krava Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 28KB :cry: bol malo mi to pomaga.... :cry: dva odojka, ...samo za toto špil.... :cry: še kdo??? :cry:
simonsi Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Ta fajlček odpreš s torrent programom, npr abc, bitlord, azareus, etc .) Če pa imaš inštaliranega katerega od teh programčkov, ti pa itak že avtomatsko odpre.
krava Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 čakam, čakam....:cry: Mojstri... :doze: laufa, laufa....že 30minut, napredek 0, do konca pa še vedno isto MB, kot je celi fajl. 350MB ne vem... :cry:
simonsi Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Ti bom jaz dal mojstra :glare: Sam si en dober vir poišči, sem zase tut iskal ta gp pa nevem če bo do konc tedna dol :rolleyes:
garfield Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Igral moto gp3 in me je čist razočarala :wacko:
JMatic Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 500+ bittorrent sites :naughty:
garfield Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Inštaliru prince of persia the two thrones :OK: Sam ko inštaliram ne dela :BUA: Neka zaščita je in jav da moram prestavt u drug driver :blink: Kaka je tle fora??? :?
Tomozuki Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Vsi, ki PS2-ja nimamo, lahko le jokamo. Tisti, ki ga pa imate.... prasci :yes: Ta špil je prišel izpod rok izdelovalcev Gran Tourisma, samo da so noter motorji. Tourist Trophy Še malo slikic... za lačna usta in prste.
Gionni Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Vsi, ki PS2-ja nimamo, lahko le jokamo. Tisti, ki ga pa imate.... prasci :yes: Ta špil je prišel izpod rok izdelovalcev Gran Tourisma, samo da so noter motorji. Tourist Trophy Še malo slikic... za lačna usta in prste. :kva2: :kva2: :kva2: Bo treba skrajno resno premislit, kaj se bo kupilo ob naslednji nadgradnji računalniškega sistema...
Dolenc™ Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Emulator , mogoče bo pa delal :). Bom pa še mal brsku če bom še kašenga najdu, k špil zgleda res :eek:
bna Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 carsko resno :kva2: joj zakaj sem prodal ps :angry2:
simonsi Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Emulator , mogoče bo pa delal :). Bom pa še mal brsku če bom še kašenga najdu, k špil zgleda res :eek: Uuuuuuuu dej probi če dela :kva2: :OK:
Gorgh Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 pa sej ta špil je napovedan za konc poletja 2006.....kje je še to..... drgač pa, bom kupil ps2 sam zarad tega špila....85 licenčnih motorjev in 35pist....
Tomozuki Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 pa sej ta špil je napovedan za konc poletja 2006.....kje je še to..... drgač pa, bom kupil ps2 sam zarad tega špila....85 licenčnih motorjev in 35pist.... Mislim, da pri nas ga dobiš za cca 40.000sit pa še Gran Tourismo 4 zraven. Kar je fajn pri teh konzolah je, da ne potrebujejo nobene nadgradnje, kar nas računalničarje vse precej drago stane.
Dolenc™ Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Ja zdele snemam dol Tekken tag tournament, pa neko Drgaonball igrco, ki naj bi jo emulator podperu, tolk da videm če sploh dela :). Kako bo pa s tem špilom pa bomo videl. Če ne druzga si bom pa sposodu PS2 da tale špil obrnem :D A se da z PS2 kako online špilat?
krava Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 carsko resno :kva2: joj zakaj sem prodal ps :angry2: :kva2: pa jaz.... Bom pa se pomoje, obdaril z novim, še letos.... :OK:
GHOST RIDER Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Vsi, ki PS2-ja nimamo, lahko le jokamo. Tisti, ki ga pa imate.... prasci Ta špil je prišel izpod rok izdelovalcev Gran Tourisma, samo da so noter motorji. Tourist Trophy Še malo slikic... za lačna usta in prste. men gre kr na jok tak je carsko tole narjen. drgac pa nuoro!!! :kva2:
jose Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Vsi, ki PS2-ja nimamo, lahko le jokamo. Tisti, ki ga pa imate.... prasci :yes: Ta špil je prišel izpod rok izdelovalcev Gran Tourisma, samo da so noter motorji. opa :kva2: še dobro da ga nisem prodal.....edino prah moram pobrisat iz PS2 in gasssaaaaa :yea1: Mislim, da pri nas ga dobiš za cca 40.000sit pa še Gran Tourismo 4 zraven. Kar je fajn pri teh konzolah je, da ne potrebujejo nobene nadgradnje, kar nas računalničarje vse precej drago stane. na HR stane 1400 kun z vgrajenim mod čipom, pa davek dobiš nazaj in garancija tud velja .)
Thundercat Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 ah dejte no, ne boste kupovali Ps2 zarad enga špila...to malo diši na norost :photo: ....sej bo tud na Pc prišla če je proizvajalcu kaj do zaslužka....
Dolenc™ Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Ne bo... Tud Grand tourismo ni na PCju
Gionni Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Sam 40.000 SIT se mi pa res ne zdi "veliko" za takšno konzolo. Predstavljajte si, da greste nadgrajevat računalnik. Že grafična kartica vas toliko stane, če želite imeti spodobno mašino, pol so pa še tu rami, procesor... :BUA: Pa če se ne motim, se da s PS2 gledat tudi DVD-je, pa nekaj sem slišal, da se da brskat tudi po internetu... Je to res možno? Kako to dejansko izgleda, če nimaš miške pa tipkovnice? :huh: Če se izkaže, da je tale igrca Tourist Trophy res tako totalna, kot je prikazana v napovedniku, potem dam js takoj 40k SIT za PS2 sam zarad te igrce, če še pa Grand Tourismo zraven dobim, pol pa itak! :OK: Sej zdej tud špilam (če me slučajno prime) na računalniku že par let ene in iste igrce, pa se jih ne navelčam. In te igrce so že zelo zelo stare (gp500, RA2, cs1.6), tako da se pomoje plejstejšna ne bi glih v enem tednu navelčo, temveč bi mi služil par let. Če že ne za kaj drugega, pa za predvajanje dvd-jev. Pa še nadgrajevat ga ni potrebno, ker so vse igre optimizirane na strojne zmožnosti, ki jih ima konzola :) Torej js bi kupil ps2 sam zarad ene igrce :yes:
jose Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 ah dejte no, ne boste kupovali Ps2 zarad enga špila...to malo diši na norost :photo: ....sej bo tud na Pc prišla če je proizvajalcu kaj do zaslužka.... TC saj ma PS2 ene par tapravih biserov, ki verjetno nikoli ne bodo izšli za PC, recimo Burnout, Sou calibur, Tekken, Metal gear solid, cel kup arkad, dirkačin....tako, da meni sploh ni žal tistih štirih cankarjev, kolikor sem odštel za konzolo :) ...aja, pa ni se ti treba zafrkavat z nobenimi drajverji, popravki, in ostalimi hrošči, ki jih je v zadnjem času pri PC igrah vedno več :doze: ....edino original igre so drage, tam okoli 15k sit, ampak zato so pa tu mod čipi, preko katerih lepo delajo vse 'varnostne' kopije O:-)
jose Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Pa če se ne motim, se da s PS2 gledat tudi DVD-je, pa nekaj sem slišal, da se da brskat tudi po internetu... Je to res možno? Kako to dejansko izgleda, če nimaš miške pa tipkovnice? :huh: Kako je pri nas, ne vem, v tujini pa lahko brez problemov preko PS2 dostopaš do neta in igraš špile preko njega, moraš si pa dokupit miš in pa tipkalo zraven, ker drugače zna bit problem :rolleyes:
Godfather Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Ja je prišel čas ko so začele igrice zaradi preslabega računalnika štekat zato se odločujem da bi namesto novega PC-ja kupu PS2 ali pa Xbox.prosim če mi kdo ki obvlada sceno pove prednosti enega in drugega oz.kaj je boljše da kupim. LP
jose Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Godfather stvar je taka obe sta OK, tako da ne boš sfalil z nakupom nobene izmed njih. XBOX je po hardverski plati malce naprednejši, saj je tudi nekaj mlajši od PS2, iste igre v zadnjem času izdajajo na obeh platformah, tako da tudi tu ni nekih razlik, ima pa vsaka izmed teh dveh konzol nekaj res neverjetnih špilov, ki so napisani ekskluzivno zanjo. Na obeh je možno gledat dvd filme, z obema se lahko priklopiš na net (kako je z dostopom pri nas, ne vem čist točno :doze: ) Izpostaviti velja še preprostost uporabe, saj samo vstaviš cd, mal počakaš, da se naloži in že se zabava začne :kva2: plus tega ti ni treba skrbeti za kakršno koli nadgradnjo, saj ti bodo enako delovale igre izdane pred tremi leti in danes. ....kar tako v razmislek.....za ceno ene hude grafične kartice za PC dobiš PS2 in XBOX skup pa še ostane za :beer2: ....sicer pa priporočam da obiščeš tole stran, kjer boš dobil veliko koristnih informacij .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se