Red Arrow Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Včeraj sem si snel eno legendarno mehaničko igrco... Gearhead Garage, kjer šraufaš avte... :D je blo dugcajt... a kdo pozna še kakšno mehaničko igrco? :)
dj_runner Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Monster garage je nekaj takega nareta po licenci iz Discovery delaš pa monster machine
Funakoshi Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Eno wprašanje za strokovnjake GTA SA: Kje najdeš Hunterja (bojni helikopter) v SA? Mam en zemljevid, k pravi, da na starem letališču, sam ga tam ni (je običan transportni helikopter, pa en WWII avionček pa reaktivc). Pa še driving school ne obvladam. Prav da nej stisnem levo al pa desno puščico (se mi zdi???), pa me koj vn vrže... Anyone? :blush: :?
Thundercat Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 če se ti da brskat boš verjetno tukaj našel... http://www.gta-sanandreas.com/ http://www.gta-sa.com/
gebre Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Še jaz eno vprašanje, za Vice City, ko kupiš tisti avtosalon imaš spodaj pri garažah mapo dirk. Kaj narediti, da greš sploh dirkat?
Tomozuki Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 (popravljeno) Še jaz eno vprašanje, za Vice City, ko kupiš tisti avtosalon imaš spodaj pri garažah mapo dirk. Kaj narediti, da greš sploh dirkat? Zdi se mi, da je na desni strani na zidu (pri garažah) ena mapa, na katero lahko bolje pogledaš (z eno tipko). Izbereš lokacijo oziroma progo in sedeš v ustrezni avto. Potem pogledaš na zemljevid in se zapelješ do starta. Vzami kakšen avto, ki ima na zadnje pogon (recimo Sabre) in driftaš skozi ovinke kot po maslu (samo pazi, da ni dežja). Popravljeno Maj 29, 2006. Popravil Tomozuki
simonsi Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Še jaz eno vprašanje, za Vice City, ko kupiš tisti avtosalon imaš spodaj pri garažah mapo dirk. Kaj narediti, da greš sploh dirkat? Ko stopiš v un roza krog, zbereš progo in pritisneš en čuden knof za začetek. Pol se pa samo še odpelješ na štart. Eno wprašanje za strokovnjake GTA SA: Kje najdeš Hunterja (bojni helikopter) v SA? Mam en zemljevid, k pravi, da na starem letališču, sam ga tam ni (je običan transportni helikopter, pa en WWII avionček pa reaktivc). Pa še driving school ne obvladam. Prav da nej stisnem levo al pa desno puščico (se mi zdi???), pa me koj vn vrže... Anyone? :blush: :? Hunterja dobiš v vojaški bazi. Ko pa obrneš špil pa dobiš hunterja in hydro (un avion ki navpično vzleti :D ) .
cheff Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Za on avion ki navpično vzleti je koda JUMPJET Za hunterja pa OHDUDE Več kod tukaj!
gebre Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Ko stopiš v un roza krog, zbereš progo in pritisneš en čuden knof za začetek. Pol se pa samo še odpelješ na štart. Sem že probal, sem stopil v krog, stisnil enter pa me samo "ven" vrže, sem se usedl v avto in iskal štart, pa ne najdu nobenih racerjev-sami pussyji :D Bomo še malo probavali .) .
simonsi Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Ja ne smeš enter stisnt, ker je to exit knof. Saj ti v okvirčku na levi napiše katerega stisnit :)
gebre Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 OK, pogruntal zadevo stisnit moram shift, ni mi pa nič napisal katero tipko moram stisnit. Grem takoj danes reklamirat originalni izvod igre :whistle: .)
snakeyes Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 a kdo ve a lohk igraš act of war samo z high treason al rabiš met še direct action ????
Dolenc™ Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 No mi gremo za ene 10min... če se če kdo pridružit ma moj msn v profilu. Špilamo direct action verzijo 1.05.
Pervy Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 dol si vlečem špil Jacked za PS2, ki naj bi bil nekaj podobnega ampak novejšega kot roadrash. zaenkrat so to samo rar fajli, previdevam da bo to potem en velik iso fajl. kakšen je postopek da to potem zapečem na dvd in da bo delalo? sprašujem ker še nikoli nisem za PS2 igre pekel. gracias :grim aja pa še en ? z utorrentom dol vlečem eno serijo in mi pri določenih delih piše da je npr 6 seederjev, pod peers jih vidim, vidim da imajo 100% fajla meni pa vseeno nič ne vleče dol od njih - zakaj?
Skubaduba Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 (popravljeno) dol si vlečem špil Jacked za PS2, ki naj bi bil nekaj podobnega ampak novejšega kot roadrash. zaenkrat so to samo rar fajli, previdevam da bo to potem en velik iso fajl. kakšen je postopek da to potem zapečem na dvd in da bo delalo? sprašujem ker še nikoli nisem za PS2 igre pekel. gracias :grim Ponavadi "stric google" ponavadi vse najde ;) . Drgac pa uporablji Alcohol 120%. lp Popravljeno Junij 3, 2006. Popravil Skubaduba
Pervy Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Ponavadi "stric google" ponavadi vse najde ;) . Drgac pa uporablji Alcohol 120%. lp to je isto kot dameon tools, ne? sem zadnjič htel nekaj spečt z njim pa mi je spet virtualni dvd naredu namesto na pravega spekel :blink: jebo ga kje so cajti ko smo bli maherji za to, zdaj pa 12 letni mulci to obvladajo mi biki pa rabimo forume :whistle: torej, malo bolj podrobno prosim! B)
Fritz Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Odpri Alcohola in najdi funkcijo Mount Image - jo dobiš če v spodnjem delu zaslona klikneš z desno tipko na virtual CD/DVD ROM in mu daš tisto datoteko s končnico .img, .iso ... V Winsih XP jo ponavadi poskusi zagnati, ker je pa za PS2 bo verjetno samo prijavil da je vstavljen disk. Zdaj izberi Image Burning Wizard, prepričaj se, da je nastavljen tapravi image, izberi pekač ter hitrost in voila... Enjoy
jose Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 Tourist trophy končan :rolleyes: zmagal na vseh dirkah, 'odklenil' vse motocikle
Tomozuki Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 Thundercat, a to je še tisti izvirni špil ali že kakšno nadaljevanje? Drugače pa verjamem, da si jo dobro (pre/na/po)tegnil :OK: Jose, bravo! :yea1:
Thundercat Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 naslov je Virtually jenna, izšla je 2005....carski špil.... :worship:
JeRn3j Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 jst pa zdej igram Condemned - Criminal Origins :OK: :alien1: KlIK hud psiho špil evo link za downloadanje če koga zanima KLIK
Dolenc™ Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Še zmer se iščejo kandidati za Act of war, nekak nas je zmer premal :). Špilamo direct action verzijo 1.05, moj msn je v profilu. Danes gremo čez 20min :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se