smrobi Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ja skoro tak.Sicer mi prekmurščina ne dela težav ampak stuhec pa smrobi sta se tak menla ka sen moga dvakrat prebrat,da sem ugotovil za kaj se gre. ← :OK: To je zato, ker mava midva KTMje :grim
smrobi Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 :OK: To je zato, ker mava midva KTMje :grim ← aja, sej jaz Štuhija tudi ke preveč ne razmin :hmm: Nekej mu pač napišen, on pa meni :grim
jose Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 :OK: To je zato, ker mava midva KTMje :grim ← aha in zatou malo jodlarskoga dialekta kcoj mejšata tak ka je šče bole zapleteno :devil: :P
smrobi Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ..... :hmm: pomali de začnulo pokati :chase: ← :grim smo se hecali :grim
Vojč Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 aja, sej jaz Štuhija tudi ke preveč ne razmin :hmm: Nekej mu pač napišen, on pa meni :grim ← tauv pa je čista boža istina :grim meni se že tuj zgovdilo, ka san nej štuhija razmo ka mi je štel povedati oziroma napijsati :P
smrobi Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 tauv pa je čista boža istina :grim meni se že tuj zgovdilo, ka san nej štuhija razmo ka mi je štel povedati oziroma napijsati :P ← No, saj kakšni Red ma tudi probleme z jasnim izražanjem :lol1:
smrobi Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 NALEZLJIVO!!! :lol1: :lol1: :lol1: včasih si se še po glovi vsipa poleg.... Toti tudi nemre nič spiti..... :lol1: ....in to se jima zgodi sredi komunikacije........ :lol1: :lol1: :lol1: ← To pa je vrhunec Redovega prenašanja misli na monitor :OK:
jose Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 .....tak da vidimo zaj.....što fse prijde v soboto pomagat silos delat :hmm: :rolleyes:
smrobi Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 .....tak da vidimo zaj.....što fse prijde v soboto pomagat silos delat :hmm: :rolleyes: ← ti 06-18 kaj pove? :angry2:
Vojč Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 .....tak da vidimo zaj.....što fse prijde v soboto pomagat silos delat :hmm: :rolleyes: ← 1.Ventil 2.
jose Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ti 06-18 kaj pove? ← :hmm: ......saj nede tak dugo trajalo mo prle fertik :P :whistle:
smrobi Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 :hmm: ......saj nede tak dugo trajalo mo prle fertik :P :whistle: ← Či pa provi ne ven kakši dež celi den :cry:
johan Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 tauv pa je čista boža istina meni se že tuj zgovdilo, ka san nej štuhija razmo ka mi je štel povedati oziroma napijsati zaj pa je vse štuhi kriv pa ktm-i :? jose prvo povej kako delo maš na razpolago pri delaji silosa. :eek: jaz bi najrajši špricare coj nosa.(te vsaj nen žedn)
Vojč Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 .....tak da vidimo zaj.....što fse prijde v soboto pomagat silos delat :hmm: :rolleyes: ← @jose; te pa kak si pravo :yes: pola sedem san jes z privas z dvema dvoosnima prikolicama :yea2:
jose Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 @jose; te pa kak si pravo :yes: pola sedem san jes z privas z dvema dvoosnima prikolicama :yea2: ← ne nori ob pou sedmij šče jes spin O:-)
Vojč Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 (popravljeno) ne nori ob pou sedmij šče jes spin O:-) ← pola sedem pa pika :angry: popoldne je motor v plani :D što še pride z motosveta? :? Popravljeno September 16, 2005. Popravil Ventil
jose Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 što še pride z motosveta? :? ← ....pijt pa jejst mugouče že :whistle:
jose Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Ob 08.45 uri, 16.9.2005, se je 22-letna voznica iz okolice Ljutomera, peljala z motornim kolesom Honda CBR 600 po regionalni cesti iz smeri Sv. Jurija ob Ščavnici v smeri Dragotincev. Izven naselja Grabonoš je pripeljala po klancu navzdol v levi blagi pregledni ovinek v bližino mostu, kjer je dohitela tovorni avtomobil s priklopnikom. Voznica je zaradi tega začela zavirati, kar je imelo za posledico, da je motorno kolo zdrsnilo po vozišču ter se prevrnilo na levo bočno stran, pri tem pa je voznica z levo stranjo telesa trčila ob varnostno ograjo mostu. Pri tem se je tako hudo telesno poškodovala, da je na kraju nesreče umrla. :cry: :cry: Red da ni to slučajno ona punca s katero smo se zadnjič skup vozili, ko ma nov motor :hmm: :unsure:
Vojč Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 sem slišal za to nesrečo :cry: me je kar mrzlica :cry: bodo prleki povedali več
johan Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 :cry: :cry: Red da ni to slučajno ona punca s katero smo se zadnjič skup vozili, ko ma nov motor :hmm: :unsure: ← Če misliš tisto z cbr 600 rr se bojim,da imaš prav. :( :cry:
Vojč Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 motoristki je bilo ime Aleksandra :cry: iz Godemarcev pri Mali Nedelji v občini Ljutomer :cry: sožaljem vsem, ki ste jo poznali :cry:
jose Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 :( res je to punca s katero smo se pred dvema tednoma skup vozili......še zdaj mi je pred očmi......nasmejana in srečna ker si je končno kupila nov motor, vsa polna energije .......ne morem dojet :cry: :cry: :cry: :cry: Sandra počivaj v miru :cry: .....ve mogoče kdo kdaj bo jutri pogreb???
Vojč Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 .....ve mogoče kdo kdaj bo jutri pogreb??? ← jutri ob 16.00 :cry:
Vojč Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Ventil greš mogoče :? ← žal ne grem :( ka iden večir v Lj, poleg tega pa še v vasi mamo regijsko(pomursko) gasilsko tekmovanje se pa nekaj govori, da bi se pogreba udeležili tudi motoristi :cry: zbirati bi se naj začeli ob 15.30 uri! Kje: natančno nevem!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se