greenninja Objavljeno Maj 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 ...da ne bomo na drugi strani...
TheMan Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 (popravljeno) ...da ne bomo na drugi strani... pošteno :photo: ;) Popravljeno Maj 20, 2008. Popravil TheMan
Red Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 Vse naj Greenja...kak si tiho bla, saj ti ne bi za šijak skoča :evilgrin: ...toti vikend runda v Lotmerki :whistle: , pa z krawami !
doggie Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 baje se je včeraj večer eden težje poškodoval v Peskovcih, zna što kaj več?
TheMan Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 (popravljeno) baje se je včeraj večer eden težje poškodovalv Peskovcih, zna što kaj več? doma san čul, ka nekšni mopedist (50ccmjaš) bil... to pa je vse kar znan Popravljeno Maj 24, 2008. Popravil TheMan
TheMan Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 doma san čul, ka nekšni mopedist (50ccmjaš) bil... to pa je vse kar znan brb, mislin ka san doma narobe čul, preklicujem prejšnji post :unsure: lp
greenninja Objavljeno Maj 26, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Vse naj Greenja...kak si tiho bla, saj ti ne bi za šijak skoča :evilgrin: ...toti vikend runda v Lotmerki :whistle: , pa z krawami ! Lotmerk mino brez najnih kaw. Portorož bil na sporedi.. Drüjgič. :yes:
doggie Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 ...da ne bomo na drugi strani... nazaj na prvo
TheMan Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 izgleda ka se pomurci samo vozi-te/mo :worship: :krneki:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 izgleda ka se pomurci samo vozi-te/mo :worship: :krneki: Ma neje tou. Nišče nešče tü pijsati. Tou je. :lol1:
TheMan Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Ma neje tou. Nišče nešče tü pijsati. Tou je. :lol1: ali pa se nema o kome pijsati. premala sekcija smo :eek: , moremo se z mađarami zdruziti :unsure:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ali pa se nema o kome pijsati.premala sekcija smo :eek: , moremo se z mađarami zdruziti :unsure: Hm.. :hmm: Itak nas nišče že zaj ne razmi, kakši cirkus de še te, či se med seof nemo. :grrr
TheMan Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 ka pa zdaj dekle pa pojđe, ka je takšna vročina?
stuhec Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 brb, mislin ka san doma narobe čul, preklicujem prejšnji post :unsure: lp bila je cbr-ka r, kera ma malo več kak 50 ccm otkec je prišla ta informacija o 50 ?
fastgirl Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 kaj? joj nič ne zastopim, dobri ste :worship: lp
TheMan Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 bila je cbr-ka r, kera ma malo več kak 50 ccmotkec je prišla ta informacija o 50 ? nej san vse čul, dosta pa san nika nej spitavo ka te moren vedno poslušati ešče cejli den o takšnih in drugačnih slabih stvareh o motorih ;) lp
TinaRR Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 kaj? joj nič ne zastopim, dobri ste :worship: lp v tem je naš čar :naughty: Mureki se vozite kaj ali nič? Jaz še neman 1000 km pa je že junij, vuplen ka de toti mesec malo bole pestro. Mogoče prletin še kaj v Soboto :rolleyes:
greenninja Objavljeno Junij 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 v tem je naš čar :naughty: Mureki se vozite kaj ali nič? Jaz še neman 1000 km pa je že junij, vuplen ka de toti mesec malo bole pestro. Mogoče prletin še kaj v Soboto :rolleyes: Ti več tak nevejš ge tou sploj je tak ka samo ostani ge si. Isto vala za Nato. :krneki: No, mi se pa letos vozimo več kak prejšnji 2 sezoni. :yes: :OK: :yes:
stuhec Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Ti več tak nevejš ge tou sploj je tak ka samo ostani ge si. Isto vala za Nato. :krneki: No, mi se pa letos vozimo več kak prejšnji 2 sezoni. :yes: :OK: :yes: točno tak :naughty:
Red Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) Jaz letos nimam navdiha...bicikli me mikajo, če bo cajt :lol1: ..... :doze: :doze: :doze: :doze: :doze: :doze: tak sem mislil :doze: Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil Red
stuhec Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Jaz letos nimam navdiha...bicikli me mikajo, če bo cajt :lol1: ..... :doze: :doze: :doze: :doze: :doze: :doze: tak sem mislil :doze: vsako leto menjavaš navdih
greenninja Objavljeno Junij 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Jaz letos nimam navdiha...bicikli me mikajo, če bo cajt :lol1: ..... :doze: :doze: :doze: :doze: :doze: :doze: tak sem mislil :doze: Komi ti tou odavleš? :hmm: :lol1:
TheMan Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 kak dugo de še takšno piiip vrejme, ka se v 1 uri spremenij 3 fejle vremena? :eek: sploj se ne vupan nikan pelati :hmm:
Vojč Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 kak dugo de še takšno piiip vrejme, ka se v 1 uri spremenij 3 fejle vremena? :eek: sploj se ne vupan nikan pelati :hmm: dobro je takšno vrejme :grim da bar kaj zrasti B) pa ka se lejko v miri fčin za izpite .)
alenn46 Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 se zaj za vikend pravi izboljšanje :whistle: , ka bomo leteli v apače na srečanje :krneki: !lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se