Skoči na vsebino

Igre

king4ever

Priporočene objave

No, glede nato, da je jupiter v bolniški (zunaj pa mraz) bo čas, da spet iz škatle vzamem PS2, al pa pač kakšno pametno igrco naložim na računalnik.

Hmmm...torej katero igrico mi svetujete?

Želel bi imeti veliko akcije v smislu Urban Chaos (če je kdo igral). Se pravi, da se veliko dogaja, da se veliko pretepaš, maš misije zraven... Ne maram prvo-osebnih steljačin in pretepanj v smislu Mortal kombat, ker se teh zadev hitro naveličam.

Najboljša bi mi bila kakšna igrica v smislu GranTheftAuto, samo s povdarkom na pretepanju. Kakšna ideja?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene pa zanima če kdo pozna kšn program za kalibiriranje volana (če sploh obstaja) zato ker ga na original programu nemorm ,pa če obstaja kšn anticheat program ???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene pa zanima če kdo pozna kšn program za kalibiriranje volana (če sploh obstaja) zato ker ga na original programu nemorm ,pa če obstaja kšn anticheat program ???

kuko ne morš? sj more bit v winsih tut to za naštelat. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja vem sam sm en virus staknu in sploh nimam več nadzorne plošče :unsure:

toj pa zrelo za formatiranje, al pa popravek winsow :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ve kdo kje se spremeni jezik pri F1 chalange KRC ker je zdej nemščina jst pa nism lih talent nemščine in bi rad angleščino...ali se da al je treba kakšn patch dol potegnt?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja jest ga mam sam povej kako ti ga pošlem

Ne rabim več useen hvala, sm pol še mal gledu in zbrisu 2 datoteki in je angleščina..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

help mi fantje :D.....dons sm si s pomočjo azureusa potegnila dol moto gp 07....in zdej mam problem kaj nej naprej nardim, da bo ta stvar delala :?

pa neki bi blo treba pokrekat al kva :hmm: ....uglavnem rabila bi enga, da mi to pomaga usposobit :whistle: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

help mi fantje :D.....dons sm si s pomočjo azureusa potegnila dol moto gp 07....in zdej mam problem kaj nej naprej nardim, da bo ta stvar delala :?

pa neki bi blo treba pokrekat al kva :hmm: ....uglavnem rabila bi enga, da mi to pomaga usposobit :whistle: :D

mal bl natančno povej kaj rabš?a si že inštalirala pa rabš še crack pa ne znaš crackat? al sploh nisi še nč nardila pa rabš navodila od začetka?

drgač pa jst bi rabu crack za need for speed underground 1 :P vem da je s taro..rabm za enga kolega hehe :P prosm nejd mi kdo da kšn link :D hvala :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mal bl natančno povej kaj rabš?a si že inštalirala pa rabš še crack pa ne znaš crackat? al sploh nisi še nč nardila pa rabš navodila od začetka?

samo z azureusom sm dol potegnila igrco in sm jo razširila, da je to zdej mapa :D.....to je pa tut vse, ker naprej na znam :whistle: :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ko odprem ....se pokaže tole, kar je na print screenu....

te mape pa lahko odpiram naprej, pa nikjer ne vidim recimo datoteke setup ali pa exe oz. kej podobnega....:hmm:

ko bi se jz vse to zapomnla 4 mesece nazaj, ko je biu ati še žiu, bi blo tut superdobr :cry: :trance_33_sleep: ...

igra1.bmp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

morš uporabt daemon tools... to je pa kar veliko korakov za razlagat.

najbolš bi blo če rečš kšnmu kolegu ki lahko pride do tebe, in to to razloži v živo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!