Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

trenutno igram: The Godfather 2, Wanted, Wheelman, Tomb Raider Underworld... kr fajn igre :D

Popravljeno . Popravil tomazin
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Trenutno največ: MLB 2K9 2009, Vegas 2, MotoGP 07 in HAWX :OK:

Objavljeno

prišlšla ''nova'' igrca ANTI-ČEFUR..dobite jo na partisu :whistle:

(naslovmijevšeč..zello)

Objavljeno
prišlšla ''nova'' igrca ANTI-ČEFUR..dobite jo na partisu :whistle:

(naslovmijevšeč..zello)

haha, to je pa že tolk stara špila

Objavljeno

A je antičefur 2...kao MOD za Half-Life 2 :)

Objavljeno

tt antičefur ko sm js napisu je sam ena fullllll stara igrca spremenjena..grafika so še take kocke :D:P

Objavljeno

mas tut en nov "patch" k ti spremeni grafiko v 1024*neki, tko da je mal boljs :) mam ga pa doma se od tkrt k je vn prsu hha

bo pa zdj prsu ven AC2, ki bo ubistvu mod za HL2.... google anticefur 2 blog majo :)

Objavljeno

Anticefur 1 je mod za Dukem Nukem 3D :). Ja vem, da imajo blog vendar zadnji vpis je od lani poleti.

Objavljeno
čim več igerc ali modov z naslovom anti-čefur :whistle::whistle:

da boš jih lahko skup zložo... če že ne realno pa virtualno :naughty:

:P :P

Objavljeno

Najbolše podjetje igerc je seveda Rockstar games najboljša igerca pa GTA 4. :worship:

Objavljeno

company of heroes

Noro dobro :D

Objavljeno

a to je strategija, a ne?

a je kaj podobna c&c seriji po načinu igranja?

Objavljeno
a to je strategija, a ne?

a je kaj podobna c&c seriji po načinu igranja?

a ti tut padas na c&c :D jest spet obracam kanes wrath hehe

Objavljeno

čist sem noter padu v c&c. Zdaj igram generals pa zero hour.

Objavljeno

Ni podobna cncju.

Koncept je dosti bol zanimiv, zauzemaš točke na mapi, ki jih moraš držat, tako da je bojevanje zelo dinamično, ni camp2win. Ampak saj ko sem jst igrov, ko je vn pršla, nekak ni blo to to, je zanimivo na začetku, pol pa rata čez čas po enem in istem kopitu. Za multyplajer je blo pa saj takrat premalo enot(in resourcov da bi jih delu) in je potem zgledala huda bitka tri enote proti dvem :D, sam baje so to kasneje popravli.

Probej če te zanimajo strategije, sam v primerjavi z cnc je dosti drugačen stil igranja, ki je sicer dober, ampak bi lahko bil bolj dodelan.

Na youtube si poglej kaki gameplay video.

Objavljeno
čist sem noter padu v c&c. Zdaj igram generals pa zero hour.

wooo generalse sm si su kupt prejsn mesc original samo zato k jih nikol nism meu hah

FTW :D

Objavljeno
Najbolše podjetje igerc je seveda Rockstar games najboljša igerca pa GTA 4. :worship:

pozimi bojo ven dali še max payne 3 :)

Objavljeno

No če se kdo tkoj na začetku ne znajde :)

Po prvem "fajntu", greš v svojo celico, tam lahko svojega bruta zakleneš z geslom, tako da postane tvoj. Potem pa vstopiš v areno, tam izbiraš boje z drugimi imaš omejeno število bojev na dan. Pa mal je za premiselt s kerim se boriš, mal statistiko pogledaš, da te glih vsak ne naseka

Objavljeno
No če se kdo tkoj na začetku ne znajde :)

Po prvem "fajntu", greš v svojo celico, tam lahko svojega bruta zakleneš z geslom, tako da postane tvoj. Potem pa vstopiš v areno, tam izbiraš boje z drugimi imaš omejeno število bojev na dan. Pa mal je za premiselt s kerim se boriš, mal statistiko pogledaš, da te glih vsak ne naseka

Baraba si delaš pupile. Jaz sem že 7 lvl :)

Objavljeno

Moj Brute tega modela na slikci zgorej siguren prefuka :P

Objavljeno

ooo...če bi mi delala GTA 4 :unsure: ....mi pa skos neki šteka...pa zdele ko je pomlad in bo kmal poletje tk ni nuja po igrcah..bol porblem bo pol pozimi ko je dougcajt :trance_33_sleep:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!