TheMan Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 ka je gnes stoj na cesti ka je tak fajn toplo? :naughty:
_THUNDER_ Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 enako kot za Ptujčane velja tudi za vas... <KLIK>
greenninja Objavljeno December 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2007 (popravljeno) enako kot za Ptujčane velja tudi za vas... <KLIK> Sem mislila da si nas vsaj na kak pir povabil, ti pa samo reklamo delaš... :grrr p.s.: pa ne se bat, da bi ker prišel, mi se itak ne moremo nikoli nič zmenit. Bi pa bila fajna gesta. :beer2: Popravljeno December 6, 2007. Popravil greenninja
_THUNDER_ Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 saj s tem namenom, pa sem prilepil link, da bi začeli komunicirati.. pa bi pol enkrat v prihodnosti, če bi komunikacija stekla začeli razmišljati o kakem poskusnem pivu... :winkiss:
DAN Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Sem mislila da si nas vsaj na kak pir povabil, ti pa samo reklamo delaš... :grrr p.s.: pa ne se bat, da bi ker prišel, mi se itak ne moremo nikoli nič zmenit. Bi pa bila fajna gesta. :beer2: Ne se hecat,kaj je zdaj to,v prekmurski ima da govorite po domače,se vam tolk nasmejem ko gučite :D
greenninja Objavljeno December 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2007 Ne se hecat,kaj je zdaj to,v prekmurski ima da govorite po domače,se vam tolk nasmejem ko gučite :D Ma znaš kak je, te pa se nišče nešče pogučavati z nami ka nas ne razmi... Ku*c, moremo pomali med lidij... :evilgrin:
DAN Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Bom se jaz pogučavlo samo morate nazaj po domače :rolleyes:
NN666 Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Ka gjes se tüj lejko pogučavlen? Ka san že tak dugo od doma, ka sploj ne ven, če šče znan...
DAN Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Ka gjes se tüj lejko pogučavlen? Ka san že tak dugo od doma, ka sploj ne ven, če šče znan... Men se zdi čist original,samo navalite .)
doggie Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 v kakšon dialekti se ščejš zgučavati, zahodnogoričkon, vzhodnogoričkon, markaston, ali pa celo po lendavski :whistle:
greenninja Objavljeno December 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 14, 2007 Ka zaj Trüga team? Miga še što? Itak brezveze ka pijtan ali- ide što vütro v Lublano na fešto? Ali mo ge, Nina, Štuhec(?) pa Tina(?) pa edini zastopali našo sekcijo??? :rolleyes:
doggie Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Ka zaj Trüga team? Miga še što? Itak brezveze ka pijtan ali- ide što vütro v Lublano na fešto? Ali mo ge, Nina, Štuhec(?) pa Tina(?) pa edini zastopali našo sekcijo??? :rolleyes: ges nejden, ka fešta k meni prijde :worship:
greenninja Objavljeno December 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 17, 2007 :naughty: Zima ha?
TheMan Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 (popravljeno) jap... že prvič nehote na njivi letos :headbang: Popravljeno December 17, 2007. Popravil TheMan
doggie Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 jap... že prvič nehote na njivi letos :headbang: zimsko oranje :?
stuhec Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 Ka zaj Trüga team? Miga še što? Itak brezveze ka pijtan ali- ide što vütro v Lublano na fešto? Ali mo ge, Nina, Štuhec(?) pa Tina(?) pa edini zastopali našo sekcijo??? :rolleyes: folga nas to :naughty:
TheMan Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 zimsko oranje :? skoraj, samo ka brez pluga pa z avton :whistle:
greenninja Objavljeno December 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 17, 2007 skoraj, samo ka brez pluga pa z avton :whistle: Dobro ka si nej probo spidveja voziti z mopedon. :naughty:
TheMan Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Dobro ka si nej probo spidveja voziti z mopedon. :naughty: san ga dal v zimski spanec, pa upam ka nede predugi... :unsure:
greenninja Objavljeno December 18, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2007 san ga dal v zimski spanec, pa upam ka nede predugi... :unsure: Vsi na to računamo. :closedeyes: Vači pa¨je zavolo menej takšo vrejme lejko tan do marca.. Te pa že pomali mo za na cesto. :evilgrin:
stuhec Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 še dobro ka ga meni nej trbej :D
Red Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Lep pozdrav vsem fküp po dugen cejti, sen le doba net. Prečita sen fse, tuto kompleto od junija naprej - redno gužvo ste naredli.... :worship: :worship: . @Krava, tebe sem mogoče kaj vida na terasi, mate dobre pice tam :whistle: ? @ greenninja, saj sta se oba vrnila z morja, ali :hmm: ? Red je za kako prednovoletno pijačo, či bi slučajno naneslo tak... pridem v oštarijo, či treba. Krava?
Vojč Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Lep pozdrav vsem fküp.. :yea1:
greenninja Objavljeno December 19, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2007 Lep pozdrav vsem fküp po dugen cejti, sen le doba net. No bougi fala ka so kable tüj privas potejgnoli. :worship: Prednovoletno srečanje mamo ponavadi okouli februara, marca.. Vači tej kaubojcof nemreš fküp dobiti. Edijno ge pa Štuhec mava lekar skous čas. Či boš pa kaj v varaši pa se komout javi. :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se