Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Zdravo vsem skupaj!

Očitno se na forumu vsepovsod bolj malo dogaja. :headbang: No ja saj je logično - pozimi motor počiva. Upam da bo spomladi hitro lepo vreme, da spet zakurblamo. :worship: :naughty: :krneki:

lejko pa tudi tij kaj prispevaš, ka de se več dogajalo tu :naughty: :whistle:

Objavljeno
lejko pa tudi tij kaj prispevaš, ka de se več dogajalo tu :naughty: :whistle:

HAHAHA DENARNO INJEKCIJO SEKCIJI? :lol1:

Pozdravi vsen v soboto z Sobote.

GREENNINJAAA

Objavljeno
Zdravo vsem skupaj!

Očitno se na forumu vsepovsod bolj malo dogaja. :headbang: No ja saj je logično - pozimi motor počiva. Upam da bo spomladi hitro lepo vreme, da spet zakurblamo. :worship: :naughty: :krneki:

moj motor že ne počiva - nej metati fse v en koš :whistle:

:lol1: mal heca za vikend ..... :evilgrin:

Objavljeno
HAHAHA DENARNO INJEKCIJO SEKCIJI? :lol1:

pa za kakšno rundo ali pa dvej :whistle:

Objavljeno

..emmm, a ma što slučajno motorne sani za pusouditi, :whistle: ka zgleda, ka za motorčiče šče nekaj časa nede ugodno vrejme ....sicer san poznau ednoga, ka se je tüdi po 20 cm snejga vozo z motoron :worship: .....samo mi nekak tou ne dišij :unsure:

....ge sta se pa Red, pa Vojč zgüjbila....nega nej duha nej sluha od njeva :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

Smuči na prednje kolo, verigo na zadnje, pa gas :evilgrin:

Popravljeno . Popravil gumby
Objavljeno
....ge sta se pa Red, pa Vojč zgüjbila....nega nej duha nej sluha od njeva :hmm:

živimo :yea1: :yea2:

Objavljeno
živimo :yea1: :yea2:

pozdravleni sosed :) :OK:

Objavljeno

ka zdaj, đe ste?

Objavljeno

segrejvlemo se šče na peči :lol1:

..aja, včera san vido ednoga pogumnoga, ka je malo gumije segrejvau na motorčiči po cesti :worship:

Objavljeno

že jih je kar neka

v soboto 2 ktm-a,

pa včeraj je 1 pri meni bil

Objavljeno

ge mo tudi mogo malo vo pred sezonov, ka malo zadnjo gumo doj zosmodin... :krneki: samo nika nej povedati mojemi atije, ka ger nede scel dati za nove :whistle:

Objavljeno
ge mo tudi mogo malo vo pred sezonov, ka malo zadnjo gumo doj zosmodin... :krneki: samo nika nej povedati mojemi atije, ka ger nede scel dati za nove :whistle:

blagor tebi

Objavljeno
blagor tebi

čuje se vredi :naughty: v zameno san njemi pa fizički radnik kda si on zmisli :yes:

Objavljeno
čuje se vredi :naughty: v zameno san njemi pa fizički radnik kda si on zmisli :yes:

to je vseeno nula, če je odločen

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

lekar ste se slabo našemili, ka snejg dale ide :headbang:

Objavljeno

Sneg de pomali odišo. včeraj sem malo sprobal stroj. Malo še nagaja mrzel asfalt ampak pelati se pa že da :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno

jes san gnes odpro svojo sezono, sicer bole kratko vse sküp, ali nema veze, je praf pasalo :) ....ostali šče spijte zimsko spanje :unsure: :hmm:

Objavljeno
jes san gnes odpro svojo sezono, sicer bole kratko vse sküp, ali nema veze, je praf pasalo :) ....ostali šče spijte zimsko spanje :unsure: :hmm:

tudi ge san gnes mel otvoritev :worship: pa san enih 100 km po prekmurji prevozo pa srečo enih 4-5 motoristov :rolleyes: :krneki:

pasalo je zelo :OK: :rolleyes: edino dosti nazaupanja je bilop v mrzel asvalt pa šodraste ovinke :yes:

Objavljeno

ge san letos napravo 3,5 h

kilometrov je pa glih nej dosti bilo

Objavljeno

doma je lipou.

nekaj pogumnij san jes tüj vijdla te vikend.

pozdraf fsejn

;)

Objavljeno

dober den, dober den...malo dihajte...pa ne na süho! grim:

Objavljeno

gnes pa bau mokro dihanje :krneki: v moščancaj :naughty:

vupan ka nemo največji ejcek :unsure: :whistle:

Objavljeno

Sprobal san: motor še ide, zaj pa je na vrsti spomladanski servis, tak ka de moped kredi gda de fajn toplo, te pa gas pa čez vas :OK: . Eno pitanje: ge se da falate nabaviti po kelko telko fal cejni? :whistle:

Objavljeno

Kere falate? :OK: :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!