smrobi Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 :fight2: Ke je, nič mi je ne :angry2:
Red Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Kaj pol danes ne moreš....si na korenčkovem soku? :P :yea1: :grrr ← Ke je zej......lehko ali nemreš- iti (pa) piti? Ali!!!!!!!...vutro ¨pa res rabim prevoz...grem po moprli. :grim ? :grrr ? :huh:
jose Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 vütro de dežč.......pa buš moker O:-)
smrobi Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 (popravljeno) Ke je zej......lehko ali nemreš- iti (pa) piti? Ali!!!!!!!...vutro ¨pa res rabim prevoz...grem po moprli. :grim ? :grrr ? :huh: ← gda pa? Delan do dveh zaron, tak ka lehko grema takoj po službi :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Avgust 11, 2005. Popravil smrobi
jose Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 (popravljeno) Delan do dveh zaron........ ← :OK: te pa lejko takoj dol na dirkališče skočimo, ka sproba, či jemi je vredi popravo :) Popravljeno Avgust 11, 2005. Popravil jose
smrobi Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 :OK: te pa lejko takoj dol na dirkališče skočimo, ka sproba, či jemi je vredi popravo :) ← najbojše, ka pozove ovega, če pride odklenit okrog :hmm: treh? :lol1:
smrobi Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 red, jaz pa gren v tork na morje, haha, ti pa ne, haha :P
Red Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 (popravljeno) gda pa? Delan do dveh zaron, tak ka lehko grema takoj po službi :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← :fight2: Kaj pa potem sanjaš o pixni in nalagaš na ogenj :slap: ....pa še mene v blato rivleš....pa lidi vabimo v Prlekijo :trance_33_sleep: ...eh, jaz bon pa šau na eeeeeeeeno pi-jačo..... :whistle: Popravljeno Avgust 11, 2005. Popravil Red
smrobi Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 :fight2: Kaj pa potem sanjaš o pixni in nalagaš na ogenj :slap: ....pa še mene v blato rivleš.... ...eh, jaz bon pa šau na eeeeeeeeno pi-jačo..... :whistle: ← jas pa na dveeeeeeeeeeee :P
Red Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 .... ka sproba, či jemi je vredi popravo :) ← ....sem dal določene zadeve UREDIT , NE POPRAVIT!!!!! Sicer pa....TO JE KAWA.... :grim :slap: :hmm: Saj se derem?
smrobi Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 ....sem dal določene zadeve UREDIT , NE POPRAVIT!!!!! Sicer pa....TO JE KAWA.... :grim :slap: :hmm: Saj se derem? ← ne zadosti :OK:
Moto32 Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Hmmm... :hmm: Red pa sam omen neko veselico,pol pa zvizne... :( Lokacijo je pa gorenjcu tko dobr opisal,da le-ta zdj točn ve,da je ta veselica nekje na vzhodu Slovenije... :P
Moto32 Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Sem mislil, da si kje bliže Sloveniji :lol: ← Hehe,dobra je ta :lol1: Sej tu je res že tko na robu naše deželice,da kar naprej "padam" ven :P
jose Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Sej tu je res že tko na robu naše deželice,da kar naprej "padam" ven :P ← ...no tak malo pa spet ni :angry: .....pazi ka ne padneš v roke kakši prekmurki, ka te se je ne boš več rešo :whistle:
Moto32 Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 .....pazi ka ne padneš v roke kakši prekmurki, ka te se je ne boš več rešo :whistle: ← Je že prepozno... :afro1:
Nata Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Je že prepozno... :afro1: ← se mi je kar zdelo, da nimaš drugih opravkov kot :naughty: v tej prelepi naši ... :grim
jose Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Nata ka si ga tij v roke vzela :naughty: :xx: :whistle:
Nata Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Nata ka si ga tij v roke vzela :naughty: :xx: :whistle: ← nič ne povem ... :grrr :xx: :whistle:
Moto32 Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 se mi je kar zdelo, da nimaš drugih opravkov kot :naughty: v tej prelepi naši ... :grim ← Jah...včash se spodob tud "taščico" obiskat,ane O:-) ...pa hkrat še mau pogledat prelepo našo/vašo :photo:
BC Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Je že prepozno... :afro1: sožalje :cry: ;)
Red Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Hmmm... :hmm: Red pa sam omen neko veselico,pol pa zvizne... :( Lokacijo je pa gorenjcu tko dobr opisal,da le-ta zdj točn ve,da je ta veselica nekje na vzhodu Slovenije... :P ← Ej -ej Moto32! Ti je žal, da nisi šel? :D Takega naliva, kot si ga zamudil v našem koncu, ne čakaj nekaj časa.... :yea1: Skupina, o kateri nisva imela pojma, pa je baje precej znana...... :slap: pa dobre komade majo..... Ni hard rock niti h. metal.... :slap: ... bi lahko izpadla veselica :lol: MI-DVA? Znano komu :lol: ?
smrobi Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Ej -ej Moto32! Ti je žal, da nisi šel? :D Takega naliva, kot si ga zamudil v našem koncu, ne čakaj nekaj časa.... :yea1: Skupina, o kateri nisva imela pojma, pa je baje precej znana...... :slap: pa dobre komade majo..... Ni hard rock niti h. metal.... :slap: ... bi lahko izpadla veselica :lol: MI-DVA? Znano komu :lol: ? ← VI-DVA? :hmm: Ti in moto32? :lol1: Kao neka grupa nikad skupa. Mislim, da bi rasturala. Baje ful lepo pojeta, samo poslušati vaju je bol težko..... Baje :?
jose Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 ...Robika a je peč še izda pokvarjen ??? :rolleyes:
Moto32 Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Ej -ej Moto32! Ti je žal, da nisi šel? :D ← Aaammmm... nekak mi res ni žal,k se je pol zlivalo kot iz škafa :lol: Sam če bi pa šel in bi me pol namočlo,mi pa tud ne bi blo žal. Ne bi bil ne prvič in ne zadnjič moker :P
Moto32 Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 VI-DVA? :hmm: Ti in moto32? :lol1: Kao neka grupa nikad skupa. Mislim, da bi rasturala. Baje ful lepo pojeta, samo poslušati vaju je bol težko..... Baje :? ← :lol1: Ne nasedaj govoricam.Sej naju še nisi slišal pet,hehe :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se