Tanjuška Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 :yea1: Tanjuška, Tanjuška kade s tebi da te vuuk pojej. Samo bočkori du ostali :lol1: :yea1: ¸ am... :hmm: tud sanja se mi ne ka to piše. mislm, pa da to pomen - ka je s tabo, da te je volk pojedu. samo bočkori (to tud približno ne vem ka je) dol ostal. si pa razlagam tkole: ka je s tabo, da te je volk pojedu, da so samo kosti ostale - nekak logična povezava :eek: a sm kej zadela? :huh:
Tanjuška Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 bočkori = gumijasti škornji :grim aja hm... ka pa ma to veze z volkovi pol? :blink: o boh, ka jz klatm klele gor :lol1:
TinaRR Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 aja hm... ka pa ma to veze z volkovi pol? :blink: Napisali ti je "Kaj bo s tabo ko te volk poje, samo škornji bodo ostali :D ". Evo mal prevoda da ti bo bolj razumljivo :rolleyes:
jose Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 bočkori = gumijasti škornji :grim :nono: gumijasti škornji so črejvli ali pa bataši :D
Tanjuška Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Napisali ti je "Kaj bo s tabo ko te volk poje, samo škornji bodo ostali :D ". Evo mal prevoda da ti bo bolj razumljivo :rolleyes: aha hvala za prevod, no sj sm bla drgač kr dost bliz, no ja :) :nono: gumijasti škornji so črejvli ali pa bataši :D no če bočkori niso bataši kaj pa so to pol - mogoče so batice al pa kej tazga
stuhec Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 ka ce bi negi v Prekmurji napravli eno srecevalno mesto, ka bi se dobli vsako teden ob istem casu npr nedelja ob 14.00 MS pa nega zdaj sr. s kakimi formulami .) na to pa nic ? pa ne klamfajte zdaj pa
Tanjuška Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 na to pa nic ? pa ne klamfajte zdaj pa no brez ljubosumja prosm, sj se bomo dobil nek u MS, an? a se zmenmo pri gostilni Divja svinja? PS: upam, da obstaja :lol1: No če vas mogoče zanima kako jz zgledam, vam povem, da bom to soboto v Novicah, bo en intervju, pa jz slikana na mojmu mopiju. Če vas pa ne zanima pa tud nč nau narobe. LP aja pozabla povedat, da bom v bikinkah na mopiju
Brdaus Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Jebemtiš prekmurce.... po motor brez čelade.... ane, Stuhec :lol1:
stuhec Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Jebemtiš prekmurce.... po motor brez čelade.... ane, Stuhec :lol1: zdaj ima vsaj novo celado, jaz sem jo pa 1. mel na glavi :OK: drugace pa kot ce bi se iz Londona pripelo hvala ti
jose Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 kje le ti prekmurci so :hmm: uzela jih magla :D .... ne ven, ge se je Ventil zgüjbo, ka ga nega nikaj več viditi pa čüti :hmm:
Vojč Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 uzela jih magla :D .... ne ven, ge se je Ventil zgüjbo, ka ga nega nikaj več viditi pa čüti :hmm: evo me :yea2: :kva1: nega časa :P
Red Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Ojla, pride kdo pogledat v Gajševce ta vikend?
Vojč Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Ojla, pride kdo pogledat v Gajševce ta vikend? se zna zgoditi, ka vütro malo poglednemo :) v soboto pa če bo vse po sreči bun že na plaži :kva1: B)
jose Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Ventil ideš v CROlandijo na dopust :hmm:
Vojč Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Ventil ideš v CROlandijo na dopust :hmm: :grim grobnik :P
jose Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 :grim grobnik :P ka si si rezervejrau stezo za cejli tjeden :hmm: :D
greenninja Objavljeno Julij 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 5 dni nišče nika ne napiše.. :OK: Koja brezvezna sekcija :grrr . Ge tuj več nemo. :krneki: lp, GN
jose Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 5 dni nišče nika ne napiše.. :OK: Koja brezvezna sekcija :grrr . Ge tuj več nemo. :krneki: lp, GN :nono: znaš Ninja ka je zaj čas dopustof pa si večijna riti namače ukauli, tak ka nega časa za fse :D
stuhec Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 :fredy: ja, se vozim.... :eek: morgen ti se obstajas :?
Tex Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 hjao .. kak redkogda se zgodi ka se kaksna 'tuja' decva za overmurjeland zanima..vij pa se te nika kcoj ne trucate ka bi kaj predstavili pa to.. tanjusko samo v nase kraje spravte..lekar neksna opasna.. :OK: :D pa pozdravlite neksno marijo na prekurskih cestaj..nindri indri nega telko mopedistov keri ne pozdravlajo kak v mojon lublenon kraji.. :angry2:
TinaRR Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 hjao .. kak redkogda se zgodi ka se kaksna 'tuja' decva za overmurjeland zanima..vij pa se te nika kcoj ne trucate ka bi kaj predstavili pa to.. tanjusko samo v nase kraje spravte..lekar neksna opasna.. :OK: :D pa pozdravlite neksno marijo na prekurskih cestaj..nindri indri nega telko mopedistov keri ne pozdravlajo kak v mojon lublenon kraji.. :angry2: meni se zdi ka boš moga to v lublanščini napisati vačik nede nič razmila ka si ji napisa :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se