TheMan Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 kje pa je greenninja ? man pijtanje za tebej :) što ma na vaneči cbr-ko? pa tan pri vütki je gor zavil, v bistvi sta dva gor bila ;) ge san gnes glih na vaneči zaključo prvi del sezone :headbang: ka san faso luknje na bloki :headbang:
greenninja Objavljeno Marec 9, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 kje pa je greenninja ? man pijtanje za tebej :) što ma na vaneči cbr-ko? pa tan pri vütki je gor zavil, v bistvi sta dva gor bila ;) ge san gnes glih na vaneči zaključo prvi del sezone :headbang: ka san faso luknje na bloki :headbang: Helou.. Greenninja ni več bajker .) , šten pa vseeno tü pa tan kaj.. :OK: Na Vaneči znan samo za eno r6-ko, kero ma moj sosed, keroga ne poznan. :grrr S sezono pa ne nadaljuj kak včeraj! :angry: Lp, GN
TheMan Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Helou..Greenninja ni več bajker .) , šten pa vseeno tü pa tan kaj.. :OK: Na Vaneči znan samo za eno r6-ko, kero ma moj sosed, keroga ne poznan. :grrr S sezono pa ne nadaljuj kak včeraj! :angry: Lp, GN tau pa nej dobro ;) te pa valda kakšen obisk bil tisto :) bom probo, ka se taksno nede dogajalo več, kda mo uspel popraviti :) LP
stuhec Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Helou..Greenninja ni več bajker .) Lp, GN ja ka pa te se je zgodlo ali zamerlo
pertocanec Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Saj večino san že rejšo samo še demfer za auspuh ma eno par lukenj viška pa bi ga ščel menjati.
greenninja Objavljeno Marec 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 ja ka pa te se je zgodloali zamerlo Hej.. San vidla, ka si že redno začo sezono (ne lejči tak po soboti!). :) Nič se zgodilo, nič zamerilo. Samo moped je šou od kuče. Za zdaj. :) Lp.
stuhec Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Hej..San vidla, ka si že redno začo sezono (ne lejči tak po soboti!). :) Nič se zgodilo, nič zamerilo. Samo moped je šou od kuče. Za zdaj. :) Lp. v soboti san do zdaj se samo 1 x skoz pelo :naughty: :winkiss:
greenninja Objavljeno Marec 19, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 v soboti san do zdaj se samo 1 x skoz pelo :naughty: :winkiss: ..pa te si leto kak bik z branami.. :evilgrin:
Sali Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 Še pozdrav od mene. Ge san motorist od konca prejšnje sezone :) Še moj motorček (Suzuki GSR600) malo predelani čez zimo:
TheMan Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 pozdravleni med ogroženov vrstov :evilgrin: :whistle: ka pa tej mala ogledala so funkcijonalna?
Sali Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 pozdravleni med ogroženov vrstov :evilgrin: :whistle: ka pa tej mala ogledala so funkcijonalna? San bole sirok v ramenih in san z originalnimi tak nikaj ne vido. S temi je bokse. Kaksna dva c bi lejko bila vecja samo te pa ne zgledajo tak lepo.
pertocanec Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 na cestaki to zna biti problem. Ge san delo izpit na kavasakiji nr6 pa san samo svoje roke gledo v ogledalaj. Zaj vozin Yamaho super tenere pa je stokrat boukše. Ne je sicer kakša strupena mašina ampak za gospoda mojih lejt in postave je pa dušo dala.
stuhec Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 Še pozdrav od mene. Ge san motorist od konca prejšnje sezone :)Še moj motorček (Suzuki GSR600) malo predelani čez zimo: lep motorček san tudi mislo takšnoga met kda san kupuvo, pa nej bilo popusta
al3ss Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 podravlene! no tu san pa tude ge s svojen Z-jon :rolleyes: vupajmo ka se malo to vreme ustali te pa mo se srečevale na ceste :OK: v bistve smo se že lansko sezono. pa lep pozdrav vsem
stuhec Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 ide štoj v soboto na otvoritveno vožnjo ?
cipot Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 zanima me, kje je ta otvoritvena vožnja in ob kelki uri
stuhec Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 lahko ti pošljem vabilo, tak da mi pošlji mail al pa ..., mislim da nekje je tudi moj tel
TheMan Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 lahko ti pošljem vabilo, tak da mi pošlji mailal pa ..., mislim da nekje je tudi moj tel ti samo tu notri včesni vabilo, ka bi ge tudi vido :rolleyes: :whistle:
gumby Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 ti samo tu notri včesni vabilo, ka bi ge tudi vido :rolleyes: :whistle: Aha... jaz bi tud šel, če bo cajt... Sicer mam že ene 2000km gor, ampak lahko mam še eno otvoritveno vožnjo... ni problema :)
cipot Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 tij daj samo vabilo tu gor pa mo vsi vidli. zanima me tudi ,če de letos ŽEGNANJE motorjev --kdaj in kje---pa se tam vidimo in kaj popijemo----MILAN
stuhec Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 http://mail.google.com/mail/?attid=0.1&...20535151fe7150d
doggie Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 http://mail.google.com/mail/?attid=0.1&...20535151fe7150d ka si tou za linka gor včesno, malo preveri :headbang:
stuhec Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 ka si tou za linka gor včesno,malo preveri :headbang: pa toga san mislo
TheMan Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 pa toga san mislo nam se odprej vstopna stran v gmail ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se