matejs58c Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Pozdravljeni Za prvomajske gremo malo na izlet v vaše kraje. Kje se da dobro jest in poceni spat??? :whistle: Že vnaprej hvala za odgovore lp Matej
greenninja Objavljeno April 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 29, 2008 Pozdravljeni Za prvomajske gremo malo na izlet v vaše kraje. Kje se da dobro jest in poceni spat??? :whistle: Že vnaprej hvala za odgovore lp Matej Vreme boste pa lih zadeli.. če kaj pomaga: http://www.motel-carda.gajba.net/
TheMan Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Pozdravljeni Za prvomajske gremo malo na izlet v vaše kraje. Kje se da dobro jest in poceni spat??? :whistle: Že vnaprej hvala za odgovore lp Matej če vas nebo preveč je pa še ena izmed variant španova domačija mislim da na strani kar precej piše ;) lp
matejs58c Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Hvala obema za trud številke prepisal in označu na karti. lp Matej
greenninja Objavljeno April 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 30, 2008 Hvala obema za trud številke prepisal in označu na karti. lp Matej Mimogrede, vključite v turo še moto zbor Gronske Strejle, kjer majo fejst dober bograč za pojest vsako leto. Varno na cesti pa: Nismo mi krivi, da mamo take ceste- ne nas fejst preklinjat. Lp!
stuhec Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 če san nej prepozen lejko še tu poglednete http://www.ferencovi.si/ če vas nebo preveč je pa še ena izmed variant španova domačija mislim da na strani kar precej piše ;) lp ge pa je ta Španova domačija ?
TheMan Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 ... ge pa je ta Španova domačija ? moščanci, če ideš iz ms desno gorta na bregi ;) saj na njihovoj strani je lekar zemljevid pa vse, kelko san na hitro preleto...
TinaRR Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Je bija keri na Grobniki :? ? Jaz sen nobenega ne vidla, Ninja tebe tudi ne. No v glavnen, nas je zastopa Tapajner pa še ene par iz naših krajof :OK: . Jaz sen šla na obe panoramski vožnji naredla cca. 14 krogov, gume so bole božne tak ka či keri ve za kakšo cenejšo varijanto dunlopke qualifier rr se priporočan O:-) . Želin van varne kilometre pa se še kaj beremo :grim ! .)
matejs58c Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 :rolleyes: Pozdravljeni Nimate pojma kako smo uživali na vaših koncih, super prijazni ljudje, super hrana. V treh dneh naredili 1000 km res super. ceste sploh nimate tako slabe kot mi v posočju. Škoda ker nismo utegnili prit na moto zbor. Drugo leto obvezno samo mormo prej rezerverat sobe saj je prosto sobo prava umetnost dobit pri vas. Še enkrat hvala za vašo pomoč. Če vas pot zanese v posočje za info ni problema kr na forumu. lp Matej
Vojč Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Je bija keri na Grobniki :? ? Jaz sen nobenega ne vidla, Ninja tebe tudi ne. No v glavnen, nas je zastopa Tapajner pa še ene par iz naših krajof :OK: . Jaz sen šla na obe panoramski vožnji naredla cca. 14 krogov, gume so bole božne tak ka či keri ve za kakšo cenejšo varijanto dunlopke qualifier rr se priporočan O:-) . Želin van varne kilometre pa se še kaj beremo :grim ! .) Bil ja :yes: bilo je super :OK: tako na stezi, kot ob njej... Slike do pa v kratkon v albumi... p.s Keri je bil Tapajner na dirki?
Red Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Bil ja :yes: bilo je super :OK: tako na stezi, kot ob njej...p.s Keri je bil Tapajner na dirki? Peti je bil Tapanjero, so slike, kak čaka na pokal. Bravo Vojč :OK: , čestitam za krst na Grobniki, pravi Boško, da sta sküp letela in uživala. ..tak je praf, malo sem fauš, ker mi ni zneslo :doze: Čakam na slike....pa kakšno od obutve prlimaj, da vidim, kak si se z Bridgestonkami razmil. Dva tedna dopusta je še, bi skočil kdo kaj na Marof?
Vojč Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Čestitke Tapajneri :OK: Boško&Co. pa so praf fajn klapa :worship: še samo tij si jim falil... Končno je "mali" uspel Slike spraviti na ms Bridgestonka je pa držal super, je slika v albumi.
stuhec Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 kdo je v torek frei, ka ide z menof na izlet naj me čimprej pozove: 041 761 446
greenninja Objavljeno Maj 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 kdo je v torek frei, ka ide z menof na izletnaj me čimprej pozove: 041 761 446 Kama ideš? V Gardaland? :hmm:
TheMan Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 kdo je v torek frei, ka ide z menof na izletnaj me čimprej pozove: 041 761 446 pa kak? z mopedon?
stuhec Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 pa kak? z mopedon? ne nucaš nič, samo celi den avtobus pela, kosilo dobiš, pa še kakšno nagrado, pa naj bi bil več kak 30 star znamka mercedes vse plača, če ste kaj čuli
TheMan Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 ne nucaš nič, samo celi den avtobus pela, kosilo dobiš, pa še kakšno nagrado, pa naj bi bil več kak 30 star znamka mercedes vse plača, če ste kaj čuli ideš v Varaždin? ges bi mogo iti 3.5. pa san nej sau :krneki: , pa moj stric tudi :whistle: ze davno nazaj san lekar spuno neka vo ka je bil gor mercedes narisani :naughty: je tau tau?
Red Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 Vojč, bunke so prišle, samo nemam cajta it iskat...oglasi se kaj v nedelo, sem doma ali na mopedi ali v jubolini :grim ..za ostale, ki ste se najavljali pred časom, velja isto!
stuhec Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 ideš v Varaždin? ges bi mogo iti 3.5. pa san nej sau :krneki: , pa moj stric tudi :whistle: ze davno nazaj san lekar spuno neka vo ka je bil gor mercedes narisani :naughty: je tau tau? tao naj bilo tao bomo vidli ka je, glede na to ka je s hrvatami povezano
stuhec Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 ideš v Varaždin? ges bi mogo iti 3.5. pa san nej sau :krneki: , pa moj stric tudi :whistle: ze davno nazaj san lekar spuno neka vo ka je bil gor mercedes narisani :naughty: je tau tau? tao je bilo tak dobro ... ne ven ka bi napiso, nej je vredno ka bi kaj
Vojč Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 tao je bilo tak dobro ...ne ven ka bi napiso, nej je vredno ka bi kaj ve pa malo več povej, pa kakšno sliko nan pokaži... @greenninja Happy Birthday B)
TheMan Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 opa greenninja, še od mejne happy birthday, pa še eno puso na lejvo lice :004 ;)
stuhec Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 pa še od mene ninja za ono, povabili so te da bi kupo kakšne stvari, podobne kak madžari odavljejo po kučah, edino ka tuj naj bi dobo garancijo :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se