NejcZ Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 počakajte par dni na reloaded pa bo zadeva rešena :) Tako je.
simonsi Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Jaz pa zdele vlečem dol mass efect. Zgleda obetavno. Pa upam da gta4 ne bo tako razočaranje kot far cry 2.
NejcZ Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Evo zaj mate prve cracke za GTA k dejansko delujejo :) Sam bom vseen še počakal par dni če pride še kaj drugega ven :)
Lowrenc Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Ne vem zakaj mi je zadnjič prišla na misel igra, ki sem jo igral davno, davno... Carmageddon Sicer je to star špil in grafika je relativno slaba ampak vseeno...entuziazem... Ma kdo to še doma ali pa če se da to kje zloudat?? Da malo sprobam in obudim spomine. :rolleyes:
NejcZ Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Imaš na thepiratebay kar nekaj torrentov :)
Lowrenc Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 (popravljeno) Bom počekiral doma, ker mi na šihtu ne pusti :whistle: A se ti spovneš tega špila? Popravljeno December 5, 2008. Popravil Lowrenc
NejcZ Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Uporabi: http://anonymouse.org/anonwww.html ali http://www.vtunnel.com/ Razen če mate to tudi blokirano heh
snakeyes Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 ma kdo crack za: call od duty 5 patch 1.1 shaun white snowboarding left 4 dead dead space just cause silent hill brother in arms hells highway novi stalker lp
Spider™ Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 En problem :) Downloadal in inštaliral Company of heroes: opposing fronts. Špil je najprej hotu 100 nekih patchov da si sploh lahk kej usposobu, ok sm vse dal dol in je končno nehal težit znjimi. Zdj pa kao rabm account za igrat, ampak ga itak ne morm nardit, kr nimam original, kdobsimislu. Itak hočem igrat single player, tak da ne vem kaj s tem accountom. Kakšna pomoč?
LooLekSLO Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Ne vem zakaj mi je zadnjič prišla na misel igra, ki sem jo igral davno, davno... Carmageddon Sicer je to star špil in grafika je relativno slaba ampak vseeno...entuziazem... Ma kdo to še doma ali pa če se da to kje zloudat?? Da malo sprobam in obudim spomine. :rolleyes: Odlična igra. Vendar 3 je pa do ku*ca. Najboljša mi je 2 ;)
payback Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 a ma kdo mogoc crack od carbona??? O:-) na netu ni za najdit oz tist kar je je use poun virosov zram :angry:
simonsi Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 (popravljeno) Kok mate kej rekorde na progah pri motogp 08. Da probam podret. :D A se da tut kej online špilat z gusarsko verzijo? Popravljeno December 5, 2008. Popravil simonsi
payback Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 sm ze nadjo un crack tak da ni treba iskat ce slucajn kdo :krneki: mam zai en drug problem ce ve kdo??..ko crackam pa se naredi tema glih tko k bi hotl igrco zagnat sam pa ven vrze pa napise tehnicno tezavo (nfsc.exe) k se mi zdi da je ena finta sm ze pozabo jst to :BUA:
Dolenc™ Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 Vsi cracki in kaj jst vem kaj še, se dobijo na strani www.gamecopyworld.com. Seveda pa so to samo za single player.
Miha27 Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 (popravljeno) jst pa občasno igram Super-Bikes Riding Challenge :naughty: zakon špil sam ti kr že mal dougcajt postane ker je premal prog :whistle: drgač pa še igram GTA Srbija pa Train Simulator :OK: Popravljeno December 6, 2008. Popravil HostMaster
Thundercat Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 GTA 4 mi dela, pridem v špil in vse dela, sam view distance imam lahko samo 1 in ne vidim nič pred sabo, samo "1 meter"...zanimivo mi zmanjka mb pri grafični kartici imam pa 3400 + athlon, 2 gb rama, gf 7600 Gt 256 mb, če bi mel 512 bi delalo verjetno lepo....
simonsi Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 a maš to original, a je že kakšen crack zunaj?
Thundercat Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 a maš to original, a je že kakšen crack zunaj? crack je zunaj.... http://partis.si/torrent/podrobno/44855
snakeyes Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Vsi cracki in kaj jst vem kaj še, se dobijo na strani www.gamecopyworld.com. Seveda pa so to samo za single player. daj jih pol meni najdi za one špile jaz jih ne :whistle: :whistle:
payback Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 a kdo ve zaka men ko kako igrco dol povlecem pa hocem z odrararat pa mi napise da je dadoteka kao poskodovana:S???
JeRn3j Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 a kdo ve zaka men ko kako igrco dol povlecem pa hocem z odrararat pa mi napise da je dadoteka kao poskodovana:S??? ker je poškodovana :)
impulz Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 kak pa lahko pride sploh do tega da se ena .rar .zip .iso ,etc. datoteke lahko poškodujejo? (razn seveda če je že PRED TEM en virus not, oziroma en faktor kateri uničuje, naredi določeno datoteko nedostopno,...)? sj to ni kaj fizičnega, k lahko z hamrom počiš 1x gor pa je hin...
JMatic Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 a kdo ve zaka men ko kako igrco dol povlecem pa hocem z odrararat pa mi napise da je dadoteka kao poskodovana:S??? probi s kksnim drugim arhiverjem...al pa namesto extract jo odpri pa prenesi fajl/e tja kamor hoces kak pa lahko pride sploh do tega da se ena .rar .zip .iso ,etc. datoteke lahko poškodujejo? (razn seveda če je že PRED TEM en virus not, oziroma en faktor kateri uničuje, naredi določeno datoteko nedostopno,...)?sj to ni kaj fizičnega, k lahko z hamrom počiš 1x gor pa je hin... zna se nardit zarad tega ker je bla preveckrat kopirana, recimo cd, komp, disketa....lahko tut ce je bla doug na cdju pa se je cd unicu oz. ni vec isti
Tomozuki Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 a kdo ve zaka men ko kako igrco dol povlecem pa hocem z odrararat pa mi napise da je dadoteka kao poskodovana:S??? Kaj same zararane špile dol vlečeš?
JeRn3j Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Kaj same zararane špile dol vlečeš? na partisu je 95% špilov zararanih v fajle od 50-100mb ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se