Skoči na vsebino

Priporočene objave

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

:)

pozdravljam vse vrle poznavalce igric :worship:

imam eno vprašanje, kje bi se dalo dobiti v tem času

igrico farming 2011?

nujno rabim za darilo, ker je želja zelooooo velika

za morebitne odgovore se zahvaljujem v naprej

:winkiss:

Objavljeno

če rabš za PC povej ti jo zrihtam ;)

Objavljeno

če rabš za PC povej ti jo zrihtam ;)

uuuuuu fino, daj povej koliko stane in na kak način pridem

do nje, lahko tudi po povzetju

ja, in hvala :)

• 1 mesec pozneje...
  • 8 mesecev pozneje...
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

počak mal da FarCry3 ven pride!!!!

Objavljeno

počak mal da FarCry3 ven pride!!!!

vem vem itak me nebi nič koštalo :OK: sm pirat haha
  • 8 mesecev pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Zivjo.

Vem da je stara tema..ampak če koga zanima, da se zapolni čas pred sezono :)

Kakšen mesec in pol nazaj mi je kolega povedal za Blacklight Retribution multiplayer predvsem pa zastonj online špil. In od takrat sem čist addicted icon_metallica.gif

Rabiš se samo registrirat, zloudat špil in there you go icon_smile_big.gif
https://register.perfectworld.com/bl...73a367af329367

Predvsem hitra akcija, ful različnih načinov špilanja, od team deathmatch do search and destroy( ala counter strike plant the bomb biglaugh.gif), do last man standing, last team standing... .... icon_smile_big.gif

Igra je narejena na Unreal enginu, tako da ne zgleda slabo, igralnost je pa res ena boljših, saj zame biglaugh.gif Poleg tega ima pa ta špil eno zanimivost, imaš en hud sistem, kateri ti omogoča pogled skozi stene za omejen čas smile.gif

Ima pa tud zanimivo prilagdljivost orožij..skratka imaš kar nekaj arsenala na izbiro, poleg tega si pa lahko sestaviš svojo puško, pištolo...Igra ima svojo valuto, katero zaslužiš z igranjem..ali pa lahko vložiš svoje evrčke smile.gif se pa da špilat brez da vložiš evro v špil. Vse kar z evri pridobiš so različne kamuflaže in hitrejši dostop do različnih delov orožja. Ni pay 2 win sistem.

En krajši pregled

En pregled, kako zgleda prilagodljivost, sicer je še iz open bete ampak se ni toliko spremenilo.

Vse lahko spreminjaš eek.gif
blacklight-retribution-c.jpg

https://register.perfectworld.com/bl...73a367af329367

Vidmo tam icon_ok.gif Popravljeno . Popravil Horzy
  • 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

A igra tu še kdo motogp 3 ultimate racing technology? :hmm:

jaz in bullet44 se toplo priporočava  :naughty:

lahko predlagate tudi kake druge starejše moto igre (recimo do leta 2005 ker nekateri imamo žalost od interneta še vedno :wallbash: ), ki še jih seveda kdo igra, pa da malo sprobamo .)  

Objavljeno

js zdle mal za foro motogp 13 igram :) bil prvak v moto3 in moto2 zdj mam pa pogodbo z cardion ab motoracingom :D

Objavljeno

sem slišal ja, da je že ven prišel...  :grim

samo to moj komp komaj za silo prebavi, ne pa da bi še multiplayerja igral  :(

če pa ti bo kdaj zapasal moto gp3, pa se lahko zmenmo, ker vsak dan zvečer greva s kolegom par dirk... B)

vabljeni tudi vsi drugi, ki še igrate, pišite mi na privat  .)

tu še je ip naslov za interesente:  91.237.135.9

• 1 mesec pozneje...
  • 5 mesecev pozneje...
Objavljeno

Nisem neki specijalist za igre...

A obstaja Tourist trophy za PS3?

Objavljeno

Unreal še vedno igram prek spleta :)

Očitno kvarno vpliva na nemško deco.

• 5 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ko je že ravno nekaj govora o igri MOTOGP 13. Dve sliki mojega zadnjega projekta: nov kombinezon Mavericka Vinalesa (Moto2) z zadnje dirke v Kataloniji. Zaenkrat je še v izdelavi, kakor tudi nova podoba motocikla :)

motogp13-2014-06-19-22-2.jpg

motogp13-2014-06-19-22-2.jpg

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno
FeatureGraphics500px.png

Hej!
Ravnokar sem izdal novo mobilno igro Atomic Cookie. Je enostavna, ampak zna zasvojit :)
Igra se lahko z eno roko (na busu naprimer) ali obema, na telefonih ali tablicah. Zaenkrat samo za Android.
S pritiskanjem na levi in desni del zaslona je treba spraviti glavnega junaka cim visje.

Rad bi zbral cimvec komentarjev, pripomb, da vidim ce vam je vsec, kaj vas moti, ce kaj ne dela tko kot bi moralo ipd.
Upam da vam bo vsec :)

• 5 mesecev pozneje...
Objavljeno (popravljeno)
FeatureGraphics_skins500px.png

Update 1.1 je live. Novost so trije novi karakterji, ki se odklenejo z igranjem in pa pomor parih žužkov :)
Enjoy.

Popravljeno . Popravil seattle77
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Prihaja tole, nedvomno dobra zabava za deževne dni in ko nismo dovolj zbrani za na cesto.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Hornet! Komi čakam, ker bo to prva sezona brez pravega motorja bom usaj kle potešil mal adrenalina :)

Zelo zanimiva igra moram rečt....veliko pravih motorjev vseh znamk, pa o progah kot so Stelvio pass, Serena neveada.....

Objavljeno

Res je zanimiva vendar je motogp 2014 boljša glede vožnje sama grafika in igralnost je pa v ride bolše.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!