mitiž46 Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 drgač pa jst bi rabu crack za need for speed underground 1 :P vem da je s taro..rabm za enga kolega hehe :P prosm nejd mi kdo da kšn link :D hvala :winkiss: Probaj jit na megagames.com pa maš pol nekje na levi strani za kliknit PC GAMES, mislm da pod GAME PATCH al neki tacga. Uglawnem tam je veliko crackov za veliko igric vseh letnikov, maš po abecedi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitiž46 Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 ko odprem ....se pokaže tole, kar je na print screenu.... te mape pa lahko odpiram naprej, pa nikjer ne vidim recimo datoteke setup ali pa exe oz. kej podobnega....:hmm: ko bi se jz vse to zapomnla 4 mesece nazaj, ko je biu ati še žiu, bi blo tut superdobr :cry: :trance_33_sleep: ... Minca, ti s slike vidm da maš ti MOTOGP07 za play station 2, ne pa za PC(ti piše na arhivu). Če ti piše PS2 al pa PAL, pol je za play station in ne za PC. Tko da najprej si zdownloadej verzijo PC. Pol pa k boš si pa zdownloadej še program daemon tools če bo treba(mogoče tud ne) pa uprašej naprej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 ma ja jeveš...nč se ne bom več zajebavala s tem.....mi bo pa miklauž prnesu igrco :whistle: :whistle: hvala vam vseen :004 ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitiž46 Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 .....mi bo pa miklauž prnesu igrco :whistle: :whistle: Sam ta igrca je bolj boga, vsaj meni, da ne boš jezna na miklauža :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Sam ta igrca je bolj boga, vsaj meni, da ne boš jezna na miklauža :winkiss: :D....mah ni važn, važn da so premikajoči se motorji :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 a mi lohka kdo da torrent od GTA San Andreas za PC da bo čimprej dol seprav velik seedov pa lecherjov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 drgač pa jst bi rabu crack za need for speed underground 1 :P vem da je s taro..rabm za enga kolega hehe :P prosm nejd mi kdo da kšn link :D hvala :winkiss: http://www.megagames.com/cgi/download/down...VIANCE.NOCD.ZIP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 (popravljeno) a mi lohka kdo da torrent od GTA San Andreas za PC da bo čimprej dol seprav velik seedov pa lecherjov? na partis.si ga maš Popravljeno November 4, 2007. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 ma ja jeveš...nč se ne bom več zajebavala s tem.....mi bo pa miklauž prnesu igrco :whistle: :whistle: hvala vam vseen :004 ;) snameš dol igrco za play station namesto za PC pa že obupaš na napakah se učimo veš ;) škoda dnarja za tole igrco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 snameš dol igrco za play station namesto za PC pa že obupaš na napakah se učimo veš ;) škoda dnarja za tole igrco če pa ne znam krast dol iz neta :closedeyes: ...to ni zame :grrr :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 CALL OF DUTY 4 je zunaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 vem in že lowdam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 lohk kdo prpopa zahteve k jih hoče špila :D ne da se mi googlat :P hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 lohk kdo prpopa zahteve k jih hoče špila :D ne da se mi googlat :P hehe Minimalne zahteve: Intel® Pentium® 4 2.4 GHz or AMD® Athlon 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported 512MB RAM (768MB for Vista) NVIDIA® Geforce 6600 or better or ATI® Radeon® 9800 Pro or better Recommended: 2.4 GHz dual core or better is recommended 1024MB RAM (2048MB for Vista) 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better [4]: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Zlowdal sam spet letim na fax, tako da upam da zvečer probam, imam pa 6600 GT, melankost navito... Upam da bo laufal gut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 hmm, tele zahteve so za mojga ravno na knap.. tko da nevem kok bo kj lepa grafika :D bomo poj vidl.. se morm še odločt če bi zlowdu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 kul je ja :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Pravkar končal igro je pa ZAKONN :worship: ni boljšega :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Je pobrana iz Partisa? To moram imet! :kva1: Faaaak, kak to dobro izgleda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 partis je fejk, blink bo bolj prav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 (popravljeno) Je pobrana iz Partisa? To moram imet! :kva1: Faaaak, kak to dobro izgleda! je iz blinka je pa tudi na partisu tako da je vseeno kje jo cukneš :evilgrin: @SIMONSI nobeden ni fejk spor se je končal tako da sta pač nastala dva treckerja novi je blink starejši pa partis jaz uporabljam kar oba . Popravljeno November 9, 2007. Popravil bna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Nevem glih če je taprava tema, ma upam da bo kdo znal rešit problem in sicer zakaj mi blokira igro. Ko jo zaženem mi lepo odvrti uvodni film brez problema, ko pa pridem v menu, mi v nekaj sekundah vse blokira in moram restirat vso zadevo. To se ne dogaja samo z novimi igrami ampak tudi s tistimi, ki sem jih že brez problema igral na isti kišti. :headbang: Prosim za pomoč, ker zima se bliža............. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Nevem glih če je taprava tema, ma upam da bo kdo znal rešit problem in sicer zakaj mi blokira igro. Ko jo zaženem mi lepo odvrti uvodni film brez problema, ko pa pridem v menu, mi v nekaj sekundah vse blokira in moram restirat vso zadevo. To se ne dogaja samo z novimi igrami ampak tudi s tistimi, ki sem jih že brez problema igral na isti kišti. :headbang: Prosim za pomoč, ker zima se bliža............. formatiraj kišto :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 al pa probi updejtat driverje (gonilnike). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 heh - lebdeča gajba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se