jose Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 meni se zdi ka boš moga to v lublanščini napisati vačik nede nič razmila ka si ji napisa :whistle: bou, bou, smu joj ži prekmursko-slovenački slovar poslali, pa se zaj intenzivno fčij :whistle: :lol1:
Tanjuška Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 prosm, aj men kdo kej reku? če mene uprašate mn ne pisat po lublansk, raj po gorensk, še raj pa po kranjskogorsk, ok? če nem še jzd pa damač kej pawedawa, potlej boste pa vidwe hadiča namalanga :D ej sj drgač se zna narest, da 1.8. al pa 2.8. kej u vaše kraje prletim z mopijem, pa gremo loh na kako furco al pa kej tazga, an.
stuhec Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 prosm, aj men kdo kej reku? če mene uprašate mn ne pisat po lublansk, raj po gorensk, še raj pa po kranjskogorsk, ok? če nem še jzd pa damač kej pawedawa, potlej boste pa vidwe hadiča namalanga :D ej sj drgač se zna narest, da 1.8. al pa 2.8. kej u vaše kraje prletim z mopijem, pa gremo loh na kako furco al pa kej tazga, an. vau, a ze spet .)
krava Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 Hoj Če ve keri za rabljene gume, 190 & 180, naj sporoči!!! Lahko so 3, lahko 30!!! Kupimo, odpeljemo! lp
Tex Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 (popravljeno) meni se zdi ka boš moga to v lublanščini napisati vačik nede nič razmila ka si ji napisa :whistle: ve joj nej trbej razmiti.. :D prosm, aj men kdo kej reku? če mene uprašate mn ne pisat po lublansk, raj po gorensk, še raj pa po kranjskogorsk, ok? če nem še jzd pa damač kej pawedawa, potlej boste pa vidwe hadiča namalanga :D ej sj drgač se zna narest, da 1.8. al pa 2.8. kej u vaše kraje prletim z mopijem, pa gremo loh na kako furco al pa kej tazga, an. ne ne .. nic nic .. nekaj smo se o vremenu menli .. :whistle: :P ti pa sam priropotaj.. :OK: bou, bou, smu joj ži prekmursko-slovenački slovar poslali, pa se zaj intenzivno fčij :whistle: :lol1: kaksne .mp3je joj tudi poslite..ka de znala po prekmurski vlejcti..no, besede pa tou.. :blush: :naughty: Popravljeno Julij 28, 2006. Popravil Texo
Tanjuška Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 ve joj nej trbej razmiti.. :D ne ne .. nic nic .. nekaj smo se o vremenu menli .. :whistle: :P ti pa sam priropotaj.. :OK: kaksne .mp3je joj tudi poslite..ka de znala po prekmurski vlejcti..no, besede pa tou.. :blush: :naughty: aha to sm pa zastopla, neki bomo vlekl an, ka že? :hmm: bemu, sam res bi rabla en sluvar, dab kej zastopla tole vašo špraho. sam mi je pa ušeč :OK:
TinaRR Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 aha to sm pa zastopla, neki bomo vlekl an, ka že? :hmm: bemu, sam res bi rabla en sluvar, dab kej zastopla tole vašo špraho. sam mi je pa ušeč :OK: Tanjuška nč bat, bove na 3M - ju kaj pogučale :OK:
Tanjuška Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 Tanjuška nč bat, bove na 3M - ju kaj pogučale :OK: no le, da nam prov bebast zgledala an, hehe. :OK:
jose Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 Tanjuška nč bat, bove na 3M - ju kaj pogučale :OK: Tina tij buš juj tüj pumagala vlejčti................pu prekmursko :whistle: :devil: :lol1:
TinaRR Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 Tina tij buš juj tüj pumagala vlejčti................pu prekmursko :whistle: :devil: :lol1: seveda po prekmursko tudi :grim , dvomiš? :naughty:
jose Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 seveda po prekmursko tudi :grim , dvomiš? :naughty: :hmm: :unsure: :grim ..moren pa malo Ventila :fight2: ka je nej nikše razglednice z mourja poslau :P
Vojč Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 :hmm: :unsure: :grim ..moren pa malo Ventila :fight2: ka je nej nikše razglednice z mourja poslau :P nej si šče daubo :hmm: :?
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 nej si šče daubo :hmm: :? aha to pa zastopm, pomoje pomen, da nisi še dobu, a mam prou?
Vojč Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 aha to pa zastopm, pomoje pomen, da nisi še dobu, a mam prou? :grim bravo :OK:
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 (popravljeno) :grim bravo :OK: hvala hvala, sj če bom šla ene 20 krat vašo sekcijo prebrat od začetka, se bom pa še kej naučila :grim pol bomo pa gučali an Popravljeno Julij 31, 2006. Popravil Tanjuška
Tex Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 hvala hvala, sj če bom šla ene 20 krat vašo sekcijo prebrat od začetka, se bom pa še kej naučila :grim pol bomo pa gučali an wannabe overmurje girl.. :OK: no..mugouce de ti v pumouc 'slovar' prekmurscine (murskosoboske?).. http://www.sobotainfo.com/?mode=slovar
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 wannabe overmurje girl.. :OK: no..mugouce de ti v pumouc 'slovar' prekmurscine (murskosoboske?).. http://www.sobotainfo.com/?mode=slovar nikol se ne ve. ejga jz sm pa tak motor mela kokr ti, mislm tole yamahco, fletkan motorček :OK: :grrr ej a si ti jože al si hoze? sm vidla kdaj maš rojstn dan, jz ga mam dva dni za tabo, pa zmerej ga u Planici praznujem, na dan pijancev :OK: ribice smo zakon :grim :OK:
Vojč Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 Na pomurskih cestah ugasnilo življenje mladega motorista :cry:
Tanjuška Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 Na pomurskih cestah ugasnilo življenje mladega motorista :cry: o pismu, pa ne že spet :cry:
krava Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 :? Prijatelj. 2 minuti pred 'nesrečo' smo bili skupaj pri Đemotu. :? :naughty: :naughty: :naughty: :? :?
krava Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Mureki zacÜgjeni :huh: če hodite ka v Šarvar mi javite ne.... :naughty:
Vojč Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 ma što namen iti to nedeljo 20.8. v Brno na dirko GP-ja :hmm: sam san še v fazi odločanja .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se