greenninja Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 (mogouče še skok v Benedikt na pijačo :blush: ) ← Zakoj li bi se ti v benedikti na pijači stavo? :hmm: :slap: :grrr prekmurje- apaška dolina- šentilj- mb- dravograd- slovenj gradec- mislinja-velenje- dobrna- sl. konjice- sl. bistrica- ptuj- juršinci- križevci pri ljutomeru- pa proti domu. Malo daljša. :)
greenninja Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 286 kilometrov. cca. :whistle: ..ker se nekateri radi vozimo. :whistle:
jose Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 ..ker se nekateri radi vozimo. :whistle: ← aha znamo mij zakoj tij navijaš za smer skouzi Velenje .) :grrr
greenninja Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 aha znamo mij zakoj tij navijaš za smer skouzi Velenje .) :grrr ← Zaradi toga, ka man cesto naštudejrano pa ti lejko gvinte tan vrejžen pa od maribora do dravograda gli tak.. : :lol1: šala. :rolleyes: :)
krava Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 286 kilometrov. cca. :whistle: ..ker se nekateri radi vozimo. :whistle: ← :OK: viš, ti si taprova :yea1: ...če glih se jaz po teh kilometrih komaj ogrejem... O:-) :grim Še lepše bi bilo, če bi si vzeli cel dan frej, (štart že zjutraj) pa bi obpeljali vse štiri meje... :whistle: :yea2:
greenninja Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Še lepše bi bilo, če bi si vzeli cel dan frej, (štart že zjutraj) pa bi obpeljali vse štiri meje... :whistle: :yea2: ← Če bodo ostali za- meni odgovarja. Termin Vam odgovarja? (3.9.)
smrobi Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Ni mi jasno zakaj se vseeno nebi v Benedikti stavili :?
krava Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 (popravljeno) saj se ni problem ustavit, kjerkoli, samo kaj pa je tako čednega v twm Benediktu pa ali ni jasno? :hmm: ;) edit; :yea1: aja, natankamo lahko komot v Benediktu, ja... :lol1: Popravljeno Avgust 5, 2005. Popravil Kavva
greenninja Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 saj se ni problem ustavit, kjerkoli, samo kaj pa je tako čednega v twm Benediktu pa ali ni jasno? :hmm: ;) edit; ← Jah, nekateri si hočejo še naravne znamenitosti Benedikta ogledat.. (beri kelnarce) :grrr
krava Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Jah, nekateri si hočejo še naravne znamenitosti Benedikta ogledat.. (beri kelnarce) :grrr ← :BUA: ...ma saj pa bo "ninđika" sebo... O:-) :love1:
greenninja Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 :BUA: ...ma saj pa bo "ninđika" sebo... O:-) :love1: ← Ninja gre z Decafom tačas v bolj romantično oštarijo. :wub: (če ne bo on šel v vami!) :ninja: :angry2: :whistle: :grim
Nata Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 zanimijvo ... :grim :P 3.09..05 ... hmmmm ... sounds nice .... :yes:
jose Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 :BUA: ...ma saj pa bo "ninđika" sebo... O:-) :love1: ← ...ne guči preveč naglas, ka se je zaj Decaf ži nafčo po naše tak ka nas razmi pa ka nede ge :fight2: O:-)
krava Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 No, oprosti Decafo.... A sem morda danes srečal "ninđiko" pa še nekoga na cestaku, v kraju Čakova??? (pri Vidmu ob ščavncici) Peljala sta zeloooo počas, kajti tam lih zaj delajo avtocesto, pa je vse posvinjano... O:-)
smrobi Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 gremo se malo vozit? :OK: Vreme je fantastično :) Kakši lepi den
Moto32 Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 Ola Prekmurci :yea1: Kako vreme mate tam na vašem koncu? Šibam dons na vzhod pa me zanima,če naj oblečem potapljaško obleko al bo navadn dežni kombinezon zadost :hmm: :D
jose Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 gremo se malo vozit? :OK: Vreme je fantastično :) Kakši lepi den ← aha vütro buš pa šou na bolniško zaradi podhladitve :grrr :lol1:
jose Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 Kako vreme mate tam na vašem koncu? ← zelo lepo.......oblačno in mrrrrzzzllllooo :lol1:
krava Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 ...malo ga seka toto vreme zadne cajte, a kljub temu grem na eno mokro turco.... :fredy:
TinaRR Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 Ola Prekmurci :yea1: če naj oblečem potapljaško obleko al bo navadn dežni kombinezon zadost :hmm: :D ← pa enega zimskega daj tud gor, ker je mrzlo ko hudič :D
Red Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 Jose, sporoči mi številko (XL,XXL........), pa približno barvno kombinacijo, preden zmanjka .) padavin. Kaki so kaj plani za v ponedeljek? Gre kdo na Panonnio? Jaz grem, gledat....
jose Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 Red pogledni PM ;) .....ka mijsli što z našij krajof iti na dirko motogp v Brno kunec avgusta, se mogouče organizejra kakši skupinski prevoz (kombi, minibus)....bi se z veseljon pridrüžo :rolleyes:
Moto32 Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 Tnx za info,pubeci... Sm med potjo tud mau na skrge dihau,sam zmrznu pa nism :grrr Bo zdj cel tedn gorenska bemwla brnela po prekmurskih cestah,hehe .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se