Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Alo igričarji!

Dajte mi prosim povedat,za kako igra za ps2,kjer daš možgane na off in samo šicaš,kolješ?! :naughty: :rolleyes:

lepa hvala

Objavljeno
God of war

Bolšga ni :)

Hvala za odgovor....ampak ga imam :)

Mislil sem nekaj v stilu doom,wolf,itd. ;)

lp :kava:

Objavljeno

Ma kdo kako igro za PS2 in je ne rabi več? Iščem predvsem multiplayer igre (fifa street, WRC,...).

Objavljeno

Prvoosebno maš call of duty pa killzone, sam je dost zajebano na tist kontroler igrat, ni glih da si daješ duška ker se moreš kar matrat da kej zadaneš :D. Maš še razne pretepaške igre, k po ulci mlateš vsepovrsti, ne vem iz glave kako se reče, drugače pa poglej tukaj imaš vse igre zložene po ocenah, pa mal poklikej kaj ti zgleda vredu.

Objavljeno
Alo igričarji!

Dajte mi prosim povedat,za kako igra za ps2,kjer daš možgane na off in samo šicaš,kolješ?! :naughty: :rolleyes:

lepa hvala

Moj glas gre za Call of duty :evilgrin:

Objavljeno

Zdravo

mene pa zanima če mogoče veste kje se bi dalo dobit kej novih dirkališč za igro sbk 2009.

Objavljeno
Prvoosebno maš call of duty pa killzone, sam je dost zajebano na tist kontroler igrat, ni glih da si daješ duška ker se moreš kar matrat da kej zadaneš :D. Maš še razne pretepaške igre, k po ulci mlateš vsepovrsti, ne vem iz glave kako se reče, drugače pa poglej tukaj imaš vse igre zložene po ocenah, pa mal poklikej kaj ti zgleda vredu.

Lepa hvala! ;)

Moj glas gre za Call of duty :evilgrin:

...grem kupit,če ne bo vredu ti prodam nazaj za dvojno ceno! :grim :OK:

lp :kava:

Objavljeno

Ta teta iz Velvet Assasina mi dobro zgleda :) Jo je že kdo probal?

Objavljeno

Nisem, sem jo hotu, pa ni bla za akcijo, neki je grozit začela kao da ma pištol pa to, sem si mislu, če bi ona vedla kolk je še dobrih tet na svetu...

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Ne vem, koliko izmed vas se posveca SimBin simulacijam (GTR1/2, GTL, Race, Evo), sam se pac velikokrat udelezim kaksne sezone preko raznih online lig. OK, niti ni pomembno.

Koncno na racunalnike prihaja dolgo pricakovana proga in mislil sem, da je ne bom nikdar ugledal. Ce bo leta 2012 Grobnik izgledal takole, potem samo kapo dol (... you wish, hehe).

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Jst sem neki časa špilal gtr2 ligo na forumu špilkamra, blo fejst, sam ko se je nehal se je pa nehal :)

Kje pa igraš, bi šel kako odpeljat kdaj če bo čas, pa grobnik se da že kje snet?

Objavljeno

Vozim izkljucno na serverjih PilsBierBude http://www.pilsbierbude.de/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ (najvec na #1). Za "priklop" je potrebno sneti skoraj 20Gb razlicnih prog ter avtomobilov in na streznikih zelo skrbijo za red, kajti na njih stezka naletis na "kamikaze" voznika, mularijo, ki bi se ubirala nasprotne smeri, pa itak banajo po hitrem postopku.

Grobnika online zal se ni, kajti imajo neke tezave z letecimi avti, vendar je obljubljeno v kratkem.

Objavljeno

Ne vem, koliko izmed vas se posveca SimBin simulacijam (GTR1/2, GTL, Race, Evo), sam se pac velikokrat udelezim kaksne sezone preko raznih online lig. OK, niti ni pomembno.

Koncno na racunalnike prihaja dolgo pricakovana proga in mislil sem, da je ne bom nikdar ugledal. Ce bo leta 2012 Grobnik izgledal takole, potem samo kapo dol (... you wish, hehe).

Katero simulacijo se splača nabavit? Oz. od katere 'bom imel največ'?

D.

Objavljeno

Vse od Simbina (GTR2, GTL ali GTR Evolution) in rFactor. V teh dneh naj bi na police prisel tudi NFS: Shift, ki bo po napovedih malce manj simulacija in bolj user frendly, toda to so zaenkrat se spekulacije. Sicer pa za hardcore voznjo lahko potegnes Grand Prix Legends 2004 Demo http://www.bhmotorsports.com/GPL/downloads/3239 , si z neta snames proge in imas polno delujoci spil.

Objavljeno (popravljeno)

NFS Shift po gameplay filmčkih sodeč ne bo prov dost simulacija, vsaj ne hardcore kot LFS, Simbin zadeve in Rfactor :)

Popravljeno . Popravil igralec
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Grobnik 2012 Beta.

Izza volana, ko sem sele nastavljal avto...

... in zdaj, ko gre ze nekaj sekund hitreje.

Objavljeno

Sem si jo še jst snel, pa sprobam zvečer, lahk tud kako online rundo vžgemo

Objavljeno

Meni žal ne dela, tolk so enga šavja in tribun ter ostalih nepotrebnih okrasij nametal notri (grobnik bo vesel če se bo kak meter preplastil do 2012 :D), da moj bogi laptop tega ne more prebavit.

Objavljeno

Res? Proga se mi zdi izredno PC frendly, vsaj v primerjavi s kaksnim Portimaom, ki steka tudi na novejsih mashinah. Kaj pa npr. nizanje resolucije ali na DX8, sencenja in vidnosti naprej...? Ne pomaga?

V koncni izvedbi bo namrec naokrog se vec drobnarij, vsaj tako je povedal Gstaraz.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!