elbarto Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 A je kdo naletel pri težave pri inštalatiranju igre Riddick:EFBB ? Naložim, presnamem crack, javi napako "mccdyn.dll not found...re installing may fix this problem"... ????? Any1 ? El Barto
SeLoTeJp Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 ... javi napako "mccdyn.dll not found...re installing may fix this problem"... Nekaj podobnega javi, če nimaš DirectXa, poskusi to.. :)
bassko Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Elbarto dej poglej ce mas v mapi Crack se ksn dll file! Mors tut unga prenest ce si slucajno falil (ce je v mapi seveda) Ce si pa vse naredu pa se zdej ne dela pol pa ne vem!
simonsi Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Mene bolj neuraden izid zanima :naughty:
elbarto Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 Elbarto dej poglej ce mas v mapi Crack se ksn dll file! Mors tut unga prenest ce si slucajno falil (ce je v mapi seveda) Ce si pa vse naredu pa se zdej ne dela pol pa ne vem! ← Evo kaj piše v navodilih : Copy "system" dir from HOODLUM dir on DVD into your install dir, keep the directory structure intact! Tak zgleda vse skupaj, v /system so pa 3je poddir noter, vsak za svoj tip procesorja z ustreznim exe filetom. Nobenega dllja nikjer :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: HEEEEELP!!!!! El Barto
CrashOver Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 poišči na netu tisti dll.... maš ful knjižnic dll-jof, pa bi blo rešeno LP -matej
CrashOver Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 evo 2 sn ti najdo.... probaj kiri bo delal (velikosti so različne), pa ime spremeni, pr drugem ( (1) ) LP -matej MCCDyn.zip
AREA Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 Jaz trenutno spilam Desert Storm 2 pa Ski Jumping 2005 pa The Great Escape
Thundercat Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 a lahko kdo zrihta torrent ali kak drug download za to igro: Take Command 1861 - 1st Bull Run http://www.madminutegames.com/ igra je ful dobra, hvaljena, je pa še frišna in zelo netipična...gre namreč za garage game..... tema: ameriški civil war... drugače pa še en lušten špil Will of Steel.... http://www.willofsteel.com/
Tomozuki Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 ma kr neki...kje je Stalker...... <_< ← Meni se bo kmalu zmešalo, če tega špila ne bo kmalu zunaj :wacko: Najprej je bil datum nekje Septembra 2004, potem za Novo leto 2005, potem je bil prestavljen na Maj 2005 in zdaj so napisali nekaj v smislu: "Ko bomo ugodili vsem zahtevam fanov, bomo igro izdali..." Naj grejo u kurac. Ima kdo mogoče Stalkerja Alpho? Tista verzija, ki jim je kao pobegnila... ker preko Torrenta jo več nobeden ne šera.
Tomozuki Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 Aja, trenutno špilam Playboy: The Mansion in Warhammer 40000: Dawn of War. Prvi je preverzna kopija Simsov 2 (z malo drugačno vsebino), drugi pa kopija Warcrafta 3 (z drugačnimi enotami). Pa še moja ocena: Playboy: 65% Warhammer: 80%
jose Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 Ponovno sem začel špilat commandose drugi del, čeprav sem jo že večkrat preigral, mi ni dolgočasna in vsakokrat opravljam misije z drugačnim pristopom :doze:
AREA Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 Jaz pa Return to castle wolfenstein - ker je prav zasvojljiva pa super grafika
Thundercat Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 če je kdo poizkusil Wow igrat na kakih skrekanih servernih rabim pomoč....nimam pojma kako, dal dol špil(torrent) ga inštaliral, zraven torrenta je bil en fajl z veliko online toolsi vendar nimam pojma kako naprej.... help pls :doze:
Dolenc™ Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Jst zdej špilam The matrix online. Je kr ql, sam bi lahko izbolšal igralnost, dost izbolšal ;). No sej mogoče do izida še bojo. Je pa zakon ideja, svet matrice online ;), pa hudo je k lahko rataš resssssss močen, pa pol druge kekce mal drkaš :D. NE znam pa še skakat čez bajte :(
Thundercat Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 povej kaj več o matrix onlinu...maš original.... :hmm:
jose Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 @TC Igra še ni izšla, zbirajo pa že prednaročila na netu .)
Thundercat Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 kako, če jo dolenc že špila...a si kak beta tester dolenc al kako..... :hmm:
jose Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 mogoče pa ma 'varnostno' kopijo iz Rusije :lol1:
bassko Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 mogoče pa ma 'varnostno' kopijo iz Rusije :lol1: Good one! :lol1:
Gregs Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 Rise of Nation je na sporedu na vsake toliko časa... ker sem večino že predelal... :yea2:
Anubis Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 Za nekaj časaq sem prenehal z vsemi računalniškimi igrami, ker sem malo nazaj preigral Doom 3 in sem bil čist popizden večino časa...renčal na folk okrog sebe in iskal pošasti, da bi jih sesul...hudo dobr...hehehe...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se