jose Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 ja ni problema...... boš mogo priti iskat ne..... najbolše ka cd sabo prineseš če pa nimaš pa ti jaz dam... boš pijačo plačal ← zgučano :OK:
stuhec Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 (popravljeno) bok dajte prezivo to navolo vupan pa ka drugo leto se bo koleno bola vugibalo kak do zdaj hvala za obiske :OK: Popravljeno Oktober 31, 2005. Popravil stuhec
Vojč Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 bok dajte prezivo to navolo vupan pa ka drugo leto se bo koleno bola vugibalo kak do zdaj ← :grupni:
jose Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 @Red san čitau, ka si biu včera na Pannoniji.....si biu san, z motoron, avtojon... :hmm:
Red Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 @Red san čitau, ka si biu včera na Pannoniji.....si biu san, z motoron, avtojon... :hmm: Sam, z avtom, ja, v 1h20 sem prleto dol (z malo lutanja po prelepih mađarskih vasicah). Precej hitro se mi je zdelo, sem pa na momente že s težkim srcem gledal kažipote Budapest... :rolleyes:
jose Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Precej hitro se mi je zdelo, sem pa na momente že s težkim srcem gledal kažipote Budapest... :rolleyes: ma glavno ka si se nej zgüjbo :D ....pout si si zapoumno, ka te drgouč nemo bloudili :whistle:
smrobi Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 ma glavno ka si se nej zgüjbo :D ....pout si si zapoumno, ka te drgouč nemo bloudili :whistle: On pot ni zapomnila od tukaj proti tja :grrr bo drugič spet iskala in blodil :grim
stuhec Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 enkrat je eden napisal ka bo sejem (v glavnem rab. da se odavalo) v Šentilju, na Avstrijski strani, ge je to pisalo ? vkeri temi, ne najdem vec
jose Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 On pot ni zapomnila od tukaj proti tja :grrr bo drugič spet iskala in blodil :grim mo se mogli nafčiti vogrsko, pa se nede lutalo :whistle: :lol1:
Red Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 ma glavno ka si se nej zgüjbo :D ....pout si si zapoumno, ka te drgouč nemo bloudili :whistle: Bo cajta za vse povadit čez zimo....ni problem priti tja, je pa fajn, či približno veš, na keri poti si. Parkrat je že ratalo na slepo..izpiliti je treba še variatno z gulažom pa düdoli :OK:, ta pot mi ne gre najbole :hmm: :whistle:
jose Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 (popravljeno) Parkrat je že ratalo na slepo..izpiliti je treba še variatno z gulažom pa düdoli :OK:, ta pot mi ne gre najbole :hmm: :whistle: :huh: daj odspodi še podnapise, ka ne razmin :unsure: :D Popravljeno November 3, 2005. Popravil jose
jose Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 ...kak se je fajn razpucalo.....idemo na
Vojč Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 .....idemo na pripelaj se na :beer2: kozarček brezalkoholnega :D v LJ :grim nej Žižke :grrr
jose Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 pripelaj se na :beer2: kozarček brezalkoholnega :D v LJ :grim nej Žižke :grrr ...te drgouč rajši O:-) :D
smrobi Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 ...te drgouč rajši O:-) :D ke asfalt še drži kej? :?
Red Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 :huh: daj odspodi še podnapise, ka ne razmin :unsure: :D Če bom slučajno polek, ko se boš z špurico vračal s Panonnie, ti bom rad ustregel - spoznal boš pot, ki vodi do golaž-a z düdoli.... ponavadi "novi" plača .) :whistle: .
jose Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 ke asfalt še drži kej? :? :yes: ve je še pa nej tak fejst mrzlo......gnes je eden po glavnoj cesti redno žgau, ka se vse k meni dumou čülo :)
Gregs Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 ke asfalt še drži kej? Za asfalt ne vem, vem pa, da pesek in blato držita kar dobro... :grim .)
smrobi Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 Za asfalt ne vem, vem pa, da pesek in blato držita kar dobro... :grim .) :kva2: ke maš ti tudi KTMja? :kva2:
Gregs Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 ke maš ti tudi KTMja? ....ma kakšen KTM... Huska je zakon... :P :P :P Smo bili v Lembergu na pisti... :whistle: .) ...sem prvič vozil kros... :grim
jose Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 Za asfalt ne vem, vem pa, da pesek in blato držita kar dobro... :grim .) či se s traktorom voziš :lol1: .....pa štirikolesni pogon more meti :whistle:
jose Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 halo Mureki ge se skrijvlete ka naša sekcija ži par dnij mirüvle :hmm:
Vojč Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 (popravljeno) halo Mureki ge se skrijvlete ka naša sekcija ži par dnij mirüvle :hmm: Popravljeno November 8, 2005. Popravil Ventil
jose Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 Ventil, ka si v hišnon aresti :lol1: :P
Vojč Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 Ventil, ka si v hišnon aresti :lol1: :P nejše
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se