BremzPenzl Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 stuhec, kaj si vredi prišo domu, ali te je fejst pralo?
brabos Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 Danes v Domžalah najdena registrska tablica MS 71-4Z Za več informacij 041 703 409 lp brabos
Vojč Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Včeraj je kolega izgubil reg. tablico oznaka MS 32-6Z na relaciji Murska Sobota-Črenšovci Tablico je izgubil z motorja, najditelja čaka nagrada :beer2:
greenninja Objavljeno Junij 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Na-ata? Kdaj s5 prideš? :naughty: In kak kaj s kilometrino pri ostalih? Se vozite kaj ali je prevrouče? Pozdrav.
jose Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 In kak kaj s kilometrino pri ostalih? Se vozite kaj ali je prevrouče? bole bougo, tak je vrouče, ka sploj neman vole kombinezouna na sebi gor vlačiti :doze:
greenninja Objavljeno Junij 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 bole bougo, tak je vrouče, ka sploj neman vole kombinezouna na sebi gor vlačiti :doze: Istina.. :trance_33_sleep: Ge že skoro man jürja prevoženih letos.. :naughty:
krava Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 slabo leto, slabo ja... :naughty: :naughty: :D jaz mam pa sto posto več od ,,greenke,, in komaj drugi komplet gum... :hmm: :naughty:
jose Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 krava, ka krouge rijšeš po cesti, ka ti jij tak hitro pobira (gume) :rolleyes:
krava Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 :naughty: :whistle: Tüdi pomalen. Ka pa te boš... Z jeze, od časa do časa. Niti ne veš kaki šov je to za vaško deco!! :D
greenninja Objavljeno Junij 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 slabo leto, slabo ja... :naughty: :naughty: :D jaz mam pa sto posto več od ,,greenke,, in komaj drugi komplet gum... :hmm: :naughty: Što ma čas- ma čas.. :grim Sicer pa man ge tüj še 2kpl gumijof gor. :yes: In mislim ka de zdržo do konca sezone glede na tou ka inouk na 2 mejsca moped vö prpelan.. :OK:
krava Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Alora :closedeyes: A mamo v prekmurju/pomurju kakega dobrega 'šverc' 'mehanika. Mojo yamaho bi bilo potrebno 'podret' do konca! :xx: :slap: Ni mi jo je za vozit h pooblaščencem, ke bi $$$ presegli skorajda 1/2 vrednosti motorja! O:-) :kva1: Se najde kje kdo? :cry: :worship: :cry:
greenninja Objavljeno Julij 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Alora :closedeyes: A mamo v prekmurju/pomurju kakega dobrega 'šverc' 'mehanika. Mojo yamaho bi bilo potrebno 'podret' do konca! :xx: :slap: Ni mi jo je za vozit h pooblaščencem, ke bi $$$ presegli skorajda 1/2 vrednosti motorja! O:-) :kva1: Se najde kje kdo? :cry: :worship: :cry: Majster, ka pa joj je? :unsure:
krava Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Pupa, veš,....baje se ni zadosti mazala. :drunk: :naughty: ...je rekel fant, ko se je zapeljal krog, dva... ...kar nekaj krat se je prižigala luč za olje, a nivo olja vredu. Sem mislil fofa**na lektrika pač. A temu naj ne bi bilo tako... Skratka, mala generalka. Menjava odmičnih in kaj jaz vem kaj še spada zraven... :doze: Nauk vsega tega; Zato pa ludje, mažte se, tudi če ni žeje!! :drunk: :drunk: :drunk: tak ali drgač! :inlove: :bounce:
krava Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 Alora :closedeyes: A mamo v prekmurju/pomurju kakega dobrega 'šverc' 'mehanika. Mojo yamaho bi bilo potrebno 'podret' do konca! :xx: :slap: Ni mi jo je za vozit h pooblaščencem, ke bi $$$ presegli skorajda 1/2 vrednosti motorja! O:-) :kva1: Se najde kje kdo? :cry: :worship: :cry: Alora again! Kam torej do dobrega mehanika!? Sicer poznam dva, eden iz Radenc mi je pedenal hondo (ki je itak spet sesuta) :naughty: ta si je nmreč uzel mučo preveč časa, torej odpade, eden mojster je v Sladkem vrhu a ta pa je polnozaposlen še s šihtom, tako, da mu za te oslarije kaj dosti časa nea ostane... Torej kam??! :cry: Bite šon! :cry:
stuhec Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 keri je kaksni tezki fazer mehanik ?
Vojč Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ide kdo v Brno na ogled dirke gp :? ? lp.
greenninja Objavljeno Avgust 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 keri je kaksni tezki fazer mehanik ? yamaha ma za sakši model mopeda načiše šlosare??? :unsure:
TinaRR Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Fčera na Grobniki smo Pomurci pa rasturali :worship: :worship: :worship: Gibičar Aleš 2. mesto, Tapajner Miljan 3. mesto - kapo doj :worship: :worship: :worship: :OK: :OK: :OK: :OK:
Vojč Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) Fčera na Grobniki smo Pomurci pa rasturali :worship: :worship: :worship: Gibičar Aleš 2. mesto, Tapajner Miljan 3. mesto - kapo doj :worship: :worship: :worship: :OK: :OK: :OK: :OK: bravo dečki čestitke Popravljeno September 16, 2007. Popravil Vojč
greenninja Objavljeno September 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2007 Evo, še ene čestitke- Prekmurca razturila tudi v Osijeku (Hr): Tapajner Miljan odlično drugo mesto. :worship: Grkinič Dušan- Dule odlično tretje mesto. :worship: Iskrene čestitke in tako naprej!
TinaRR Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Evo, še ene čestitke- Prekmurca razturila tudi v Osijeku (Hr): Tapajner Miljan odlično drugo mesto. :worship: Grkinič Dušan- Dule odlično tretje mesto. :worship: Iskrene čestitke in tako naprej! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
Vojč Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Tapajner Miljan odlično drugo mesto. :worship: Grkinič Dušan- Dule odlično tretje mesto. :worship: :OK:
TheMan Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 od danes naprej še en prekmurec med vami lp, theMan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se