JeRn3j Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 :naughty: a je to samostojn al dodatek=?
impulz Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 zaj lih cukno dol crysis warhead in lahko samo povem da zažiga. nisem nevem kaki gejmer, nisem igral dosti igric vendar pri tej igrici so dosegli to kaj so hoteli. perfekcijo. nažalost, pa moj komp ni tak perfekten da bi to delalo kot se šika. zato me zanima kaj je narobe: igram pou ure, pol kar naenkrat vrže vn iz igrce, mi preklopi zaslon na 800x600, ikone za igrco ni nikjer( sem mislu da sem nekak minimiral). to se mi je zgodilo zdaj 2x. mogoče ve kdo kje je vir problema? no da omenim, pri igri PULSE (naganjanje z atv-ji) mi pa gre v igrco normalno, pa ko se loada mi vrže vn ono pošlji pa ne pošlji. to bo narobe nekaj z grafično predvidevam, saj te igrce majo že ful dobro grafiko... je tak?
Noiser69 Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Dans dobo nov pc game .... PURE ... ATV racing Grafika je nora, špil pa tut, morte probat :worship:
tomazin Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 mogoč veš kakšne so kej zahteve?
Tomozuki Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Ni opazne razlike, kdo te je to nategnu :) Kaj pa vem :) Meni se je zdelo... Temu sicer sistem že lepo šteka :) Jaz vseeno nebi rad imel diapozitivov. Glede na to, da imam 8800GTS (320), pomoje vseh možnih detajlov ne bom videl :( Baje, da rabiš kar pošastno kartico... Ker mi je bil Gun simpatičen, ne vem, če si ne bi omislil še tega. Je že igral kdo? http://www.youtube.com/watch?v=_i99O4TlUi0&NR=1
Dolenc™ Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 (popravljeno) Tle na posnetku primerja dx9 medium detajli, pa dx10 vse na high, ni neke razlike :) oziroma med igranjem je ni sploh, je pa v obeh primerih grafika vrhunska, ampak med igranjem itak pozabeš. Gun sem jst špilov, mislem da sem, pršu do tazadenga šefa pol me je pa minil. Sej ni bla slaba, sam ni moj tip špila, pa me ni tko zanimal. Pa kratka je, če je men ratal pridet do šefa :) Popravljeno September 25, 2008. Popravil Dolenc™
Dolenc™ Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 @impulz, lahko da se ti kaka komponenta v kišti pregreva. Odpri, pa tist prah prepihaj, ki se ga je do zdej najbrš že precej nabralo če tega še nisi nkol naredu. Najlažje je če maš koga s kompresorjem, al pa kak petrol, pa sam našopaš notri, pa gre prah vn :D
snakeyes Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 ma kdo crack za crysis warhead pa sudden strike 3?
Tomozuki Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Tle na posnetku primerja dx9 medium detajli, pa dx10 vse na high, ni neke razlike :) oziroma med igranjem je ni sploh, je pa v obeh primerih grafika vrhunska, ampak med igranjem itak pozabeš. Gun sem jst špilov, mislem da sem, pršu do tazadenga šefa pol me je pa minil. Sej ni bla slaba, sam ni moj tip špila, pa me ni tko zanimal. Pa kratka je, če je men ratal pridet do šefa :) Ja, to pa res. No, potem ga bom pa dal kar na XP-je :) Sem malo gledal videe in sem navdušen. Ja, sej tazadnji šef je bil ena velika jeba. Malo nerealno neuničljiv. Vbistvu na koncu padejo skale na njega in ga ubijejo. Cela gora se sesuje :) Tu se potem nažalost igra konča, ki je za moje pojme malo prekratka. Sem pa pogledal na IMDB pa so sami znani igralci posojali glasove tem likom. Vsaj nekaj ;) Sej zgodba je tudi precej dobra. No, zdaj pa igram Call of Juarez. Je tiste vrste igra ob kateri nekajkrat na široko zazevaš kot tele v nova vrata, ker grafika je res nora, kljub temu, da je že eno leto stara igra. Se pa bojim, da bo spet zelo kratka, saj sem v parih urah prišel do 5-te epizode na medium stopnji. Bič je zakon in deluje čisto Indianajonesevsko :D
kukec1 Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 (popravljeno) am... a tebi se ta prue, tut tako dolgo nalaga? men v igrco nenormalno dolgo loada.. in v menijih enako... med igranjem deluje vse gladko in nič ne šteka.. Popravljeno Oktober 1, 2008. Popravil kukec1
cheff Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 am... a tebi se ta prue, tut tako dolgo nalaga? men v igrco nenormalno dolgo loada.. in v menijih enako... med igranjem deluje vse gladko in nič ne šteka.. Meni tudi nenormalno dolgo nalaga v meniju. Pure je naslov? Jop pure je naslov.
Noiser69 Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 am... a tebi se ta prue, tut tako dolgo nalaga? men v igrco nenormalno dolgo loada.. in v menijih enako... med igranjem deluje vse gladko in nič ne šteka.. ja, to je mal nadležno
NejcZ Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Meni isto.. pa mam q6600 navit na 3,2, 4gb dr2... krneki :D Bedn špil :D
cheff Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Meni isto.. pa mam q6600 navit na 3,2, 4gb dr2... krneki :D Bedn špil :D Trdi disk je pri tem ozko grlo :closedeyes:
NejcZ Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Jap... sploh ti diski ne sodijo v današnji čas.. enostavno prepočasne zadeve glede na ostale komponente :)
simonsi Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Jap... sploh ti diski ne sodijo v današnji čas.. enostavno prepočasne zadeve glede na ostale komponente :) ssd je pa tut še preveč zakrnel. :glare: sam z raid pa kakimi raptorji se da poguljfat če res rabiš, ni pa poceni.
Gixxer Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Spila kdo mogoce Fifo 09? Mam eno tezavo, pa ce ma mogoce kdo kaki patch ali kaj podobnega: Nisem pa nic probaval registrirat ali kaj podobnega, ker do pred kratkim se je vse delalo normalno, zdaj pa ne vec... Hvala :)
Tomozuki Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 Kaj se tanovi Stalker še keremu sesuva al sem jaz edini? Skoraj dvomim, da je problem v moji kišti, ker se sesuje skoz na istem mestu (torej, ko želim na eni stranski misiji pobrati pištolo in ko želim na glavni misiji priti do smetišča).
Dolenc™ Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 Poglej če že obstaja kak patch
Thundercat Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 Brothers in Arms Hell's Highway :worship: Lep špil, lepa zgodba, atraktiven, lepe pokrajine, super igralnost in grafika, priporočam http://brothersinarmsgame.us.ubi.com/agegate.php?destURL=/ http://video.google.com/videosearch?hl=sl&...4&ct=title#
Jernej125ccm Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Kaj se tanovi Stalker še keremu sesuva al sem jaz edini? Skoraj dvomim, da je problem v moji kišti, ker se sesuje skoz na istem mestu (torej, ko želim na eni stranski misiji pobrati pištolo in ko želim na glavni misiji priti do smetišča). USEM SE SESUVA.ZBUGAN JE DO AMENA.Meni pride 100x do critical erorr,ali pa pridem do mesta kjer bi moral stati trgovec ga ni.Če delam kako misijo kjer pravi,da jo bom delal v skupini delam sam.In patchi ne pomagajo 5 postov :headbang: .Če popravijo kakšne erorr pa kakšnega dodajo :headbang: . Drugače pa OKTOBER,NOVEMBER GAMERSKA MESECA: FAR CRY 2,NFS UNDERCOVER,RED ALERT :worship: :worship: :worship: .2009 pa STARCRAFT 2 WAAAAAAA
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se