greenninja Objavljeno Avgust 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Pride kdo na Grobnik vozit....da vemo navijat? Lep pozdrav! ← Midva z Decafom bova verjetno skočila pogledat, če bo kateri vozil pa se še ne ve.. baje da ni več placa..
jose Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Ninđa škoda ka sta nej gnes prišla doli v NM.....bilo jako dobro in brez gužve .)
Vojč Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Ninđa škoda ka sta nej gnes prišla doli v NM.....bilo jako dobro in brez gužve .) ← ne guvči telko, ka mi ži zdaj žal, ka san nej šauv :photo: Alijebigačenegačasa
jose Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Ventil :friend1: ......aha pa dugo smo ži nej v Vijolico hodili.....telko časa bi si pa zel ha :rolleyes:
smrobi Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Juhu. Hvalabogu je dopusta konec in lahko končno grem v službo :SS Ojla RED, mislim, da sma bla v istem internetcaffeju. Razlika je samo v tem, da sem jaz bil z motorjem :lol1: .
jose Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 ....emmm Robika slike z Nouvoga marofa mo vidili kda ali pa mo mogel ponovno Gregsi težiti :rolleyes:
smrobi Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 ....emmm Robika slike z Nouvoga marofa mo vidili kda ali pa mo mogel ponovno Gregsi težiti :rolleyes: ← delam na tem. res :blush:
jose Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 te pa vredi....samo gledaj, ka si nemo te slike želo ka mi je prinese deda mraz :P ......ka sta z Redon sküp bila na mourji ???
smrobi Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 te pa vredi....samo gledaj, ka si nemo te slike želo ka mi je prinese deda mraz :P ......ka sta z Redon sküp bila na mourji ??? ← .) 10 kilometrov narazen :grim ampak se nisma kaj dosti vidla :grrr
stuhec Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 :nono: ....tisto san napijsau za Reda, ka si spitavau kda prijde ← na koncu pa je nikoga nej bilo .)
jose Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Štuhi :friend1: ...sočustvüjen s tebof, ka si mogeu vse san spiti :devil: :P
greenninja Objavljeno Avgust 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Čestitke našemu Tapajnerju za 2. mesto na Grobniku!!! :OK: :OK: :OK: Tako se dela! :yea1:
jose Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Ninja ka je tou sigurno ka je biu drüjgi......po rezultataj ka su na HR strani je biu 6 :hmm: rezultati
greenninja Objavljeno Avgust 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Ok, objavljeni so rezultati Grobnika, po katerih je Miljan šesti. :? Se bomo mogli pozanimat. .) Sama sem se včeraj menila z njim in mi je info. o drugem mestu posredoval on. Je pa šesto prav tako :OK: . Le tako naprej. :OK: Banda- se mislimo kam zapeljat skupaj ali ste samo na jezikih? :whistle: Jaz se samo dogovarjam- moja udeležba vprašljiva. :closedeyes:
seby Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 mislim da tapajner vozi klaso stock in ne no limit.. rezultati so verjetno napisani skupno ne po klasi bravo miljan :OK:
greenninja Objavljeno Avgust 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 mislim da tapajner vozi klaso stock in ne no limit.. ← pa res. nisem bila pozorna. :) Vglavnem, da je ok. Baje je vozila tudi ena punca iz Ljutomera Lady Cup na Hondi. Ve kdo kaj o njej? Kakorkoli- čestitke!!! :OK:
decaf Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 mislim da tapajner vozi klaso stock in ne no limit.. rezultati so verjetno napisani skupno ne po klasi bravo miljan :OK: ← Rezultati so napisani skupaj na eni strani ampak posebej za No Limit in Pro Stock in on je napisan pod No Limit 6 mesto!! Mogoče so pa kaj zamešali, ker po času če bi vozil v Pro Stock je pa drugi in štima :? Vem pa, da je na prejšnjem tudi vozil v Pro Stock, verjetno so kaj zamešali ali??? :hmm: Čestitke Tapajnerju :OK:
jose Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 (popravljeno) Banda- se mislimo kam zapeljat skupaj ali ste samo na jezikih? :whistle: ← jes san za.....Ventil de se itak san javo, Red je 99.9999 % siguren :) .....predlagan pa ka bi šli v nedelo 4. 9. ......nej je pomembno kama idemo glavno bou ka mo šli B) ......tak zdaj pa da vidimo kelko je interesentov :hmm: Popravljeno Avgust 30, 2005. Popravil jose
greenninja Objavljeno Avgust 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 jes san za.....Ventil de se itak san javo, Red je 99.9999 % siguren :) ......tak zdaj pa da vidimo kelko je interesentov :hmm: ← Takih, ki so 99,99999999999% je milijon. In na koncu noben ne gre, tako, da taki ne štejejo. :closedeyes: Evo- en je pa zagrabil, čakamo še na ostale.. ;)
jose Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Ninja... Red ma ženo zatou je nikdar nej 100 posto sigurno :whistle: .....sama znaš što pri hiži hlače nosi :slap: .....samo kelko ga jes poznan :grim
jose Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 evo Red tüdi ide...sva ži dva :OK: .....em Ventil :? :rolleyes:
smrobi Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 (popravljeno) te pa vredi....samo gledaj, ka si nemo te slike želo ka mi je prinese deda mraz :P deda mraz skuhal slike. Kje in kdaj se dobimo? Aja, moped pokvarjen SPET. porkamadona Popravljeno Avgust 30, 2005. Popravil smrobi
Vojč Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 .....em Ventil :? :rolleyes: ← nemren nikaj obečati :grrr prli nej kak ja .)
jose Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 deda mraz skuhal slike. Kje in kdaj se dobimo? Aja, moped pokvarjen SPET. porkamadona ← :OK: ....se bun dofural v Lotmerk :) ....mimogrede ka si se včera večer po 7 vöri tij vozo s oranžnim ktm-mom pri OMV-ji....sva z Redom sidela prejk pumpe v gostilni pa je Red nej biu suguren či si tij ali nej :?
decaf Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 No, naj še tu napišem, da 100% drži kar je rekla Greenninja! Tapajner je vozil v kategoriji Pro Stock in dosegel odlično drugo mesto in je tisto o 6 mestu napaka :slap: !!!! Čestitke :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se