NoFear Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 A kdo ve za kšno supermoto igrco (za na komp seveda) :naughty:
bna Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 ali je komu uspelo usposobiti igro GTR da bi delala ker meni ne rata če kdo ve kak zlomit zasčito naj pove
Thundercat Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Commandos strike Force :o :o :o :worship: :worship: :worship:
Gregc Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Commandos strike Force :o :o :o :worship: :worship: :worship: Že maš?
Gregc Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 mam.... :) Kolk cajta se ti downloadal...
Thundercat Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Na torent damage 15 ur...velka je pa 3.8 gb.....ampak se splača, ker je res carsa, pa še multiplayer sem sedaj igral...in dela....dol sem pa dal od Reloaded verzijo, ki ima že crack..... je prvo osebna, za razliko od prejšnjih...ampak lično narejena.... :OK: :worship:
Gregc Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Na torent damage 15 ur...velka je pa 3.8 gb.....ampak se splača, ker je res carsa, pa še multiplayer sem sedaj igral...in dela....dol sem pa dal od Reloaded verzijo, ki ima že crack..... je prvo osebna, za razliko od prejšnjih...ampak lično narejena.... :OK: :worship: UUUUU jutri bo že moja :grim :OK:
bassko Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Zanimiva igra The Crims. Te čist zasvoji. :D http://www.thecrims.com/
SeLoTeJp Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Verjeli ali ne, Spider solitare je tut prov fajna :yes: :)
Gregc Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Zanimiva igra The Crims. Te čist zasvoji. :D http://www.thecrims.com/ Men niti ni všeč, ker sploh ni pregledno, ne vem mogoče sm se preveč navadu Omerte .)
lojzek Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 Hehe men pa še useen najbolj FRPjke pašejo. Že skor dve leti špilam Blood2 (je bil ceu let pauze vmes) pa jo na cca vsake 14 - 30 dni zalaufam. Dobro za pritisk v glavi zmanjšat
bassko Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 (popravljeno) Ooooo to se pa še spomnem k sva s frendom špilala na 486-ki :OK: A maš ta špil pa kok zasede? Popravljeno Marec 16, 2006. Popravil bassko
Gregc Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Na torent damage 15 ur...velka je pa 3.8 gb.....ampak se splača, ker je res carsa, pa še multiplayer sem sedaj igral...in dela....dol sem pa dal od Reloaded verzijo, ki ima že crack..... je prvo osebna, za razliko od prejšnjih...ampak lično narejena.... :OK: :worship: TC za tale torrent damage, na kolko cajta povečajo število registriranih :? a te lahko tud kdo od registriranih povabi...
Unikat Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Ooooo to se pa še spomnem k sva s frendom špilala na 486-ki :OK: A maš ta špil pa kok zasede? Road Rash Download .)
Thundercat Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 (popravljeno) TC za tale torrent damage, na kolko cajta povečajo število registriranih :? a te lahko tud kdo od registriranih povabi... po načelu invite dela oz. max users 37.500...žal ne morem povabit, ker nimam dovolj točk....http://www.torrent-damage.net/faq.php#25... lahko pa poizkusiš s tem: "you could send your friend to our IRC channel and join the official invite channel #TD-invite." <_< Popravljeno Marec 17, 2006. Popravil Thundercat
Tomozuki Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Tudi Road Rush za Mega Drive je bil fajn. Ni bila sicer tako lepa grafika kot pri PC verziji, so se pa finiši zelo smešno zaključevali (sledile so kakšne kratke sekvence). Emulator pa še zmeraj obstoja :OK: A med vami nobeden ne pogreša kakšne take igre za PC kot je bil Road Rush? Meni NFS-ji že krepko presedajo, ker nikoli ni bilo nobenih motorjev noter (razen, če si jih downloadal). Zadnjič sem šel v Big Bang v Ljubljani in kupil paket treh iger Half Life 2, Moh: Pacific Assault in C&C: Generalse, namesto za 17.900, za 9.9000 sit. Generalse sem si želel zato originalne, da jih lahko igramo preko spleta, Half Life 2 se mi preprosto zdi mojstrovina, Pacific Assault je pa baje zelo dober. Edini problem je v inštalaciji pri HL2, ki zataji, ker določen parameter manjka. Upam, da bom igro lahko reklamiral.
Thundercat Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 The godfather je veni...baje da je slaba... <_<
Tomozuki Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 The godfather je veni...baje da je slaba... <_< Sem videl "prikolice" :glare: Nima šans proti Mafiji, je samo njena slaba kopija. Vse deluje preveč arkadno, celo popačeno do te mere, da je igra podobna nekemu konzoličastemu Virtua Copu, kjer se okoli igralca vrtijo razne barvaste puščice, krogci in sulice, ki naj bi olajševali "napredno" igranje. Mogoče je to komu všeč, meni niti malo :doze:
cheff Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Sory za offtopik. Ima kdo igro mafia na cdju da mi po pošti pošle, ker meni je pri 8 levelu vun vedno vrglo.
simonsi Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Sory za offtopik. Ima kdo igro mafia na cdju da mi po pošti pošle, ker meni je pri 8 levelu vun vedno vrglo. Meni je isto delal. Baje ima špil neki škratek :P Z neta si potegni saved games in preskoči tisto misijo :)
cheff Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Eh hočem vse misije sam delat, tak da če ma kdo prosim lepo če mi javi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se