Vojč Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 :naughty: kak je pa fajn med vami :004 hudo, da nemaš teden dnij dostopa do MS :P
jose Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 Ventil je back :yea1: ....si kaj pogrejšau motorino :rolleyes:
Vojč Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Ventil je back :yea1: ....si kaj pogrejšau motorino :rolleyes: ← definitivno :grim
greenninja Objavljeno Avgust 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 ...em Ninja ka si/buš šla gnes kama na dirkališče ?? ← Mobi krog.
Vojč Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Mobi krog. ← in občutki, ter fotke :)
greenninja Objavljeno Avgust 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 in občutki, ter fotke :) ← fotk ni kolikor vem, no nekaj jih je objavljeno z dirke pod temo mobi krog. Občutki? meni je tam skos super, ni bilo prevroče, ni bilo gužve. skratka odlično. :OK: kakor bo prilika spet gremo. mislim, da je decaf istega mnenja.
jose Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 :hmm: .....torej 'mureki' :lol1: ka ste si že nabavili čune, ka zgleda ka de nas vse poplavilo :xx:
greenninja Objavljeno Avgust 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 :hmm: .....torej 'mureki' :lol1: ka ste si že nabavili čune, ka zgleda ka de nas vse poplavilo :xx: ← Teme o vremenu se najdejo pod Kr´neki. :topic: Je kdo zainteresiran za obisk Grobnika ta vikend? Decaf in jaz greva, če bo vreme ugodno, kar zaenkrat kaže da bo. Zaenkrat je plan, da se gre v soboto in vrne naslednji dan, vsaka sprememba bo informativno ažurirana. Če je kak kandidat zainteresiran za skupno vožno do tja naj javi. Stil vožnje bo primeren razmeram; lagano sportski ili malo brže turistički. Lp, GREENNINJA
tom Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 :hmm: .....torej 'mureki' :lol1: ka ste si že nabavili čune, ka zgleda ka de nas vse poplavilo :xx: ← Ja študiram nekaj v smeri kakega gliserčka, ker če bodo še naprej taka poletja, se bom znjim lahko ziher več vozo kot pa z motorom. :P Bomo na šoping v avstrijo hodli z čolni po novem. :lol1:
jose Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Ninja nej se čemeriti ka škodüvle lepoti ;) ......sicer bi pa lejko prišla malo Ventili pomagat vreče nastavlat, ka je cejla vas poplavlena :ninja:
Vojč Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 (popravljeno) Ninja nej se čemeriti ka škodüvle lepoti ;) ......sicer bi pa lejko prišla malo Ventili pomagat vreče nastavlat, ka je cejla vas poplavlena :ninja: ← Razmere se izboljšujejo :) motorino še vedno na "kloclinaj" :yes: Popravljeno Avgust 23, 2005. Popravil Ventil
jose Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 ...Novi marof...vütro, četrtek ali sobota....ide što ??
TinaRR Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 No ta vikend pa pridem spet malo na naš konec pogledat, pa spet napovedujejo slabo vreme :(
jose Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 TinaRR pripelaj čun s sebof :whistle:
TinaRR Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 TinaRR pripelaj čun s sebof :whistle: ← ka či je vse pod vodo? :?
TinaRR Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 :huh: ka nikaj ne gledaš TV ?? ← bole malo zaj ka sen na lj koncu, pa delam vse druga samo za tv nega časa :krneki: .)
stuhec Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 in sala. ? ste bili kaj v Lokavcaj ?
jose Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 emmm šala...ge so Lokavci... :blush: ..... :grrr
greenninja Objavljeno Avgust 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 in sala. ? ste bili kaj v Lokavcaj ? ← Decaf in jaz sva bila v petek. :slap:
stuhec Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 Decaf in jaz sva bila v petek. :slap: ← jaz sem pa 0.5 h zamudo petek jose: ne si ti pravo ka prides v Lokavce .)
jose Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 jose: ne si ti pravo ka prides v Lokavce .) ← :nono: ....tisto san napijsau za Reda, ka si spitavau kda prijde
Red Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 :slap: evo....zdaj ze dajem cekine, da sem na MS.....pa sse potne roke dobivam....odvisnost :hmm: Na kratko vas pozdravim z dopusta....na jugi je öudovito vreme :OK: ....sse malo....28. pa sem spet na njej....ce bo teren ploven.... Pride kdo na Grobnik vozit....da vemo navijat? Lep pozdrav!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se