smrobi Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 :OK: ....se bun dofural v Lotmerk :) ....mimogrede ka si se včera večer po 7 vöri tij vozo s oranžnim ktm-mom pri OMV-ji....sva z Redom sidela prejk pumpe v gostilni pa je Red nej biu suguren či si tij ali nej :? ← Tako je. Sem ga probal malo in ugotovil da to ni moj KTM. Polek tega, da je oranžen, še slabše gre. :kva2: Ampak lep pa je... :eek: , za razliko od mojega. Se pardoniram, ker vaju nisem opazil, sem bil verjetno zamišljen :hmm: Po slike pa kar pridi, ker že lep čas čakajo :lol1:
decaf Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Tapajnejeros majstore :OK: ← Evo, še njegov pokal za drugo mesto Pro Stock iz tega 19. Motohappeninga! .)
Vojč Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 :OK: Čestitke :yea2: svaka mu čast :worship:
TinaRR Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Evo, še njegov pokal za drugo mesto Pro Stock iz tega 19. Motohappeninga! .) Bravo :yea1: :yea1: :yea1:
jose Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Se pardoniram, ker vaju nisem opazil, sem bil verjetno zamišljen :hmm: ← Al si naj pa nej šteu poznati, ti je Red füjčkau tij pa nikaj :closedeyes: ....ka si se bojau ka buš mogeu za rundo dati :afro1: .....pa po prejdnjom se tüdi znaš pelati :huh: ...verjetno ti je bremza zablokejrala ha :grim
smrobi Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 Al si naj pa nej šteu poznati, ti je Red füjčkau tij pa nikaj :closedeyes: ....ka si se bojau ka buš mogeu za rundo dati :afro1: .....pa po prejdnjom se tüdi znaš pelati :huh: ...verjetno ti je bremza zablokejrala ha :grim ← Ja ja, za rundo pa še stalno man. :beer2:
seby Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 zna što kelko so karte za speedway gnes?? LP
jose Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 kak je zaj za vütro, mo se pelali kama ali nej :hmm:
jose Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 evo vožnja gnjes je bijla :) ...od motosvetovcev je biu še Red, prvotno sva mislila na Marijo reko, samo je lekar bijla mokra cesta, tak ka sva se v Sl. konjicah pridružila še 4 prlekon in smo jo mahnoli čez Dravograd B) ...tak zaj van je pa lejko vsen žau ka ste nej šli :P
Nata Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 (popravljeno) kak je kaj doma v prelejpon Prekomürji ? ... :rolleyes: ... še malo pa štartan prouti van, tak ka lipou prosin naroučte lejpo vreme ... :grim ... pa valda lejko tüj kakšo kavo ... :grim ... magari se v Vijolici prle stavin ... :whistle: :D Popravljeno September 5, 2005. Popravil Nata
Vojč Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 kak je kaj doma v prelejpon Prekomürji ? ← vrejme mamo fajn :OK: za dele smo še tudi naraučili fajno :yea2:
jose Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 ... magari se v Vijolici prle stavin ... :whistle: ← :nono: ......buš delala prevelko kunkurenco kelnarcan :P
uross Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Evo, še njegov pokal za drugo mesto Pro Stock iz tega 19. Motohappeninga! .) ← več slik...
Red Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 na koncu pa je nikoga nej bilo .) ← Štuhi... lepo pozdrav....škoda, spet smo se ti izneverili..... :) Si bil verjetno na krožni vožnji v petek? Ker je moja malenkost v petek kljub odhodu na dopust, sicer v času krožne, pokukala v Lukavce..... Srečal sem odžejano kolono malo od prireditvenega prostora...ko ste se vračali, če si bil poleg seveda..... Se mi je itak zdelo, da bom šel brez zasike.... :004 . O megalomanski nedeljski vožnji pomurske MS pa se vzdržim.....dajte tisti, ki ste že meli nekaj malega pri tem. .)
Red Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Po slike pa kar pridi, ker že lep čas čakajo :lol1: ← :hmm: ne morem verjeti.....lep čas :grrr Se jih dobi brez predhodne najave :lol1:
stuhec Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Štuhi... lepo pozdrav....škoda, spet smo se ti izneverili..... :) Si bil verjetno na krožni vožnji v petek? Ker je moja malenkost v petek kljub odhodu na dopust, sicer v času krožne, pokukala v Lukavce..... Srečal sem odžejano kolono malo od prireditvenega prostora...ko ste se vračali, če si bil poleg seveda..... Se mi je itak zdelo, da bom šel brez zasike.... :004 . na krozni voznji me nej bilo, san kar tam osto, si nej vupo na srecanje, si kar pol. poslo :D :OK:
jose Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Se jih dobi brez predhodne najave :lol1: ← Red daj šče te za mene tüdi zemi, ka je du tebi zgleda ležej prijti kak du Robike :whistle:
Red Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Mam duma, primotoriraj do petka!
smrobi Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 (popravljeno) zgučano :OK: ← ke je zgučano? :fight2: če pa man za tebe tudi spečeno, pa od jutri dalje več ne bom pešačil, ker bo mali popravljen :OK: 400evrovjebemti Popravljeno September 7, 2005. Popravil smrobi
jose Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 ke je zgučano? :fight2: če pa man za tebe tudi spečeno ← dobro, dobro bun prišo, či nej te tjeden, te drüjgi ka man dopust
Red Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 (popravljeno) ke je zgučano? :fight2: če pa man za tebe tudi spečeno, pa od jutri dalje več ne bom pešačil, ker bo mali popravljen :OK: 400evrovjebemti ← dobro, dobro bun prišo, či nej te tjeden, te drüjgi ka man dopust ← :P ...400 je pa kruto :o ....bomo Istfani pelali drügič :friend1: ali pa je čas za vekega :hmm: Popravljeno September 7, 2005. Popravil Red
smrobi Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 :P ...400 je pa kruto :o ....bomo Istfani pelali drügič :friend1: ali pa je čas za vekega :hmm: ← :hmm: sej dobin nekaj poreza nazaj... :whistle: Mislin, ka je blo kar precik za delati. Ej Red, pa veš kej še je?????? Na gumbeka bon lehko motor vužga :yea1: :yea2: :yea1: :yea2: :kva2: :kva2: Ke si ja nor, končno
jose Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Na gumbeka bon lehko motor vužga ← Pussy čista si se pomehkužo :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se