jose Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Sej naju še nisi slišal pet,hehe :lol1: ← :hmm: pa tudi niti ne želim :P
Moto32 Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 :hmm: pa tudi niti ne želim :P ← Zakaj pa ne? :? Se za vüja bojiš? :kva2:
Red Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 :OK: :lol1: ....vüja.... :P ...po moje se boji...... :xx: :xx: :xx: ...da bi začel še sam peti!!! :grim ... :kva2: ...mislm kva....
Red Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 ...ja Jozle... ....nekam moteče mi zastira pogled tisti USMERJEVALNIK IZDIHANEGA ZRAKA :D ...vrnem ga pa ne....se ne spodobi :whistle:
Red Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 hallo pupuci evo mene ziv sam (na zalost je zabl slabo deloval .) ), :OK: zdaj san se ge kriv ka san zabl odpelo, vec sta me na koncu nej stela:red, smrobi, ti tuj samo naravnost pelaj, prides na goricko, sta pravla, samo da se me resita, zakoj le :hmm: zabl se man, ge naj ga dostavim ? ← :P :P :P - ej štuhi, ti si slika.... :OK: pa ne zameri...tudi mene želodec boli.... ..... od smeha sicer....pa malo mi je hüdo, ker bom do prvih šolskih dni na dopustu...malo vas bom pogreša....nemam doma internjet :doze: Dej ti lepo pripelej zobl v Lukavce....v četrtek ali pa f petek....tudi či je zeleni....posreduj 3 x @SMRobi, drgači pozobi On.....ga namažemo pa kakšno pivičko spijemo....jaz plača! Vala tudi za ostale Pomurske...zmente se tü pa ka že sčaramo eno rundo... :whistle: Neje misla Red na miting v Lukafce, zaj pa ga GČ prevevajo.... :blush:
jose Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 ...ja Jozle... ....nekam moteče mi zastira pogled tisti USMERJEVALNIK IZDIHANEGA ZRAKA :D ...vrnem ga pa ne....se ne spodobi :whistle: ← :hmm: buš ga zaj drago plačau :devil:
jose Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 ...po moje se boji...... :xx: :xx: :xx: ...da bi začel še sam peti!!! :grim ... :kva2: ← ...prleško prekmursko gorenjski trio....ne bi bilou slabo :lol1: .....Fredy Milerju bi z lahkoto konkurirali :lol1: :devil:
Moto32 Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 No,kaj zdej,prekmurci...a bo kdo zalaufal makino,da se dobimo na kšn drink al ja? .)
jose Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 pripelji se do Lendave, sem na žalost v službi.....ampak si bom vzel tolko časa da eno :beer2: ... :)
Moto32 Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 pripelji se do Lendave, sem na žalost v službi.....ampak si bom vzel tolko časa da eno :beer2: ... :) ← Do kdaj pa službaš :?
jose Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 Moto32...kaj si mel to za ene nevšečnosti v naši metropoli ???
Moto32 Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 Moto32...kaj si mel to za ene nevšečnosti v naši metropoli ??? ← Mah... Mau sm se povalal po tleh :angry2: Na srečo se je vse izšlo tako,da bi se težko bolje :OK: Me sam bok mau boli,drgač pa sva jo jst in bemwla odnesla brez praske. Sam unmu biciklistu bi pa z veseljem povedal par besed! :fight2:
jose Objavljeno Avgust 14, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2005 ma što gnes namen iti na kakšo malo dukšo turico :hmm:
greenninja Objavljeno Avgust 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Lepo vreme.. :hmm: (za moped pucati..) :lol1:
Moto32 Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Madona no... Kukr hitr sm vzhodu pokazal auspuh ,so prekmurci ostal brez besed... :hmm: A mrbit zalujete za mano? :? :P
jose Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 A mrbit zalujete za mano? :? :P ← .....emmmm :grrr O:-) :P
stuhec Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 :P :P :P - ej štuhi, ti si slika.... :OK: pa ne zameri...tudi mene želodec boli.... ..... od smeha sicer....pa malo mi je hüdo, ker bom do prvih šolskih dni na dopustu...malo vas bom pogreša....nemam doma internjet :doze: Dej ti lepo pripelej zobl v Lukavce....v četrtek ali pa f petek....tudi či je zeleni....posreduj 3 x @SMRobi, drgači pozobi On.....ga namažemo pa kakšno pivičko spijemo....jaz plača! Vala tudi za ostale Pomurske...zmente se tü pa ka že sčaramo eno rundo... :whistle: Neje misla Red na miting v Lukafce, zaj pa ga GČ prevevajo.... :blush: ← ja ge pridem v Lokavce, sam vupan ka ste pa dez narocli, kak v nedeljo ponoci, se zdaj mam skornje mokre, se dobro ka man ene za rezervo :OK: Rdeci, prides ze gnes v Lokavce ? Leko bi me pozvo :doze: , ce prides gnes zobl je pa sosedov macek pojo, zdaj ga pa ze vec kak 1 teden nega, moj piton pa lacen :(
jose Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Red je na dopusti tak ka zaj nema dostopa do intranjeta...sva se pa glij malo prle čüla pa je omejno ka de šou v Lukavce .)
greenninja Objavljeno Avgust 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Mobikrog jutri. Kdorkoli? Novi Marof jutri. Kdorkoli? Lp.
stuhec Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Red je na dopusti tak ka zaj nema dostopa do intranjeta...sva se pa glij malo prle čüla pa je omejno ka de šou v Lukavce .) ← kda de pa sau ? gnes
jose Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Mobikrog jutri. Kdorkoli? Novi Marof jutri. Kdorkoli? ← :( nemren.....obveznosti :BUA: .......šče malo pa de dopust te pa :kva2:
jose Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 kda de pa sau ? gnes ← :hmm: mijslin ka de šou včera :P
stuhec Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 :hmm: mijslin ka de šou včera :P ← :doze:
jose Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 ...em Ninja ka si/buš šla gnes kama na dirkališče ??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se