Red Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 vsako leto menjavaš navdih Mater Štuhec, zamisla sen se..... pr moj veri. Saj volja je bla.....zdaj pa je, kar je. Komi ti tou odavleš? :hmm: :lol1: Odau sen, pa nesen odova :doze: , ah. ...licitacijo bi moga nareti, tak so se grebli :doze: .... @ alenn46, lep pozdrav - te je ata že odpeljal na Marof, kot smo mu naročli :) ?
stuhec Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 TheMan se nisi dans pelal za Martjance ?
alenn46 Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 @ alenn46, lep pozdrav - te je ata že odpeljal na Marof, kot smo mu naročli :) ?
greenninja Objavljeno Junij 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 @ alenn46, lep pozdrav - te je ata že odpeljal na Marof, kot smo mu naročli :) ? zdravo :) , ne še. :cry: zej za 25. sva si nekej gučala ka bi šla dol, tak da vupan ka de vreme pa te grema. :D lp alen 25. bo huuuda gužva. :yes:
alenn46 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 (popravljeno) tak da, za prvi obisk marofa, ni glih najbolši datum, ne?lp alen Popravljeno Junij 19, 2008. Popravil alenn46
Vojč Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 (popravljeno) Ideš što 25. na Grobnik ?? Popravljeno Junij 19, 2008. Popravil Vojč
TheMan Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 TheManse nisi dans pelal za Martjance ? včeraj pa ne. mislim ka sem se na zadnje pelal v nedeljo... pa jutri se bom :naughty:
greenninja Objavljeno Junij 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Ideš što 25. na Grobnik ?? JA
greenninja Objavljeno Junij 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 tak da, za prvi obisk marofa, ni glih najbolši datum, ne?lp alen NE (kolikor sem seznanjena gre 25. na marof neeekaj zeeelo hitrih slovencev, tako da ali se boš od njih učlali pa neboš upal zraven. Vsekakor pa pazi nase. :yes: )
greenninja Objavljeno Junij 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 kot gledalka ali tekmovalka ? Kot nekdo, ki se bo tam ustavil na kavi, ker bo ravno v bližini na dopustu. :grim
TheMan Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 kedo je gnes blaudo v kustanovci z rdejčov r6... san gledo vo na okno pa bi pokazo smer če bi me pijto... ;)
alenn46 Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 elow!evo reds, ati je izpuna obljubo pa me pela gnes na marof. gužve neje blo nikše, par motosvetovcev je še blo gor (bladzo, gregs,...)taka nepozabno, res!treba ponovit :OK: sicer za prvič sen bija kar zadovolen s svojo vožnjo!lp alen evo tu pa še kratki filmič od gnes(slike+video)
TheMan Objavljeno Junij 29, 2008 Opozori Objavljeno Junij 29, 2008 zna štoj kaj ka se dogajalo gnes okrog 18.00 v petrovci na cesti?
TheMan Objavljeno Junij 29, 2008 Opozori Objavljeno Junij 29, 2008 zna štoj kaj ka se dogajalo gnes okrog 18.00 v petrovci na cesti? ze vse znan r.i.p. :(
greenninja Objavljeno Junij 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Čestitke Miljanu Tapajnerju za dobro uvrstitev na Grobniku 25.6.. :yes:
Red Objavljeno Julij 16, 2008 Opozori Objavljeno Julij 16, 2008 ati je izpuna obljubo pa me pela gnes na marof. gužve neje blo nikše, par motosvetovcev je še blo gor (bladzo, gregs,...)taka nepozabno, res!treba ponovit :OK: sicer za prvič sen bija kar zadovolen s svojo vožnjo!lp alen evo tu pa še kratki filmič od gnes(slike+video) Z vsem drugim sem okupiran, odkar mam pešhondo... :BUA: alenn46, sem si pogledna filmček, nekdo mi je prvi dan namigna, da je že gor - ažurno delaš, takih fali :grim ....pa čestitam, da ste uspeli odrinit in da ste uživali, tudi Ata ni moga skriti zadovoljstva :yes: Glede tvoje vožnje pa bi rekel samo :OK: - čas je odličen, lepo si voza, za prvič zelo zelo lepo. Evo, samo trenirat .) pa bojo hitro rezultati. Pa javte kaj, če bote šli, se pridružimo in kaki skupen krog naredimo :grim LP vsem
krava Objavljeno Julij 20, 2008 Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 Zdravo mrtvaki :OK: Delamo ka al se vozimo? Eno par sem vas letos že uspeja srečati enih pa še pač ne. :grrr Z enimi odpela par hitrih krogov na panoniji. Zlo hitrih, ane?? :grim :grim Vas pozdravlja truplo Krava! :grim :OK:
Vojč Objavljeno Julij 20, 2008 Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 Zdravo mrtvaki :OK: Delamo ka al se vozimo? Eno par sem vas letos že uspeja srečati enih pa še pač ne. :grrr Z enimi odpela par hitrih krogov na panoniji. Zlo hitrih, ane?? :grim :grim Vas pozdravlja truplo Krava! :grim :OK: Tebi pa rejsan dugu nej bilauv :eek: glavno ka si živ :D
stuhec Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 še malo pa se bo ta sekcija zbrisala kje stre pomurci ?? :whistle:
buellina Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 ne vem, kje si ti...ampak jaz sem doma :)
gumby Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 Vozimo se, kaj pa drugega :lol: Danes sicer ne, ko že cel dan ščije...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 še malo pa se bo ta sekcija zbrisalakje stre pomurci ?? :whistle: Pusti jh vidiš da so na dopusti :worship: . Sn pa jaz po vaših krajih (strehah) dans hodo. Mater je močno stuklo vse do Ptuja.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se