Gregs Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 Banda pomurska, a že kaj kuhate nohte močeradov in pajkov znoj, da bo jutri teden lepo vreme in se snidemo na Marofu?! :P
jose Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 Banda pomurska, a že kaj kuhate nohte močeradov in pajkov znoj, da bo jutri teden lepo vreme in se snidemo na Marofu?! :P ← :yes: .....pa motore tüdi nastavlamo, ka de padno kakši nouvi rekord O:-)
borcita Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 gnes sva se z borcito srečala iz oči v oči, čisto po naklüčji :D ← jose, zgleda ka si ti nekaj zamešal, če pa že ne, pol pa sigurno nisva prijeme trenirala :grrr Glede mopeda pa je tak... trenutno man NIKE Pegasus :blush: mel pa sem ZXR750 pa sem se ga pod pritiskom drugih znebil :slap: ... vse je blo za :love1: LP
jose Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 jose, zgleda ka si ti nekaj zamešal, če pa že ne, pol pa sigurno nisva prijeme trenirala :grrr ← sküp nej.....aha pa par 'baletnij' korakov si tüj pokazau, da te je malo bole na trdo prijau :D :whistle:
Gregs Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 Nč ne štekam, ampak zihr je kul... :hmm: (pa da ne bo pomote: jezik že razumem, ampak kaj pa jose in borcita mislita, pa niti pod razno... :lol1: )
TinaRR Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 Nč ne štekam, ampak zihr je kul... :hmm: ampak kaj pa jose in borcita mislita, pa niti pod razno... :lol1: ) ← Gregsi ti samo mene pitaj pa boš vse zna, ti preveden :rolleyes:
Vojč Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 Gregsi ti samo mene pitaj pa boš vse zna, ti preveden :rolleyes: ← :hmm: no kar na dan z besedo :yes: kaka je gregs pravo: JEZIK oz. prekmurščino razmi :grim ne je problem ka nas nebi zastaupo
Gregs Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 Gregsi ti samo mene pitaj pa boš vse zna, ti preveden ← Tinčika, kak je Ventil spisal... razmem prekmurščino, ali ne razmem Joseta in Borcita, ka se menita o baletu in podobno... :D
TinaRR Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 Tinčika, kak je Ventil spisal... razmem prekmurščino, ali ne razmem Joseta in Borcita, ka se menita o baletu in podobno... :D ← aja :slap: , te pa se opravičuvlen :)
Gregs Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 ... te pa se opravičuvlen... ← ... opravičilo sprejeto... :004 ...ampak samo, če naslednjič prej prideš na ride, da ne bo mošt zavrel.. :P :D
TinaRR Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 ... opravičilo sprejeto... :004 ...ampak samo, če naslednjič prej prideš na ride, da ne bo mošt zavrel.. :P :D ← se bom potrudila, ampak ni šlo prej :)
Red Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 Glede mopeda pa je tak... trenutno man NIKE Pegasus :blush: mel pa sem ZXR750 pa sem se ga pod pritiskom drugih znebil :slap: ... vse je blo za :love1: LP ← Podavljen borcita! :OK: Zej sen zgrünta, keri si .) ....to da si vozil ZXR-a, me je najprej malo zavedlo :hmm: Dobrodošel......verjetno pod pritiskom ponudbe na trgu spet nabavljaš moprli, dotačas pa si boš tü lajšal muke, nej ? .)
jose Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 Nč ne štekam, ampak zihr je kul... :hmm: (pa da ne bo pomote: jezik že razumem, ampak kaj pa jose in borcita mislita, pa niti pod razno... :lol1: ) ← ...ti ob prvi priložnosti demonstrejran :naughty: pa buš te povedal če je šče izda kul :D.....baletne copateke zraven prinesi ka de bole zanimijvo ;)
smrobi Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 ej ninđe, mene opet glova boli. Hvalabogi, ka de konec brotev, pa ka mu pomalen hejali piti. Sicer pa komej čokan veseli december :yea2:
Red Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 Hvalabogi ka mu pomalen hejali piti. :yea2: ← Hejali? :lol1: Je viditi, da misliš letos resno zmagati....si s srcem pri stvari :P
jose Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 Robika ka jetra se ti nikaj ne smijlijo :huh: :lol1: du ti razpadnola, či buš tak nadaljüvau :P
jose Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 ...emmm pozna što ovi motorino :? ....lastnik je iz Borejec
stuhec Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 Robika ka jetra se ti nikaj ne smijlijo :huh: :lol1: du ti razpadnola, či buš tak nadaljüvau :P ← :) nic ne bo, saj jih pa nema ej Robi, lejko si gor priso ka mas neka v glavi
Gregs Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 ....baletne copateke zraven prinesi ka de bole zanimijvo ← ...pripeljem raje motor... :whistle: ...se bova tako bolje zmenila... :D
jose Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 ...pripeljem raje motor... :whistle: ← e super bomo sprobali novo prasičko, či dobro ležij :yea2: :D
Gregs Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 e super bomo sprobali novo prasičko, či dobro ležij ← :grrr :grrr :grrr Prasička ni registrirana.... tako da... bomo sprobali Z-ja... :grim ...ta še ni bil na pisti v Marofu, samo na Grobniku... :D Prasičko pa takoj drugo leto enkrat... :yea2:
Red Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 ...emmm pozna što ovi motorino :? ....lastnik je iz Borejec ← Poznamo....od začetnika, vožena po Pomurji .) Ena od plavih, ki neje bila skipana :hmm: .)
Red Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 :grrr :grrr :grrr Prasička ni registrirana.... tako da... bomo sprobali Z-ja... :grim ...ta še ni bil na pisti v Marofu, samo na Grobniku... :D Prasičko pa takoj drugo leto enkrat... :yea2: ← Oooo, glegs si močno želi boljših časov.....prestopil h Kawasakiju :grim B)
Vojč Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 (popravljeno) ...emmm pozna što ovi motorino :? ....lastnik je iz Borejec ← Poznamo....od začetnika, vožena po Pomurji .) Ena od plavih, ki neje bila skipana :hmm: .) ← :hmm: bo jose debelejši za skoraj novo R6 :naughty: Popravljeno Oktober 17, 2005. Popravil Ventil
smrobi Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 :) nic ne bo, saj jih pa nema ej Robi, lejko si gor priso ka mas neka v glavi ← Moren vsen povedati, Ka Štuhi spije več od mene :grim Lakvenca gorička
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se