Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A je kdo naletel pri težave pri inštalatiranju igre Riddick:EFBB ?

Naložim, presnamem crack, javi napako "mccdyn.dll not found...re installing may fix this problem"...

?????

Any1 ?

El Barto

Objavljeno
... javi napako "mccdyn.dll not found...re installing may fix this problem"...

Nekaj podobnega javi, če nimaš DirectXa, poskusi to.. :)

Objavljeno

Elbarto dej poglej ce mas v mapi Crack se ksn dll file! Mors tut unga prenest ce si slucajno falil (ce je v mapi seveda) Ce si pa vse naredu pa se zdej ne dela pol pa ne vem!

Objavljeno

Mene bolj neuraden izid zanima :naughty:

Objavljeno
Elbarto dej poglej ce mas v mapi Crack se ksn dll file! Mors tut unga prenest ce si slucajno falil (ce je v mapi seveda) Ce si pa vse naredu pa se zdej ne dela pol pa ne vem!

Evo kaj piše v navodilih :

Copy "system" dir from HOODLUM dir on DVD into your install dir, keep the directory structure intact!

Tak zgleda vse skupaj, v /system so pa 3je poddir noter, vsak za svoj tip procesorja z ustreznim exe filetom.

Nobenega dllja nikjer :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

HEEEEELP!!!!!

El Barto

post-127-1110436315.jpg

Objavljeno

poišči na netu tisti dll.... maš ful knjižnic dll-jof, pa bi blo rešeno

LP

-matej

Objavljeno

evo 2 sn ti najdo.... probaj kiri bo delal (velikosti so različne), pa ime spremeni, pr drugem ( (1) )

LP

-matej

MCCDyn.zip

Objavljeno

Jaz trenutno spilam Desert Storm 2 pa Ski Jumping 2005 pa The Great Escape

Objavljeno
ma kr neki...kje je Stalker...... <_<

Meni se bo kmalu zmešalo, če tega špila ne bo kmalu zunaj :wacko: Najprej je bil datum nekje Septembra 2004, potem za Novo leto 2005, potem je bil prestavljen na Maj 2005 in zdaj so napisali nekaj v smislu: "Ko bomo ugodili vsem zahtevam fanov, bomo igro izdali..." Naj grejo u kurac. Ima kdo mogoče Stalkerja Alpho? Tista verzija, ki jim je kao pobegnila... ker preko Torrenta jo več nobeden ne šera.

Objavljeno

Aja, trenutno špilam Playboy: The Mansion in Warhammer 40000: Dawn of War. Prvi je preverzna kopija Simsov 2 (z malo drugačno vsebino), drugi pa kopija Warcrafta 3 (z drugačnimi enotami).

Pa še moja ocena:

Playboy: 65%

Warhammer: 80%

Objavljeno

Ponovno sem začel špilat commandose drugi del, čeprav sem jo že večkrat preigral, mi ni dolgočasna in vsakokrat opravljam misije z drugačnim pristopom :doze:

Objavljeno

Jaz pa Return to castle wolfenstein - ker je prav zasvojljiva pa super grafika

Objavljeno

če je kdo poizkusil Wow igrat na kakih skrekanih servernih rabim pomoč....nimam pojma kako, dal dol špil(torrent) ga inštaliral, zraven torrenta je bil en fajl z veliko online toolsi vendar nimam pojma kako naprej....

help pls :doze:

Objavljeno

Jst zdej špilam The matrix online. Je kr ql, sam bi lahko izbolšal igralnost, dost izbolšal ;). No sej mogoče do izida še bojo. Je pa zakon ideja, svet matrice online ;), pa hudo je k lahko rataš resssssss močen, pa pol druge kekce mal drkaš :D. NE znam pa še skakat čez bajte :(

Objavljeno

povej kaj več o matrix onlinu...maš original.... :hmm:

Objavljeno

@TC

Igra še ni izšla, zbirajo pa že prednaročila na netu .)

Objavljeno

kako, če jo dolenc že špila...a si kak beta tester dolenc al kako..... :hmm:

Objavljeno

mogoče pa ma 'varnostno' kopijo iz Rusije :lol1:

Objavljeno
mogoče pa ma 'varnostno' kopijo iz Rusije  :lol1:

Good one! :lol1:

Objavljeno

Rise of Nation je na sporedu na vsake toliko časa... ker sem večino že predelal... :yea2:

Objavljeno

Za nekaj časaq sem prenehal z vsemi računalniškimi igrami, ker sem malo nazaj preigral Doom 3 in sem bil čist popizden večino časa...renčal na folk okrog sebe in iskal pošasti, da bi jih sesul...hudo dobr...hehehe...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!