Potač Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 slavnostno kosilo smo papali pri Pavli (tou je restavracija tik ob obali ) ... bil pa je rojstni den ... :) ← Pavel I ali Pavel II? Ge san nej po župi doj priplavo hehe! Smo že večkrat tan papcali :grim
Vojč Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 Ninja ge se pa dajo dobiti :? ← made in velenje :grim
jose Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 ne se tij hecat s tak resnimi zadevami :grrr :P
greenninja Objavljeno Maj 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Nalepke so pri meni. :whistle: Made in Velenje res. .) Dosegljivost? Po dogovoru. :hmm:
Vojč Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 (popravljeno) :yea1: Enkrat bi se lejko zguvčali, vdarili turo prauti velenje, pri greenninji :ninja: zili nalepke. Nazaj pa bi šli na tisto trenutno opejvano paut, ka ji na motosvejti pravijo GOLICA :OK: Popravljeno Maj 18, 2005. Popravil Ventil
stuhec Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 :yea1: Enkrat bi se lejko zguvčali, vdarili turo prauti velenje, pri greenninji :ninja: zili nalepke. Nazaj pa bi šli na tisto trenutno opejvano paut, ka ji na motosvejti pravijo GOLICA :OK: ← ge san takoj za, ce san vam lejko vodic
Vojč Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 ge san takoj za, ce san vam lejko vodic ← Za vodijča bo javen razpis :lol1: datum bo objavljen pravočasno v tej temi :afro1: :naughty: Eden od pogojev, bo tudi dobro poznavanje omenjene poti in enkrat hitrejši od ostalih, da bo lahko ostalim poročal o radarskih kontrolah :kva2:
jose Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 ka či bi šli gnes, ka je tak fajno vrejme :lol1: :whistle:
stuhec Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 Za vodijča bo javen razpis :lol1: datum bo objavljen pravočasno v tej temi :afro1: :naughty: Eden od pogojev, bo tudi dobro poznavanje omenjene poti in enkrat hitrejši od ostalih, da bo lahko ostalim poročal o radarskih kontrolah :kva2: ← povprecna voznja 80 km/h, radarjev sploh nega :OK: garanteram
Guzzila Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 povprecna voznja 80 km/h, radarjev sploh nega :OK: garanteram ← Med tednom jih res ni, čez vikend pa skoraj za vsakim grmom. Sam jaz se ne sekiram, ker imam IPA nalepko! :kva2:
Vojč Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 Nalepke so pri meni. :whistle: Dosegljivost? Po dogovoru. :hmm: ← :yea1: Greenninja Hvala za nalepke :yea2: ;) edijno škoda, ka sva te z jose-jom nej mogla dobiti, da sva bila v MS, ka bi še malo podebatirali :fight2: pijačo mata z decafom v dobron :worship:
domin Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 Med tednom jih res ni, čez vikend pa skoraj za vsakim grmom. Sam jaz se ne sekiram, ker imam IPA nalepko! :kva2: ← Ka ne bi tij nam vsejn motoriston tou IPA nalepko skopejral, pa se te tudi mij nebi več sekejrali (mogoučebisetijpres). :lol1: :hmm:
jose Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 Ventil vüpan ka si za mene tüdi vzel :rolleyes:
jose Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 Ka ne bi tij nam vsejn motoriston tou IPA nalepko skopejral, pa se te tudi mij nebi več sekejrali (mogoučebisetijpres). :lol1: :hmm: ← evo ti slikice, či de ti kaj pomagala :whistle:
Vojč Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 Ventil vüpan ka si za mene tüdi vzel :rolleyes: ← :grrr vsak osebno more iti po nalepke :lol1: tak je greenninja pravla :grim :hmm: pa mogauče bi ti lejko kakšno posaudo .)
greenninja Objavljeno Maj 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 Ka nede nesporazuma: Greenninja pravla, ka ma še več nalepk, Ventil pravo, ka njemi 4 folgajo za njega pa Jose-ja :hmm: . Či što nuca- doseglive pri meni, či me nega, pri moji mami. Ventil, kavica pa je tak ali tak v dobron za naj z Decaf-on. :grim
jose Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 Ninja bun jes rajši k tebi prišo po nalepke, pa častim kavico :grim , ka či mo šou k Ventili do me predrago prišle :P
Vojč Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 @jose je ti izpod jurja nalepke ne dan :grrr :photo: ve pa znan, ka zdaj iščeš izgovore, ka bi šauv rad san po nalepke, cilauv zdaj, da je Greenninja pravila, ka se dajo dobiti tuj pri njinuj mami, či nji nede doma :yea1: jose, jose
Perla Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 Živjo Prekmurci! :) Z Ducatisti pridemo 4. (ali 11.) junija v vaše kraje ... Ideja je, da bi se vsidrali v Banovcih (kjer bomo tudi prenočili), potem naredili krog po Prekmurju (Goričkem ... ). Sestavljam program, pa me muči predvsem določitev kroga, ki naj bi se ga dalo kvalitetno prevoziti in pa gurmanski del - ob prihodu bi bilo prav, da bi (lažje) jedli nekje v/pri Banovcih, zvečer (konkretneje) tudi tam nekje, naslednji dan pa seveda še zajtrk ... verjetno bi bilo še najbolj smiselno vse v kompletu vzeti pri eni hiši :hmm: ... Če morda lahko priporočate kakšno dobro, bom zelo hvaležna za pomoč. :yes: Tnx! :004 Lp, Darija-Perla P.s.: je morda tukaj med vami kak Ducatist? :hmm:
Nata Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 hojla Perla ... :) kak fajn ka prijdete malo v naše kraje ... :kva2: ... vüpan ka de fajno vrejme pa ka si za vas zmijslimo kakšo fajno turco pa legendarnon in hriboviton Goričkon ... :D ... bon se potrujdila pa malo s kolegi podebatejrala ka van kaj fajnoga najdemo ... okej ... .)
stuhec Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 znate keri je vceraj zletel ali imel nesreco menjso, bil naj bi vecer na nujni ge sam tudi bil na nujni (sam nuco), tak znam
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se