jose Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 dan na grobniku je za nami :) zame na "žalost", kot gledalca .) naslednjič obvezno z motorjem :grim ..vijdin, ka je fajn bilou :OK: .....emmmm Ventil maš mesto za dva motora v kombiji :hmm: :whistle: :rolleyes:
Vojč Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 .....emmmm Ventil maš mesto za dva motora v kombiji :hmm: :whistle: :rolleyes: :grrr :P
jose Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 kakši kandidat, ka se vütro na Marof malo zapelamo :hmm:
Dolenc™ Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Če gre kak outsider tole temo brat jo prebera zelo počasi, ker mora sproti dekodirat. Lepe slikce iz grobnika :OK:
TinaRR Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 , ker mora sproti dekodirat. to je čar naše sekcije :P
jose Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Dolenc, si sploj kaj razmo, ka si tü notri preštiu :hmm: :D
Dolenc™ Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Sem bol slikce gledov kot bral :)
stuhec Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Sem bol slikce gledov kot bral :) bolje ista nego nista :grim
Red Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 Čestitke Miljanu za odlično borbo....pa Ventilu, odlično si prenašal vse pritiske .) in se tudi odlično odrezal tako kot fotoreporter kot sobarica v ekipi :D - mislim, da bi včasih težko našli kak kos opreme, či ne bi ti pomagal pri pospravlaji :OK: Vidim, da si me ujel, kak preganjam Čarmana, he-he! Všečno zelo!
Vojč Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 Čestitke Miljanu za odlično borbo....pa Ventilu, odlično si prenašal vse pritiske .) in se tudi odlično odrezal tako kot fotoreporter kot sobarica v ekipi :D - mislim, da bi včasih težko našli kak kos opreme, či ne bi ti pomagal pri pospravlaji :OK: Vidim, da si me ujel, kak preganjam Čarmana, he-he! Všečno zelo! ..vse mi je nerodno, ka me tak hvališ :blush: v čast mi je bilauv :worship: Hvala tebi(Red) pa Johani za prevoz :yea2:
johan Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 ..vse mi je nerodno, ka me tak hvališ :blush: v čast mi je bilauv :worship: Hvala tebi(Red) pa Johani za prevoz :yea2: Malenkost. :D Bo treba drugič vzet gril poleg.
Vojč Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Malenkost. :D Bo treba drugič vzet gril poleg. :grim ni problema tüdi grilati mi je nej španska vas
jose Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 :grim ni problema tüdi grilati mi je nej španska vas prijdemo ednauk probat tvoje specialitete z žara :grim
krava Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Hoj. Upam, da bom naslednjič seznanjen, ko bodo kaki pomurci rinili na kako dirkališče. Se vam z veseljem pridružim, od 1.7. dalje., ker si pripravljam dva motorja, pol pa terat.... :huh: Vsaj 3 tedne se nisem nič vozo...ker nimam več nobenega registzrtianega :OK: ...torej, od 1.7 dalje, bi vam krava delel družbo če lahko. V protiuslugu enemeu nudim prevoz motorja do piste in nazaj. Ja, ze enega še je mesto. lp
greenninja Objavljeno Junij 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 ...torej, od 1.7 dalje, bi vam krava delel družbo če lahko. V protiuslugu enemeu nudim prevoz motorja do piste in nazaj. Ja, ze enega še je mesto. lp Prvega sedmega je če se ne motim drag z motorji v Varaždinu. Skombiniramo z Marofom? :OK: p.s.: se te spomnim ja ko si me prehiteval.. ampak sem bila z avtom! <_<
krava Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 :OK: ...že ene slabe 3 tedne nazaj ja. In ko je Krava videl, da Ninžika parkira pri 'žuti kuči', je hitro obrnil a je bilo žal prepozno. Ninđika, na kofe bi te pelo, veš?! :grim :blush: Jah, prvega še bo 'napeto', a prvi teden pa bodo motorji bojda porihtani. :devil: PS Kakšno papirologijo rabim, da brez prblemov spravim motor čez mejo in nazaj??
jose Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Prvega sedmega je če se ne motim drag z motorji v Varaždinu. Skombiniramo z Marofom? :OK: bi bilau zanimijvo iti poglednut :grim
krava Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Bi me kerri, bolje kera :blush: prevežala na zadnem zicu? V soboto popoldan ali pa v nedeljo?? Pa to ni hec!!! Že 3 tedne sem brez!!! Če bi se najšla kaka dobra duša, lepo prosim! Pa ne divjak/divjakinja! Javte mi!!! lp
krava Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 @Štuhec: Vse najboljše :OK: ! @krava: Si se ti včeraj pelal mimo Tuša v Lotmerki? R1 rdeče-bela :hmm: ? .... :grim Jaz tebe tudi dostikrat srečam. Ponavadi Križevci-Bučečovci :hmm: Črno/siva Siza, rdeči 'ancug' :OK:
jose Objavljeno Junij 18, 2006 Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 ...ži vsi na dopustaj, ka je takša tišijna :hmm:
stuhec Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 :grim Jaz tebe tudi dostikrat srečam. Ponavadi Križevci-Bučečovci :hmm: Črno/siva Siza, rdeči 'ancug' :OK: mislim ka san to nej ge s kim pa naj bi se pelo ?
Tanjuška Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 če bi človk vs kej zastopu............. :eek: vse kar sm prebrala je blo : mej fej kej zej vej, pojma nimam o čem vi butate klele gor pa brez zamere :)
stuhec Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 če bi človk vs kej zastopu............. :eek: vse kar sm prebrala je blo : mej fej kej zej vej, pojma nimam o čem vi butate klele gor pa brez zamere :) :D :lol1: povej kaj te tocen zanima, bomo nardil prevod, nej podza in pisike .)
Tanjuška Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 :D :lol1: povej kaj te tocen zanima, bomo nardil prevod, nej podza in pisike .) he taprvo loh kr z svojmu stavkm začneš, no saj tazadn konc. drgač pa loh kr od začetka hehehehe :D
Vojč Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 he taprvo loh kr z svojmu stavkm začneš, no saj tazadn konc. drgač pa loh kr od začetka hehehehe :D ma tij si tüj še deleč od knjižne slovenščine :P :kva1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se