NGregor Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Glede na to da tu ni nekega vzdušja predlagam da se pridružite MB sekciji...več ko nas je na kupu, lažje bomo MArof, Panonijo in fure organizirali fkup :OK: Dans vsi vabljeni k Mladi Lipi v MB pa pijačo da se pomenimo in vidimo po dugem cajti 26. maja ga seremo pri Gradu/prekmurje :naughty:
Guzzila Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Meni se ta novi forum nič ne vidi. Pa vam?
TinaRR Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Meni se ta novi forum nič ne vidi. Pa vam? Meni pa je vredi :rolleyes:
krava Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Itak, vreji je, ne!? :smoke: :OK: :smoke: :winkiss:
krava Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Glede na to da tu ni nekega vzdušja predlagam da se pridružite MB sekciji... :OK: Jaa voool, ne serji pjeb. :devil: smouk, đouk! :OK: pis :smoke:
greenninja Objavljeno Maj 25, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Jaa voool, ne serji pjeb. :devil: smouk, đouk! :OK: pis :smoke: Nekši razburjeni deluješ.. :hmm: :huh: Ajd, fajn preživte vikend. :yes:
krava Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Ko rano rani, rano dan zjebe. Res. :naughty: Sicer pa, popil bom Pepsi, in bo! :kva1: :grim Kontra na željah. :OK:
NGregor Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ni to nič glej...se vse zgodi... Torej tut 25. nebi šli na Grobnik z nami? Greenika al Blackica .. eto ti en kuš ge zi tag fajn :winkiss: Marof je bomba...za trenirat počasne ovinke... :naughty: Se vidimo pr Keltih na srečanji jutre :whistle:
greenninja Objavljeno Maj 25, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Ko rano rani, rano dan zjebe. Res. :naughty: Sicer pa, popil bom Pepsi, in bo! :kva1: :grim Kontra na željah. :OK: ZLŰFTAJ JO MALO PRLEJ KAK JO RUKNEŠ.. :yes:
stuhec Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Glede na to da tu ni nekega vzdušja predlagam da se pridružite MB sekciji...več ko nas je na kupu, lažje bomo MArof, Panonijo in fure organizirali fkup :OK: Dans vsi vabljeni k Mladi Lipi v MB pa pijačo da se pomenimo in vidimo po dugem cajti 26. maja ga seremo pri Gradu/prekmurje :naughty: v soboto do tak vsi v Ljutomeri
greenninja Objavljeno Maj 25, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 v soboto do tak vsi v Ljutomeri SKORAJ VSI. :krneki:
NGregor Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 v soboto do tak vsi v Ljutomeri Jap ..a to misliš čago od Keltov? .. ja tam bomo vsi ja..pole pa gas na Goričko :naughty: Ka Greenika..a tebe spet nebo :unsure: ????
greenninja Objavljeno Maj 25, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Jap ..a to misliš čago od Keltov? .. ja tam bomo vsi ja..pole pa gas na Goričko :naughty: Ka Greenika..a tebe spet nebo :unsure: ???? Ne k Samorogom, ne k Keltom. ;)
krava Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Ne k Samorogom, ne k Keltom. ;) Ja kam pa? :hmm: V štampet? :kva1: Lepo se mejte. Vsi. :OK: :grim Grem poglejat, če še je kaki liter al pa štirje, rdečke v dedoven püčli. Beton! :OK:
jose Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Krava, ne pretiravli z rdečko, du ti jetra odpuvedala :evilgrin: :whistle:
krava Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Jah, veš kak je to na kmetih, ne?! :OK: HooooooooOOOO.... :beer1: :smoke: Sem pa slišal iz znanstvenih virov, da bojda zrastejo nova, tako, da... :grupni: :beer2:
stuhec Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Jah, veš kak je to na kmetih, ne?! :OK: HooooooooOOOO.... :beer1: :smoke: Sem pa slišal iz znanstvenih virov, da bojda zrastejo nova, tako, da... :grupni: :beer2: brez semena nic ne zrase :grrr
Nata Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 (popravljeno) kak ste mi kaj moji dragi prekmurci-pomurci-mureki-kak se nan ešče pravi? ...vej pa nevejn ... :krneki: vüpan ka se mate maksimalno ... :rolleyes: :naughty: lejpi pozdraf od tete Nate ... :004 vÜtro priletijn tak na hitro domouv ... ka moren črešnjo rabutat .... ati mi sporoučo ka je za cejlo ves ... tak ka či što šče mete dobre debele domače rdeče sladke črešnje ... vejdro sebof zeti pa si naberte kelko što lejko nese ;) :rolleyes: Popravljeno Junij 4, 2007. Popravil Nata
Vojč Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 ... tak ka či što šče mete dobre debele domače rdeče sladke črešnje ... vejdro sebof zeti pa si naberte kelko što lejko nese ;) :rolleyes: jes bi že nabrane műv :P :yes: :grim lejko :hmm:
Nata Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 jes bi že nabrane műv :P :yes: :grim lejko :hmm: :lol1: takše bi jes tüj mejla :lol:
jose Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 jes bi pa poulek črejšen šče kaj drüjgoga tüdi meu :whistle: O:-)
greenninja Objavljeno Junij 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 :lol1: takše bi jes tüj mejla :lol: Ge pa prijden na kavo, či jo sküjaš. Črešnje so že črvive. :evilgrin:
jose Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Črešnje so že črvive. :evilgrin: Nikaj nej, buš šče bar malo mesa kcoj mejla :P
greenninja Objavljeno Junij 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Nikaj nej, buš šče bar malo mesa kcoj mejla :P Ne maram mesnatega donatorstva v črešnjah. @Nata: ka zaj sküjaš kavo? :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se