RaceBoy_ Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 (popravljeno) no se ena slikca od yamaha skina ps. naša stran zgleda da ne dela.. tuki mate pa link do filmčka. jest sem tist v plavem michelin avtu =):RTM race session Popravljeno Julij 28, 2006. Popravil RaceBoy_
JaRaNe Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 (popravljeno) kdo ve kaj je zdaj z mafijo 2, baje že veliko narejenega pa ni založnika ker zahtevajo preveč denarja? Popravljeno Julij 29, 2006. Popravil JaRaNe
bassko Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 kdo ve kaj je zdaj z mafijo 2, baje že veliko narejenega pa ni založnika ker zahtevajo preveč denarja? Mene to že nekaj časa zanima :BUA:
cheff Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 No recmo da je ta morda malce bolj zoprna, ampak ni tak problem... P.S. Najprej pojdi tam ko je za avte, tako da vržejo molotovke (nato se umakni), vzemi tommygun in razsteli avte. Unadva modela bosta potem streljala na "barabe" z te strani. Ti pa pojdi po stopnicah, in ker bodo uni tako zaposleni z tvojima "pomagačema" jih boš ti lahko vse pošical v hrbet :D Tnx morem probat :rolleyes:
Gregc Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 kdo ve kaj je zdaj z mafijo 2, baje že veliko narejenega pa ni založnika ker zahtevajo preveč denarja? Ja sam res, ker baje je The Godfather polomija. Tako da se mi ga sploh ne da downloadat. Upam da bo Mafija 2 temeljila na Mafiji 1.
JeRn3j Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 Ja sam res, ker baje je The Godfather polomija. Tako da se mi ga sploh ne da downloadat. Upam da bo Mafija 2 temeljila na Mafiji 1. ej ne govort dokler ne vidiš .) .) godfather je prov hud špil :OK: :OK: pa rečte kar čte... ;)
Gregc Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 ej ne govort dokler ne vidiš .) .) godfather je prov hud špil :OK: :OK: pa rečte kar čte... ;) Maš prav, morm sprobat...
itrcek Objavljeno Julij 30, 2006 Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 http://world3.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=38066576 Hmmm... okusno! Hvala
bassko Objavljeno Julij 30, 2006 Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 Jst sm bil takoj razočaran, mogoče ga ne bi smel z mafio primerjat :)
Tomozuki Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 Končno! Prihaja Test Drive Unlimited na PC, kjer se bomo lahko pomerili vozniki motorjev in avtomobilov istočasno! :OK: :kva2: :eek:
Brihta Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 A kdo ve. A grand turismo 4 obstaja za pc?
Thundercat Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 A kdo ve. A grand turismo 4 obstaja za pc? http://www.granturismoworld.com/ .)
dj_runner Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 Končno! Prihaja Test Drive Unlimited na PC, kjer se bomo lahko pomerili vozniki motorjev in avtomobilov istočasno! :OK: :kva2: :eek: Kdaj pa?
Brihta Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 http://www.granturismoworld.com/ .) Sem se bore malo znajdu iz te strani. Simpl odgovor z da oz. ne bi bil primernejši .)
Thundercat Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 če bi kliknil na stran, bi se ti odprla in napis Playstation 2 bi ti bil viden .... .)
Roky Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 Kdaj pa? Tudi mene zanima? Vem pa, da sm v enem Jokerju vidu opis oz. napoved te igre ?
Brihta Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 če bi kliknil na stran, bi se ti odprla in napis Playstation 2 bi ti bil viden .... .) Ja vem da se ga igra na playstation-u. Samo ko sem nekaj loadal prek emula, sem videl grand turismo (pc) :)
Thundercat Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 mula sucks..... :) ko naletiš na podobne zadeve ti priporočam, da greš na: 1. http://www.3dgamers.com/games/ ali 2. http://www.gamespot.com/pc/index.html in pogledaš review/preview ali samo podatke o igri... .)
Tomozuki Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 Test Drive Unlimited izide 24. oktobra 2006. Dve slikici za sline:
Pervy Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 ravno čakam na TT superbikes - Isle of man z 60+ motorji za PS2 :blink: javim čez kak dan al pa dva kak je :grim
Roky Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 Tomozuki: To so verjetno screenshoti za PS2 ane? Ker če bo taka grafika na PCju,pol... :kva2: Drugače sem pa ravnokar obrnu CSI 3:Dimensions Of Murder,zelo huda igrca,morš met dobre oči in logiko.Edino,kar je moteče je bedno nalaganje (loading...) med lokacijami.Drugače pa vredna igranja :) Sem si pa čez vikend sestavu v Thermaltakovo ohišje mal bolši hardware od zdejšnjega laptopa da bom lahko v teh deževnih dneh mau igrce nažigov,ko nemorš bit na motorju.Dejte predlagat kšno dobro streljačino.Sm igrov Quake 4 pa je Single Player bedn,multiplayer bo pa treba na LANu sprobat :)
dj_runner Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 Roky na PS2 nikoli ni bla boljša grafika kot na kompu, razn seveda če setup kompa bolj bovgi Hitman Blood money igraj če še nisi :OK:
JaRaNe Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 probaj prey, najbol pričakovana igra v zadnjih nekaj mesecih....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se