stuhec Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 ROBI in kak kaj od Zvera moped, se vozis z njim pa cene od lamel mi lejko poves, pa kelko pride 1 h servisa na Hr.
smrobi Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 ROBI in kak kaj od Zvera moped, se vozis z njim pa cene od lamel mi lejko poves, pa kelko pride 1 h servisa na Hr. ← -lamela spojke FCC02 7 kom.....................642kn -lamela spojke FCC02-brušena 1 kom.........112kn Cena servisa pa neje po vurah, ampak 600 kn fiksno brez materiala. Aja, od tistih cen še moraš odšteti 22% davka. (material mislim, delo ne)
smrobi Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 ROBI in kak kaj od Zvera moped, se vozis z njim pa cene od lamel mi lejko poves, pa kelko pride 1 h servisa na Hr. ← Aja, Zverov moped pa je malo v defekti, je pa parkirani pri meni. :cry: Čuj, kaj se rit na KTM da samo tak duma zravnati? :hmm:
stuhec Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Aja, Zverov moped pa je malo v defekti, je pa parkirani pri meni. :cry: Čuj, kaj se rit na KTM da samo tak duma zravnati? :hmm: ← odvisno ka je za poravnati pa mislim ka so to nosilci od stelta gor, pa kak je luftkasl, po mojem ce je nic nej spolamano ka de slo, tak je zelezno, ce poci se zasvaca, porihtaj pa gas se mogoce v nedeljo vidimo lp
stuhec Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 -lamela spojke FCC02 7 kom.....................642kn -lamela spojke FCC02-brušena 1 kom.........112kn Cena servisa pa neje po vurah, ampak 600 kn fiksno brez materiala. Aja, od tistih cen še moraš odšteti 22% davka. (material mislim, delo ne) ← aja :slap: pa filtri in olje
smrobi Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 aja :slap: pa filtri in olje ← .Oljni filter Hiflo................61kn -Oljni filter dolgi...............44kn Ka delaš?
jose Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Ventil, ka si gnes pupoudnevi napravo takšo gužvo na cesti tan v tvojoj bližijni :rolleyes: :P
Vojč Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Ventil, ka si gnes pupoudnevi napravo takšo gužvo na cesti tan v tvojoj bližijni :rolleyes: :P ← samo nahaj :slap: ka se v MS moren pelati nad ptuj :P
jose Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 ma san se šou malo pelat, te pa prijden vö du glavne ceste pa :slap: šleper na šleperi, san mislo ka je tou kolona vse od Beltinec, samo pa ka lekar nekaj v Odrancaj delajo....v glavnon nevzdržno :BUA: .....san se pelau tistij par 100 m po pločniki pa kar doj prouti prlekiji zavijno :)
Vojč Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 V Odrancaj cesto renovirajo :yes: zatauv vsen z jose-on sporočava ka se v naslednjih dneh(v tem tednu) rajši izognete magistralne ceste Beltinci-Hotiza .) z avtom je tak nej prevozno, edijno če maš živce ka v 5 ali več kilometrski koloni čakaš :blush:
Red Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 (popravljeno) Ja...und schon wieder "TAPAJNA" , Tapanjero Miljan!!! V dirki na Panonni je NAJSTAREJŠI-NAJHITREJŠI osvojil 3. mesto z najboljšim časom 2.06,xxx! :worship: :worship: :worship: Čestitke Miljanu za trdo zaslužene stopničke, osebni rekord...........in rundo. BRAVO-BRAVO!!! ...nagrada je prosti vstop-celodnevni trening na Panonnii. ... torej če bi kdo rad đabe fjakal na Panonni-ji, trenirat (lahko na relaciji Zasadi-Murščak, ni patrulj dosti .) Popravljeno September 15, 2005. Popravil Red
Red Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 NALEZLJIVO!!! :lol1: :lol1: :lol1: Aja, od ← včasih si se še po glovi vsipa poleg.... aja :slap: ← Toti tudi nemre nič spiti..... Ka delaš? ← :lol1: ....in to se jima zgodi sredi komunikacije........ :lol1: :lol1: :lol1:
Red Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 aja, :slap: .......pozdraviti sem vaji pozoba....... :yes:
decaf Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Ja...und schon wieder "TAPAJNA" , Tapanjero Miljan!!! V dirki na Panonni je NAJSTAREJŠI-NAJHITREJŠI osvojil 3. mesto z najboljšim časom 2.06,xxx! :worship: :worship: :worship: Čestitke Miljanu za trdo zaslužene stopničke, osebni rekord...........in rundo. BRAVO-BRAVO!!! ...nagrada je prosti vstop-celodnevni trening na Panonnii. ... torej če bi kdo rad đabe fjakal na Panonni-ji, trenirat (lahko na relaciji Zasadi-Murščak, ni patrulj dosti .) ← Čestitke Tapajnerju :OK: :OK:
stuhec Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 aja, :slap: .......pozdraviti sem vaji pozoba....... :yes: ← :D :D :OK:
smrobi Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 aja, :slap: .......pozdraviti sem vaji pozoba....... :yes: ← aja :angry2: pametnjakovič :krneki: aja, ka pa prikolico si že gvera?
stuhec Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 (popravljeno) aja :angry2: pametnjakovič :krneki: aja, ka pa prikolico si že gvera? ← pa on misli nas zajebavat .) cakaj, cakaj :nono: kda prides na goricko rdeci ? Popravljeno September 15, 2005. Popravil stuhec
smrobi Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 pa on misli nas zajebavat .) cakaj, cakaj :nono: kda prides na goricko rdeci ? ← on či gnes gre, de že zutra tan :lol1: :lol1: :lol1: aja, ti pa gda prideš v Slovenijo Štuhi?
stuhec Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 on či gnes gre, de že zutra tan :lol1: :lol1: :lol1: aja, ti pa gda prideš v Slovenijo Štuhi? ← saj san v SLO kaj pa to pomeni :hmm:
jose Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 aja, ti pa gda prideš v Slovenijo Štuhi? ← kaj pa to pomeni :hmm: ← ..... :hmm: pomali de začnulo pokati :chase:
johan Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Madona ko toto prekmursko sekcijo odpereš gor si moreš prvo malo doj vsednoti, :hmm: pa dvakrat globoko vdihnit pa potem začet brat.joj,joj
jose Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ....vdihnit pa potem začet brat.joj,joj ← ...pa te na kunci gor prijdeš, ka vse, ka si prešto, sploj nikaj ne razmiš o kun se ide ;) :P
jose Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 V Odrancaj cesto renovirajo :yes: zatauv vsen z jose-on sporočava ka se v naslednjih dneh(v tem tednu) rajši izognete magistralne ceste Beltinci-Hotiza .) z avtom je tak nej prevozno, edijno če maš živce ka v 5 ali več kilometrski koloni čakaš :blush: ← ....moren dudati, ka su v Gornjen lakoši dele cesto gor ftrgnoli in sicer kakšij 400 m v smeri Lendave :SS san čakau gnes v koloni ko budalo :slap:
johan Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ...pa te na kunci gor prijdeš, ka vse, ka si prešto, sploj nikaj ne razmiš o kun se ide ;) :P ← ja skoro tak.Sicer mi prekmurščina ne dela težav ampak stuhec pa smrobi sta se tak menla ka sen moga dvakrat prebrat,da sem ugotovil za kaj se gre.
Vojč Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ja skoro tak.Sicer mi prekmurščina ne dela težav ampak stuhec pa smrobi sta se tak menla ka sen moga dvakrat prebrat,da sem ugotovil za kaj se gre. ← ugotavljam, da tudi drugi berejo našo(prekmursko-prleško) temo :D fajn tauv :yes: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se