TinaRR Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 105 strani čiste nakladancije... :slap: <_< Sicer pa lp.. GREENNINJA ← pa dobro pa ki si ti :hmm: ? še spljoh živiš :wacko: ? Si že odjavila? jaz sen že, ka me je moj prepriča zaj pa mi ja žau, pa že premišluvlen ka bi preizkušnjo vzela :naughty:
Vojč Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 (popravljeno) 105 strani čiste nakladancije... :slap: <_< Sicer pa lp.. GREENNINJA ← pozdravljena zgüblena :yea2: smo že bilij zaskrbljeni ka od tebi nikšega glasa :whistle: med ten časom se je marsikaj dogajalo, npr. 2x smo bilij na Marofi, pa san siguren, ka či bi bijla kod nas bi se nam 99% pridrüvžila :yes: zavüpaj nam ge si se potejpala :? pa nej na medenij tednaj?? :P ..nakladancija O:-) ...tauv je tak cejli MS :grim Popravljeno Oktober 26, 2005. Popravil Ventil
jose Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 ---či z metzelerko zajdeš na bankino, pa bognedaj f trovo, potegnejo nazaj na asfalt :lol1: :P ← :oops: ne spominjaj me na tou :xx:
jose Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 105 strani čiste nakladancije... :slap: <_< ← opa, čista v tvojen stili :D ......sicer pa pozdravljena, me zanijmle isto kak Ventila....ge si se potejpala :hmm:
greenninja Objavljeno Oktober 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 ge san bijla? večinoma doma. .) zakoj me nigi nega? :hmm: prišla do spoznanja ka je motociklizem brez veze, ka je kup plastike v garaži navadno smetalo kero zeme preveč placa, ipd.. :whistle: šala vrejme mi ne ustreza. .) ali pa se posvečan družinskomi življenji. (:love1:)
Vojč Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 ge san bijla? večinoma doma. .) vrejme mi ne ustreza. .) ali pa se posvečan družinskomi življenji. (:love1:) ← močno dvomin, ka si bijla doma :hmm: ka se posvečaš družinskomi življenji že bole vrvlen :grim
jose Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 ali pa se posvečan družinskomi življenji. (:love1:) ← :hmm: ne predstavlam si te, ka bi samo za šporaton duma visejla :doze: O:-)
Gregs Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Greenka je pač noseča, pa se posveča družini, no... a morate res biti toliko firbčni?! :lol1: :lol1: :lol1: :whistle: O:-) O:-) O:-)
stuhec Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Smrobek & comp., bi ša kdo toti vikend še dul? @Štuhi. jaz možno gren za Lejnart...nücaš prevoz z Maribora (ali tvoj moprli)? :hmm: Slütin, ka nan je Štuhi nekaj prikrija......sobotna noč z marofa?? ← :) ne ne , ge bi se pelo v MB, iz MS, ka san peski in moram v MB priti z mopijem je vse vredi, sam z menof nej :(
jose Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Gregs pazi ka nebuš ge od Ninje doubo :xx:
stuhec Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 ge san bijla? večinoma doma. .) zakoj me nigi nega? :hmm: prišla do spoznanja ka je motociklizem brez veze, ka je kup plastike v garaži navadno smetalo kero zeme preveč placa, ipd.. :whistle: šala vrejme mi ne ustreza. .) ali pa se posvečan družinskomi življenji. (:love1:) ← menjas to smetalo za vreco cementa ? peska nemam
Gregs Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Gregs pazi ka nebuš ge od Ninje doubo Emmm... se že skrivam... :whistle: O:-)
greenninja Objavljeno Oktober 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Greenka je pač noseča, pa se posveča družini, no... a morate res biti toliko firbčni?! :lol1: :lol1: :lol1: :whistle: O:-) O:-) O:-) ← Ja a ni to fajn? :) Saj pa mislim, da s tem ni nič narobe.. Zdaj sam še yamaho za vojzek menjamo pa bo.. Saj mislim da z majhnim doplačilom že kakega peg peregota dobiva.. :slap: Gregs, najd si hobi. Pa ne tračanje, ko to že obvladaš.. :grrr @vsem: a načrtujete še kako jesensko furo?
Vojč Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 @vsem: a načrtujete še kako jesensko furo? ← :( motorino odjavljen :trance_33_sleep:
jose Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 :( motorino odjavljen :trance_33_sleep: ← :huh: jao kakva greška :grrr :P
Vojč Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 :huh: jao kakva greška :grrr :P ← mogauče .) med tednom me tak nema :grrr vikendi pa vüpan ka do "grdi" :P
smrobi Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 mogauče .) med tednom me tak nema :grrr vikendi pa vüpan ka do "grdi" :P ← ja, hvala za lepe želje za tiste, ki nemo odjovlali motorov :004
stuhec Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 ja, hvala za lepe želje za tiste, ki nemo odjovlali motorov :004 ← ne mislis odjavit, zaka ne ? pa ne boj se glde toga, ga san ga se tudi nikdar nej :OK:
Vojč Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 ja, hvala za lepe želje za tiste, ki nemo odjovlali motorov :004 ← :grrr :friend1:
Gregs Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Gregs, najd si hobi. Pa ne tračanje, ko to že obvladaš.. @vsem: a načrtujete še kako jesensko furo? Auč, boli! :cry: Grenka, šala, ej! Samo nadaljevanje od drugih, ki so s tem začeli... tako da... It wasn't me... O:-) :004 PS: Samo podlegam tračem, začenjam jih ne... :winkiss: AD 2: Furat se je treba toliko časa, dokler je lepo vreme... torej tudi jesenske furce bodo... v koliko komadih, je pa druga stvar... :whistle:
Gregs Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Mimogrede: a bi šel kdo pogledat dol na Marof v soboto? Jaz na 4-kolesih... mam plac še za kakšnega... :yea2: Lahko tudi v nedeljo, ponedeljek, torek... bom 4 dni v pohorsko-mariborsko-prekmurskih koncih... :whistle: PS: ...mogoče prepričan Krešota, da me spusti na pisto... :whistle:
jose Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 mogauče .) med tednom me tak nema :grrr vikendi pa vüpan ka do "grdi" :P ← :angry: evo ti, ka se malo spametüvleš :P
jose Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 ... v nedeljo, ponedeljek, torek... bom 4 dni v pohorsko-mariborsko-prekmurskih koncih... :whistle: ← javi se te kaj, ka mo šli na :beer1: :rolleyes:
Vojč Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 (popravljeno) :angry: evo ti, ka se malo spametüvleš :P ← te že najden :grim fantje samo furajte dok je vrejme, privoščim vam :grim Popravljeno Oktober 27, 2005. Popravil Ventil
stuhec Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 javi se te kaj, ka mo šli na :beer1: :rolleyes: ← vi boste spet :drunk: jaz pa bom sam :( med belimi sestrami
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se