greenninja Objavljeno April 3, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2009 tij daj samo vabilo tu gor pa mo vsi vidli. zanima me tudi ,če de letos ŽEGNANJE motorjev --kdaj in kje---pa se tam vidimo in kaj popijemo----MILAN Ooo, pa gledam, pa gledam, pa študiram kdo bi lahko bil CIPOT z FJR-jko, pa sem komaj zdaj ugotovila. :) Lp, prav tak z Sobote. Oglaste se kaj ob priliki- v MS ali pa na Vaneči. :) Tanja Š.
TheMan Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 hmmm ka ide štoj jutri? ge san gnes malo bil na cesti, bilo odlično vreme :worship:
doggie Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 hmmm keri je meu nesrečo od samorogov? kaj hudega?
lorella Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 keri je meu nesrečo od samorogov?kaj hudega? kelko sem čula ima nogo potrejto in z gležnjem nekaj
stuhec Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 ka ide štoj jutri? ge san gnes malo bil na cesti, bilo odlično vreme :worship: ka te nejsi bil ?
TheMan Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 (popravljeno) ka te nejsi bil ? nej san bil, san mel gume brez profila + nič kaj konkretnih km po popravilu... + v vasi smo meli čistilno akcijo (lahkotno celodnevno popivanje .) ) zdaj je ze vse urejeno Popravljeno April 10, 2009. Popravil TheMan
doggie Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 + v vasi smo meli čistilno akcijo (lahkotno celodnevno popivanje .) )zdaj je ze vse urejeno ka san vam volou dau :naughty:
TheMan Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 ka san vam volou dau :naughty: za čistilno? ali za ovo ka nas je večina delala?
stuhec Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 za čistilno? ali za ovo ka nas je večina delala? to se ge tudi pitan
Nata Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 hej prekomurci lejpe pozdrave či nej prle - se vijdimo za prvi maj de me što pozval za kaki drink ????
TheMan Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 hej prekomurci lejpe pozdrave či nej prle - se vijdimo za prvi maj de me što pozval za kaki drink ???? tüdi lahko
pertocanec Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Od moje kuče se lepo vidi na glavno cesto proti Kuzmi, stalno se nekši motori furajo mimo pa sami oberkrajneri. Ka nega več prekmurskih motoristov na goričkon al ka????? :angry:
doggie Objavljeno Maj 16, 2009 Opozori Objavljeno Maj 16, 2009 Od moje kuče se lepo vidi na glavno cesto proti Kuzmi, stalno se nekši motori furajo mimo pa sami oberkrajneri. Ka nega več prekmurskih motoristov na goričkon al ka????? :angry: oberkrajnerji ali jodlarji?? to je pitanje zdaj
buellina Objavljeno Maj 16, 2009 Opozori Objavljeno Maj 16, 2009 pa ta cesta je niti nej tak oblegana se mi zdi....se bole pelaš, če resno kaj obvezno nucaš....pa še za to maš bližnice....katere pa jÖdlne ne poznajo najbole
Vojč Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 Pomurske oz. prekmurske ceste so zopet terjale žrtve med motoristi
gumby Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 Očitno se je moral nekdo ubit, da bodo porihtali tisto žalost od ceste med Razkrižjem in Bistrico...
pertocanec Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 S tem se strinjan samo ne vozi cesta motora ampak človek. te je pa dosta odvisno od tega ka je f ćeladi
doggie Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 Očitno se je moral nekdo ubit, da bodo porihtali tisto žalost od ceste med Razkrižjem in Bistrico... tega pokojnika je baje kap zadela, tak da nista kriva ne cesta in ne glava ampak srce
buellina Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 ko se kam peljem in se vrnem domov in mi doma pravijo: hvala bogu, da si doma! smo se že bali, da se je tebi kaj zgodilo...., potem me enostavno mine.... upam samo, da mi bodo lahko vedno to rekli....
stuhec Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 ge si sam tak premišlavljen, zaato mam rajši off road
TheMan Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 mene pa nič ne mijne, samo se vozin naslednje 2-4 krat über resno pa turistično, ka se mi skoraj lejko kaj zgodij samo, če me strejla trufi :unsure: zdaj če je pokojnoga gospoda kap, bi se njemi lejko isto zgodilo tudi če bi bil z avtojom pri dostih neserečaj se mi zdij ka je kriv prevelki ego ali pa neizkušenost, če pa je oboje skup ta pa tak nega pomoči LP
buellina Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 pri dostih neserečaj se mi zdij ka je kriv prevelki ego ali pa neizkušenost, če pa je oboje skup ta pa tak nega pomoči hmmmm.... damn true....
stuhec Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 ge vse se da prespati na goričkom, tak za cca 4-5 ljudi lejko tudi kakšna privat kuča
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se