johan Objavljeno Oktober 23, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2006 Super,glavno ka ste cejli.Pa ne hodi še odjavlat.Še bo sunce.
hunter1 Objavljeno Oktober 23, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2006 Super,glavno ka ste cejli.Pa ne hodi še odjavlat.Še bo sunce. Ja pa res :naughty: , saj maš prav, kakši teden gor ali dol! Saj mi gnes itak ni uspelo odjaviti, toti teden pa fala bogi niman več cejta :D ,(posel saj veš), taka de še v primeru lepega vikenda kaj zabrnelo :OK: . Oj moj Johane škoda ka te ni blo(prvo je pač zdravje) :blink: ,ampak stvar je res uspela :OK: :OK: :OK: , :beer1: :friend1: :smoke: :hooray:
johan Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 hunter 1 ,verjetno se bo šlo 31 na pisto. :D
jose Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ..Gregs mi je poslau cd s slikami z Marofhepeninga 7. in 8. oktobra, či bi keri od udeležencof rad meu kopijo, naj mi pošle PM pa spečemo :)
šokac Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Na vašem koncu smo se danes potikali "mopedisti" Motosveta iz Ptuja in Maribora. Na vsej poti srečali samo dva mopeka z vašo registersko oznako MS. Kaj ste že vsi pospravili vaše zverine? Smo upali, da nas boste pričakali z pleh godbo, pereci in prekmursko gibanico. :whistle:
greenninja Objavljeno November 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2006 Alo banda! "Bliža" se konec leta. :hmm: Tradicionalno srečanje pomurcev izvajamo sicer februarja, ker se nam pred novim letom nikoli ne uspe dogovoriti za termin. :rolleyes: Zato vas letos malo prej spominjam na omenjeno pomurskosekcijsko dejavnost- mogoče nam pa letos le uspe to izvesti prej kot prejšnja leta. :hmm: OK, ja, preveč časa mam pa že dolgo ni nihče nič napisal v naši temi. :P Drugače pa: Že vsi parkirali? :hmm: Za konc tedna je "ugodna" napoved.. B) (...se oglaša nekdo, ki je parkiral že pred dobrim mesecem. :whistle: ) Pa veselo martinujte! :yea1: lp, GN
stuhec Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 (popravljeno) Na vašem koncu smo se danes potikali "mopedisti" Motosveta iz Ptuja in Maribora. Na vsej poti srečali samo dva mopeka z vašo registersko oznako MS. Kaj ste že vsi pospravili vaše zverine? Smo upali, da nas boste pričakali z pleh godbo, pereci in prekmursko gibanico. :whistle: eden od prisotnih je pravo da se oglasite, pa nic ni bilo od tega greenninja, ge san nic nej posprovo, pri meni se tak hitro ne konča :grrr Popravljeno November 7, 2006. Popravil stuhec
krava Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Drugače pa: Že vsi parkirali? :hmm: Za konc tedna je "ugodna" napoved.. B) (...se oglaša nekdo, ki je parkiral že pred dobrim mesecem. :whistle: ) lp, GN A gremo v petek eno celodnevno furo??!! Lahko danes! Pa tudi včeraj bi lahko, a vendarle...
johan Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 A gremo v petek eno celodnevno furo??!! Lahko danes! Pa tudi včeraj bi lahko, a vendarle... Si se vozo(spuco ventile pa ror na mopedi) :? :D
krava Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Hej Đoni, sen se vozo, kak pa drgaći!! :afro1: Od torka do nedelje mam registriranega!! :OK: Še celi vikend torej. :yea1: Pozdravte Martina!! :grim :grrr
johan Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 san se v nedelo vozo :grim Ge tuj :D
Guzzila Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 Pozdrav! Že kar nekaj časa se nisem javil, ni bilo časa, ker sem menjaval firmo ipd.... Ste vsi celi preživeli sezono? Kolikor vem je plastika precej trpela....
stuhec Objavljeno November 16, 2006 Opozori Objavljeno November 16, 2006 Pozdrav! Že kar nekaj časa se nisem javil, ni bilo časa, ker sem menjaval firmo ipd.... Ste vsi celi preživeli sezono? Kolikor vem je plastika precej trpela.... saj trpeti mora, boksa plastika kak mesoo
krava Objavljeno November 19, 2006 Opozori Objavljeno November 19, 2006 Ni problema, bom pa pošrojfal, a?!? :grim Zokl na zokl, smrdlivi koš!! :OK: lp krava :kva1:
stuhec Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 Ni problema, bom pa pošrojfal, a?!? :grim Zokl na zokl, smrdlivi koš!! :OK: lp krava :kva1: :?
johan Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 Ni problema, bom pa pošrojfal, a?!? :grim Zokl na zokl, smrdlivi koš!! :OK: lp krava :kva1: Te še martin drži :? :D :D :lol:
krava Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 Te še martin drži :? :D :D :lol: NE!! Bi pa rad, ka bi me Martina!! Al pa Tina!! :wub: :OK: :fredy:
krava Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Mrtvaki, 'dan! :smoke: Zaradi zelo, zelo slabe aktivnosti pomurskih motoračev, vam je sedaj na voljo brezplačna kolekcija hmeljnih napitkov. Upam, da bo to pripomoglo k večjemo udejstvovanju članov na forumu. Vsaj tu pa tam! Izvolijo; PS. Kdo drapne zodni glaž, naj napuni, porkamadona... :lol1:
stuhec Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 ve keri kje je zavod za zaposlovanje v G. Radgoni ? ali arbeits arm, ali kak se ze pravi, keine ahnung
johan Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 ve keri kje je zavod za zaposlovanje v G. Radgoni ? ali arbeits arm, ali kak se ze pravi, keine ahnung Maš na PM :D . krava,ka si se v alko spusta,med tednon :BUA: , :D HM,nej dobro tau. :glare: :hmm:
stuhec Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 ve keri kje je zavod za zaposlovanje v G. Radgoni ? ali arbeits arm, ali kak se ze pravi, keine ahnung mislil sem v Avstriji
johan Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 mislil sem v Avstriji :OK: :OK: :OK: ,ni v radge...ampak v cmureku.Ravno prevero.Maš na PM.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se