stuhec Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Kaj naj rečem... Še danes nimam zdravja čisto pošlihtanega ← Robi, tvoji posti so vsi ka se lahk sam :lol: :OK:
jose Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Zgleda, da so na vrsti moji vikendi "a la jose". ← .... :hmm: bouva nendri počakala tvojega pa mojega šejfa te pa... :fight1: :krneki:
Vojč Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 .... :hmm: bouva nendri počakala tvojega pa mojega šejfa te pa... :fight1: :krneki: ← samo, da šefi ne brskajo pa motosvetu :devil:
stuhec Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) samo, da šefi ne brskajo pa motosvetu :devil: ← kaj pa ce so ga oni ustanovli .) :lol: :D :lol: Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil stuhec
decaf Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 kaj pa ce so ga oni ustanovli .) :lol: :D :lol: ← Ustanovili ne, (sem izvedel iz zelo zaupnih virov .) ) ni pa izključeno, da so gor špiclji ki jim vse poročajo :devil: :devil: :D :D :grim :kva2: Decaf
jose Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 samo, da šefi ne brskajo pa motosvetu :devil: ← ... :hmm: nemajo šefi intranjet :grrr :P
Red Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) .... :hmm: bouva nendri počakala tvojega pa mojega šejfa te pa... :fight1: :krneki: ← :grrr misliš že na novega :eek: samo, da šefi ne brskajo pa motosvetu :devil: ← :grim :grim....ampak mislim, da brskajo iz enakih razlogov kot mi... ...nekateri pa mogoče res rabijo podrepnike, kot pravi Decaf :hmm: ........ :naughty: Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil Red
greenninja Objavljeno Julij 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Novi Marof. Sobota, 30. jul.. Anyone?
jose Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 :grrr misliš že na novega :eek: :grim :grim....ampak mislim, da brskajo iz enakih razlogov kot mi... ← :nono: mojomi nouvomi idejo motori pa vse ka je povezano z njimi na :SS tak ka toga sigurno ne čita
smrobi Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Halo Red! Kak se je fajn v taksni nevihti pelati :OK: . Z Redom sma namreč rasturala predvčeraj zvečer v vesoljnem potopu :grim
smrobi Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Mi je vsaj moped in kombinezon opralo. Aja, pa gate pa majco tudi :OK:
jose Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Z Redom sma namreč rasturala predvčeraj zvečer v vesoljnem potopu :grim ← Je bilou hudo ja....jes san se sicer z autojon pelau, samo bi pa v Petanjcaj skoro čun nücau, ka je voda na določenij mestaj šče prejk pločnikov tekla :xx:
greenninja Objavljeno Julij 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Ka zaj vi, samo od vrejmena te si zgučavali? Babe! :nono: Je tu v prekmurskoj sekciji kakši motorist, ka bi šou vutro pouleg na novi marof poglednot? (Ventil- :OK: , Jose- opravičeno izostane, ka pa ostali? Prevroče de van? Slabe gume? Hin lanc? Pa še 1000 izgovorov...?) Eh, lp.
stuhec Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Je tu v prekmurskoj sekciji kakši motorist, ka bi šou vutro pouleg na novi marof poglednot? (Ventil- :OK: , Jose- opravičeno izostane, ka pa ostali? Prevroče de van? Slabe gume? Hin lanc? Pa še 1000 izgovorov...?) Eh, lp. ← zenske, zenske :(
greenninja Objavljeno Julij 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 zenske, zenske :( ← Neven ka si mislo s ten ampak je totalno :topic: . No, 5 nas je, či si što premisli ka bi šou cuj- ob 10-i v ormoži. ;)
stuhec Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Neven ka si mislo s ten ampak je totalno :topic: . ← ja izgovor so zenske lejko (zena me ne pusti :( ) :OK:
greenninja Objavljeno Julij 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ja izgovor so zenske lejko (zena me ne pusti :( ) :OK: ← Aaa, san mislila, ka me šinfaš kaj. :D Ja pa saj ženske tuj lejko idejo. Viš, ka ge tuj z mojin iden :grim .
stuhec Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Aaa, san mislila, ka me šinfaš kaj. :D Ja pa saj ženske tuj lejko idejo. Viš, ka ge tuj z mojin iden :grim . ← sam ti se sama pelas .) pa bolj je zanimivo brez zensk, nejde zdaj to na tebe, mislu san brez svojih zensk
Vojč Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ...Viš, ka ge tuj z mojin iden :grim . ← :grrr ampak on ide s tabo :grim
smrobi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 zenske, zenske :( ← ja, pa prevroče je, pa varstvo otroka, pa baliranje pri babici, pa slabe gume, pa hin lanc, aja :slap: pa ženske, ženske. No ja, drugače pa bi šel. :grim SIGURNO
jose Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 fajn se mejte vütro dol, bun v mislij z vami, vrejme san vam naroučo fajn toplo O:-) :devil: .....pa Ventil vüpan ka buš fotkiča s sebof vzeu pa da vidimo kak zelenaninđa zgleda na plavoj yamahi :photo:
jose Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 :grrr ampak on ide s tabo :grim ← :OK: :chase:
Red Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Je tu v prekmurskoj sekciji kakši motorist, ka bi šou vutro pouleg na novi marof poglednot? ← Lepo se mejte....šele danes vidim, ko delam celi bogi den. Evo ene :004 mojemu predstojniku... :blush: Fajn delajte na Marofu... :closedeyes:
Red Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Halo Red! Kak se je fajn v taksni nevihti pelati :OK: . Z Redom sma namreč rasturala predvčeraj zvečer v vesoljnem potopu :grim ← Ja, superfino. Sem vmes malo razmišljal o družini...pa da strela že dolgo ni zadela motorista.... :xx: :yea1:
jose Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Red te si na iston kak jes :cry: ....gnes iden popoudnevi, vütro pa ži opet ob 7 zajtra pa cejli den :SS ....san gnes biu malo žalosten, da san srečau Ventila pa šče ednoga ka sta šibala doj na dirkališče ....mo pa mij šli naslednji petek doj či de vrejme :yes: .....či ti odpadne Pannonia ideš na HR nej ???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se