Snečer Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Še morda kakšen koristen podatek. Hotel: 1. Propriano http://www.booking.com/hotel/fr/le-claridge.sl.html?sid=c29a59d41b434051b7c8e188e4a068bd;dcid=1;dist=0;srfid=32c84e89dea522570d804ea767d74836c598a571X1;type=total;ucfs=1& Motorji za avtomatsko ograjo. Wifi po celem hotelu. 2. Porto http://www.booking.com/hotel/fr/ra-c-sidence-a-barcella.sl.html?sid=c29a59d41b434051b7c8e188e4a068bd;dcid=1;ucfs=1;srfid=239283a4f467c78650f1567bcb1da8447e12bc6bX1;highlight_room= Apartma, studio, motorji brezplačno v garaži (daljinec...), Wifi v predverju, delno tudi v našem studiu v prvem štoku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 haha, zgori je zapisal da od biraća nema jebaća Misliš tisto kar je Nearrain napisal al kaj? UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Na cesti Porto-Galeria (D81)... Lepa ozka cesta, scena, da je ni, potem pa...objestnež z avtobusom... Hudo - kakšen razgled! UnionJack in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Hudo - kakšen razgled! to je le en izmed mnogih :grim Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Vozil sem v dokaj objestni skupini, tile Yamahini šoferji so nonstop pod vplivom v46 Še dobro, da ne ločijo strani neba .... ---- DAMI34, UnionJack, markII in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Se pa vidi, da sem lepo kulturno žmigavc vključu builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 (popravljeno) "Korzičani!" Nekaj ste pa pozabili opozoriti svoje kompanjerose; Da se na Korziki stare Africe in Transalpoti kradejo k frišne žemlje!! Konkreten dokaz so že trije moji dobri znanci. (In to vse izza ograje "varovanega" hotela... ) ...zjutraj ko oči pomaneš, pa luknja v spominu... Št šasije, motorja, po moje se od presenečenja še barve motorja ne morš spomnit. Previdnost ni nikoli odveč!! Sicer je pa pri današnji barabiji, preventiva tako ali tako nujno zlo, ki nas spremlja v motorizmu! :yes: Popravljeno April 30, 2015. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 ne vem no, na zadni sliki je bolj upliv honde, sej si taljana skor s ceste zrinu builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 "Korzičani!" Nekaj ste pa pozabili opozoriti svoje kompanjerose; Da se na Korziki stare Africe in Transalpoti kradejo k frišne žemlje!! Konkreten dokaz so že trije moji dobri znanci. (In to vse izza ograje "varovanega" hotela... ) ...zjutraj ko oči pomaneš, pa luknja v spominu... Št šasije, motorja, po moje se od presenečenja še barve motorja ne morš spomnit. Previdnost ni nikoli odveč!! Sicer je pa pri današnji barabiji, preventiva tako ali tako nujno zlo, ki nas spremlja v motorizmu! :yes: Kradejo kot sredi Ljubljane... ne panike delat. 4x sem bil že pa niso pipnili ničesar. Matej207, DAMI34 in sohen 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Še ena za lahom DAMI34, Janezs, vuk76 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Kradejo kot sredi Ljubljane... ne panike delat. 4x sem bil že pa niso pipnili ničesar. Lucky man! :yes: Naj te sreča spremlja še naprej! Mojega p'rjatla ni. Nazaj je šel s "postajališča" Campo Del Oro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Daj povej malo več, kje in kako ter kdaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Vozil sem v dokaj objestni skupini, tile Yamahini šoferji so nonstop pod vplivom v46 Od kdaj pa delaš prekrške in voziš v škarje? gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 A se vidi šofer? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Ta dva ... sta imela v bistvu kar težave z lovljenjem hitrejšega... pa še gps je prvemu nagajal ... to so seveda vse neuradne informacije Snečer in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Mam pa jaz uradno, da zgornji akter ni mogel ujeti omenjenih na ac, ki sta vozila po omejitvah, ga čakala, klicala. bila vmes tudi 30km zadaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Ta dva ... sta imela v bistvu kar težave z lovljenjem hitrejšega... pa še gps je prvemu nagajal ... to so seveda vse neuradne informacije IMG_20150423_124007.jpg Glede navigacije pa je res zanimivo, kako je zumo340 norel z istimi rutami kot na Oregonu. Nič jasno markII 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Matej207 Objavljeno April 30, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2015 drugače pa Bastia lepo mesto... sopotnika težka fotografa.... (po kg specifikaciji ) luškana cesta... sicer so vse.. ampak ta ima pridih še mali dokaz.. da dva ista motorja, enako trošita ....... nadaljevanje sledi Nikii, SuNa, L3v in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Ja ta z benzom je bila neverjetna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 (popravljeno) Če nebi meli Snecerja in Motosveta, bi ta tema že pred meseci propadla :grim Popravljeno April 30, 2015. Popravil semering builder in Matej207 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Matej207 Objavljeno April 30, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2015 Ker smo se peljali ravno mimo.... smo se rahlo ustavili pri spomeniku žrtvam letalske nesreče... prižgali vsak eno majhno svečko Ajacio o njem ni potrebno kaj dosti sekcija lahov... Nikii, Keiko, builder in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Če nebi meli Snecerja in Motosveta, bi ta tema že pred meseci propadla :grim v bistvu imaš prav..... ampak Snecer in motosvet poskrbita da lahko kdo še kaj potegne + iz foruma... in se kam odpelje na lušten izlet :P Ti pa čepi doma :P :grim Nearrain, DAMI34, maxxa in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 (popravljeno) Sej bi šel, pa si mi ne da. Morda se pa celo ne upam? :grrr je preblizu Okroglo tablo ste slikali. A na hrib svetega Petra pa niste šli?? Če bi šel okoli hriba, se pripelješ skoraj na vrh, čeprav ima le kakšen meter manj kot dva jurčka, postavljena v vertikalo :grim Popravljeno April 30, 2015. Popravil semering builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 1, 2015 Deli Objavljeno Maj 1, 2015 Ti si v moto opremi hodil po požganem gozdu uro+ v breg? mam na blogu točno pot gor do nove table oz dve poti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 1, 2015 Deli Objavljeno Maj 1, 2015 (popravljeno) Na goro San Pietro, ponavadi hodijo tisti, ki so leta 1981 tam izgubili najdražje. No, lahko pa tudi ljubitelji hribov, ali planinci... Popravljeno Maj 1, 2015. Popravil moto rider DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se