Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
probi s kksnim drugim arhiverjem...al pa namesto extract jo odpri pa prenesi fajl/e tja kamor hoces

zna se nardit zarad tega ker je bla preveckrat kopirana, recimo cd, komp, disketa....lahko tut ce je bla doug na cdju pa se je cd unicu oz. ni vec isti

aha... torej datoteka se v računalniku (če virus ni prisoten) ne more poškodovat... hvala za to.

mi je lih na pamet padlo:

npr. ko iščeš kak torrent, je na enih straneh prikazano zraven (pijavk, sejalcev, velikosti, ime datoteke) tudi health oz zdravje datoteke.

kak to sploh se da prepoznati če je datoteka zdrava ali ne?

to bo pol vse, nebom več gnjavu :P

Objavljeno (popravljeno)
GTA 4 mi dela, pridem v špil in vse dela, sam view distance imam lahko samo 1 in ne vidim nič pred sabo, samo "1 meter"...zanimivo mi zmanjka mb pri grafični kartici

imam pa 3400 + athlon, 2 gb rama, gf 7600 Gt 256 mb, če bi mel 512 bi delalo verjetno lepo....

Novi beta gonilniki(180.84) za GTA 4.

meni so pomagali pa mi igra dela na 7600 gt p 3000 2 g rama (aja prodam pc za 200 eur )

z starejšimi gonilnniki ni delalo mi je skozi risalo neke črne trakove

Popravljeno . Popravil bna
Objavljeno (popravljeno)

prodam pc

pentium 3000

7600 gt

2 g ram

550 w napajalec

2 x200 gb diska

2 dvd snemalnika

CENA 200 EUR

Popravljeno . Popravil bna
Objavljeno
aha... torej datoteka se v računalniku (če virus ni prisoten) ne more poškodovat... hvala za to.

npr. ko iščeš kak torrent, je na enih straneh prikazano zraven (pijavk, sejalcev, velikosti, ime datoteke) tudi health oz zdravje datoteke.

pojma :D

ampak nekak se mi zdi najbol logicno da si nekam na konc rar al pa zip fajla program zapise ksne stvari....mogoce ksn MD5 hash, cifra, ki je zracunana glede na "zdravo" datoteko, in ce je hash od datoteke drugacen od hasha, ki je zapisan, pol ni ok fajl.

nevem sicer tocno :D

Objavljeno
Novi beta gonilniki(180.84) za GTA 4.

meni so pomagali pa mi igra dela na 7600 gt p 3000 2 g rama (aja prodam pc za 200 eur )

z starejšimi gonilnniki ni delalo mi je skozi risalo neke črne trakove

a daš link do teh gonilnikov

Objavljeno

kje to vlečeš drugače? priporočam Partis.si... če karkoli ne dela se folk takoj jezi gor in zadevo prec porihtajo, vendar v 95% zadeva če je gor dela! pa še vleče ti dol z max hitrostjo... glede tistega zdravja pa tud jst ne vem točn kaj naj bi to pomenilo :D

drgač pa ja tud jst prodam računalnik če rabi kdo... 3.0Mhz, P4, 512 mb ddr rama, geforce 6200, 120G trdga diska...

uglavnm cena recmo okol 80€ :)

Objavljeno

gta IV je neverjeten... ni kaj za dodati... čeprav mi šteka tak fejst, da glih lahko rečem da se da "dokaj normalno" špilat...

mogoče bo z popolnim crackom kaj bolše!

ful me spominja na gta 3 :)

Objavljeno
na partisu je 95% špilov zararanih v fajle od 50-100mb ;)

Aha, uh, s Partisa načeloma nič ne vlečem... Isohunt & Mininova sta pri meni bolj v uporabi.

Objavljeno

a res ni hekerja k bi najdu crack za LEFT 4 DEAD pa SHAUN WHITE SNOWBOARDING

Objavljeno

Mal bo za počakat pa bodo praci cracki zunaj :)

Objavljeno (popravljeno)

serious sam,silkroad,trackmania pa americas army za dolgočasne zimske dni :D

Popravljeno . Popravil Razer
Objavljeno

Kdo ve, pri kateri verziji NBA je bilo nazadnje mogoče špilati multiplayer da sta dva igrala na tipkovnici? Če me spomin ne vara je to tam okol 2004....če kdo ve bol točno, ne da se mi vseh dol snemavat pa probavat..... :blush:

Objavljeno
:D MotoGp08 :D

Oi!

Se splača kupit igro za ps2? Boljša/slabša od SBK 08?

;)

Objavljeno

jest s5 (prevec) zavzeto nabijam vseh zacetnih 12 command&conquerjev :D the first decade :o

Objavljeno (popravljeno)
Oi!

Se splača kupit igro za ps2? Boljša/slabša od SBK 08?

;)

Ja men osebno je boljša kot SBK 08. To pa zato ker je bolša grefika in igralnost. Splača se ti pa uzet za PlayStation ker lahko dva igrata k na kompu lahko samo prek spleta!

Popravljeno . Popravil ZaLLaR
Objavljeno
Ja men osebno je boljša kot SBK 08. To pa zato ker je bolša grefika in igralnost. Splača se ti pa uzet za PlayStation ker lahko dva igrata k na kompu lahko samo prek spleta!

kolk mate kej rekorde na dirkališčih v moto gp 08?

Pa kako bi se dalo multiplayer špilat z "varnostno kopijo"?

Objavljeno
kolk mate kej rekorde na dirkališčih v moto gp 08?

Pa kako bi se dalo multiplayer špilat z "varnostno kopijo"?

Moji podrti rekordi:

Losail: 1.51.293

Mugello: 1.44.391

Donington: 1.22.887

Assen: 1.33.922

Sachsenring: 1.17.819

Laguna Seca: 1.18.352

Brno: 1.48.859

Indianapolis: 1.34.372

Motegi: 1.41.174

Phillp Island: 1.25.487

Sepang: 1.54.527

Valencia: 1.28.388

Objavljeno

na arcade ne velja.

Vsaj na advanced. Če pa na simulation te cajte postaviš, ti pa kupim nov moped po želji. :grim

Objavljeno

Ne morem spat pa tud jaz preigravam. S simonsi se ne morem dajat, ker vem da je mačo. Igram pa igro verzija 3 ki je bolj všeč. Je sicer veliko bolj arcada ampak je precej boljša meni, vsaj grafika.

Mam pa čase tudi tu nekje

Objavljeno
na arcade ne velja.

Vsaj na advanced. Če pa na simulation te cajte postaviš, ti pa kupim nov moped po želji. :grim

Ja te je blo res use na arcade postavlen, k grem glih kšno tekmo na dan odšpilat k nimama cajta da bi skoz nabijav. Kok maš ti kej cajte če slučajno igraš?? Pa na kero stopnjo???

Objavljeno

Je kdo zainteriseran da motogp užgemo preko neta?

Objavljeno

jaz sem za, ampak samo za verzijo 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!