Erik Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 a bi pisali raje v slovenščini, da bomo drugi tud zastopli :blush:
jose Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 yozo ka pa ne razmiš ???...tij samo povej pa ti dešifriramo ;)
stuhec Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 ka zdaj mislite v petek it dol ? kolko km je cca od MS ?
Špilferderber Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 a bi pisali raje v slovenščini, da bomo drugi tud zastopli :blush: ← Prekmurščina je negda svejta že bijla knjižni jezik. Seeno pa je gnesden narečje slovenskoga jezika. Tak kak sakšo drügo narečje pri nas. Kda pa čüjen kakšnoga Ljubljančana gučati: "oh bed, kok ma to ful fanki tejst" al pa "stari kok je una bejba kjut, ful d best", te se rejsan pijtan, če je prekmurščina nej bole podobna slovenščini. Telko zaidnouk, se ešče čüjemo.
smrobi Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 ka zdaj mislite v petek it dol ? kolko km je cca od MS ? ← :004 ja kaj je zgubljeni. Saj greš polek?
stuhec Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 ce bo lepo vreme, ja, kak se pa najdemo, pa ge
jose Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Špilferderber pa nej ka si tij tüdi 'naš' :rolleyes: .....daj nan rajši ovadi od ge si tou prepijsau :)
jose Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 ce bo lepo vreme, ja, kak se pa najdemo, pa ge ← malo počakaj, ka de Red, vüpajmo :doze: zrihtau, ka de nan prišo odklenot ži dopoudne, pa si te zgučijmo .)
smrobi Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Ka pa če bi šli z Lotmerka, pa čez Središče ob Dravi? Dokaj lepa cesta :OK: No ja, mogoče pa je preveč ovinkov za vas, hahaha :grim
jose Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 saj je vseedno ge idemo, glavno je ka mo šli........Red..... :huh: :unsure:
Nata Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 (popravljeno) saj je vseedno ge idemo, glavno je ka mo šli........Red..... :huh: :unsure: ← je san pa mijsla ka te se pelali ... :hmm: :huh: ... vej pa peški de van vrouče ... nej ... :blink: . . . :P Popravljeno Avgust 3, 2005. Popravil Nata
jose Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Nata ta mo šli, vozili mo se pa po stezi :devil: :P
Red Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Kda pa čüjen kakšnoga Ljubljančana gučati: "oh bed, kok ma to ful fanki tejst" al pa "stari kok je una bejba kjut, ful d best", te se rejsan pijtan, če je prekmurščina nej bole podobna slovenščini. Telko zaidnouk, se ešče čüjemo. ← :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :lol1: :OK: Pa ti nahürok veš.... :hmm: sodelafci so te nafčili, mam praf? Ka pa prleški? Na instant Primorski, kjer sem delal, še vedno kroži prleško-haloško-prekmurski mix.....zmix. :rolleyes: :doze:
Red Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Ka pa če bi šli z Lotmerka, pa čez Središče ob Dravi? Dokaj lepa cesta :OK: No ja, mogoče pa je preveč ovinkov za vas, hahaha :grim ← Jaz sem za Gibino....ni bliže, pa lepše? Mi nemamo pod ritjo 40 centi hoda :grrr .
smrobi Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 (popravljeno) Jaz sem za Gibino....ni bliže, pa lepše? Mi nemamo pod ritjo 40 centi hoda :grrr . ← 40 centi? Moja je zadovoljna z dooooosti manj hoda :OK: Popravljeno Avgust 3, 2005. Popravil smrobi
Špilferderber Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Špilferderber pa nej ka si tij tüdi 'naš' :rolleyes: .....daj nan rajši ovadi od ge si tou prepijsau :) ← v iskalnike napišeš "prekmurščina", pa najdeš... :lol1:
greenninja Objavljeno Avgust 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Pozdravljeni Prekmurci! :hmm: Zadnjič san bila na obiski pri celjanaj in san bila prav presenečena kelko jih je prišlo na zgučano mesto na pijačo. :OK: Svaka čast. No, ka preiden k bistvi. Tudi nas je dosta, eni bole sidijo za računalnikami, enin obveznosti ne dopuščajo, eni pa se- vozijo7-mo. Pa bi me zanimalo, če je kakši interes, ka bi se kama fkup odpelali, pa kaj tan spili, pa podobno. Vglavnon, dan druženja prekmurske sekcije in gostov. :hmm: Zdaj se drugega ne spomnim kak ka dan idejo, ka bi šli na izlet npr. na novi marof. Pot do ta je fajna, stil vožnje bi bil odvisen od zainteresiranih, tisti malo bole divji bi pa lejko izkoristili šanso pa se še tan malo navozili. Kakši sok pa sendviči.. Pa partnerje lejko sebo zemete- fajni plac za počitek. lp, greenninja s plavo yamaho
jose Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 ninja jes san za :yes: tij samo povej kda....samo nej z gnes na vütro ampak daj malo fore ka si te proban frej zrihtati .)
Vojč Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 (popravljeno) ninja jes san za :yes: ← isto jes :yea1: zdaj rejsan san trij vikende zasedeni, tak je pač prišlo .) ampak vij si lejko zgučijte pa izpelate en fajn izlet. Takšnega datuma nega, ka bi sen pasal, nej :P Popravljeno Avgust 4, 2005. Popravil Ventil
stuhec Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 kak je kaj z gnesnjim dnevom ? idete dol ?
greenninja Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Za datum predlagam tretji september. Velika večina takrat že konča z dopusti, ne bo več tako vroče pa ni več toliko moto dogodkov, ki bi sovpadali z našim izletom. Termin odgovarja? Čakam ne predloge. Lp.
jose Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Čakam ne predloge. ← :hmm: ena tura, ka sva jo z Ventilom ži večkrat prevozila je čez apaško dolijno do Šentila, te do Lenarta, (mogouče še skok v Benedikt na pijačo :blush: ) v Lenarti desno pa do Ptuja pa te lepo nazaj prouti našin krajon.....150 km :)
jose Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 kak je kaj z gnesnjim dnevom ? idete dol ? ← .... :yes:
smrobi Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 kak je kaj z gnesnjim dnevom ? idete dol ? ← ja Štuhi, :004 kod si hodil, ko je grmelo? Seveda gremo :chase: Greš?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se