Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Pri motogp sm dol povleku antiblaxx pa inštaliru pa exe file pastu v tisto mapo k mam inštaliran pa mi še zmer ne dela.

Popravljeno . Popravil bassko
Objavljeno
Pojdi na stran http://www.gp500store.co.uk in si dobi najnovejše dodatke (official update, bikeset2005... ), pol pa gasaaaa  :yea1:

Srečno!

...noče me nikakor registrirat na tejle strani, tako da ne morem do posodobitev :(

Objavljeno
Pri motogp sm dol povleku antiblaxx pa inštaliru pa exe file pastu v tisto mapo k mam inštaliran pa mi še zmer ne dela.

Sedaj pa še v nastavitvah določi kateri virutalni program uporabljaš (npr. Daemon Tools), in igro za katero to velja. Potem ti bo zadeva delala brez probelmov :) !

LP :OK:

Objavljeno

MAm igro mafia in mi je postala tako dobra, ampak jas sem zaj pri 9 levelu (a trip to the country) in ko mi oni tam pokaže kako se avto odklene, pol se vsedem v avto pa odpeljem na ulico, pa začne tisto loadat, pol pa nekaj tistih pikic naredi in vse skup zašteka pa igra dol v gasne. KAj bi to lahko bilo nujno!!!!!

LP!

Objavljeno

Probej kak novejši patch posnet, mogoče odpravi problem. (google/ mafia patch)

Objavljeno
Sedaj pa še v nastavitvah določi kateri virutalni program uporabljaš (npr. Daemon Tools), in igro za katero to velja. Potem ti bo zadeva delala brez probelmov :) !

LP :OK:

Tut to sm že prej naštimu sam sm pozabu povedat, pa še vedno ne dela :BUA:

Objavljeno
a mi lahk kdo tocn pove kam je treba pol to fuknat :hmm:

Moji dokumenti---> GTA San Andreas User Files

LP :)

Objavljeno
Moji dokumenti---> GTA San Andreas User Files

LP  :)

tako je samo ta fajl ni v igri ampak na prvem disku če imaš seveda razdeljen racunalnik

Objavljeno

JAs sn zaj tist mafia patch inštaliro pa mi niti igre več ne zažene, mmi na piše neki bad version kaj bi blo to??????

Objavljeno

Nevem, če je že bilo rečeno, ampak po 54% se SA ne neha s misijami. Sledi jih še malo morje ;) Treba je samo nazaj v Carl Johnsonov dom...

Objavljeno
Nevem, če je že bilo rečeno, ampak po 54% se SA ne neha s misijami. Sledi jih še malo morje ;) Treba je samo nazaj v Carl Johnsonov dom...

Ja celo sosesko morš zavzet ;)

Objavljeno
Ja celo sosesko morš zavzet ;)

Fak, zdaj več ne gre naprej. Ballasov več ne morem izvat, čeprav še nisem vsega zavzel. Bom se probal na one Meksikanose spravit...

Objavljeno
Fak, zdaj več ne gre naprej. Ballasov več ne morem izvat, čeprav še nisem vsega zavzel. Bom se probal na one Meksikanose spravit...

Eh men se pa ni dal naprej ker zavzemas cist po mal pa traja :BUA:

Objavljeno

A kdo mogoče ve kdaj izidejo AOE3?

Če je kdo igral demo, kako se mu zdi?

lp

Objavljeno (popravljeno)

AOE 3 bi naj izšel v začetku novembra.....demo pa glih dol vlečem....bom poročal kasneje

Popravljeno . Popravil jose
Objavljeno

....torej AOE 3 demo, stvar zgleda super, vsaj po grafični plati, v samo igro se še nisem preveč poglabljal, tako na prvi pogled pa nekih revolucionarnih novosti glede na predhodnika ni :doze:

Objavljeno

Demo sem tudi sam včeraj igral in mi je dober. Vendar se spet treba naučiti kere enote so najuporabnejše,... Je precej več enot, kot jih je bilo v predhodniku. Mislim, da bodo tudi razlike med rasami precej drugačne, saj je v AOE2 bilo precej enakih enot.

Baje, da si enote tudi neke izkušnje nabirajo in to je tudi vredu, ker ti bo bolj žal le te.

Rudarji, drvarji,... pa ne rabijo več posebnih zgradb, ampak delajo sami od sebe.

lp

Objavljeno

Praetorians... tako, malo za gušt... ko je cajt...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!