stuhec Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 keri se prostovoljno javu ka zakurbla mojga kaki-ka ? :hmm:
jose Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Štuhi nega problema, tij samo povej kda ščeš :naughty: :whistle:
Vojč Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Štuhi nega problema, tij samo povej kda ščeš :naughty: :whistle: pri hiši naj bauv vsaj ducat žensk, da jose prijde kurblat :grim
Red Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 (popravljeno) Malo previdnosti......ka de si Josejova (ki de itak čitala MS) mislila :whistle: . :nono: :nono: , sigurno ne razmin.....ka je to kaki-ka :? @Ventil, tisti ranjeni žakelj bo treba najprej poslati v Vransko......mojster ga sicer tudi prevzame in pošlje, ampak se MORAM še prej pozanimati za cenik......ne mislim riskirati svojih cekinov. Tak da prevzemi in shrani zaenkrat :), lastnik de se že odduža! Popravljeno November 10, 2005. Popravil Red
Vojč Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 (popravljeno) Ventil, tisti ranjeni žakelj bo treba najprej poslati v Vransko......mojster ga sicer tudi prevzame in pošlje, ampak se MORAM še prej pozanimati za cenik......ne mislim riskirati svojih cekinov. Tak da prevzemi in shrani zaenkrat :), lastnik de se že odduža! vse po navodilih vas, stric Red ..ampak mojstri v Vranskon morejo prej "žakelj" videti in oceniti škodo oz. popravilo , tauv pomejni ka trbej "stvar" ta spraviti ali še malo počakati :? ...sicer de pa zijma duvga Popravljeno November 10, 2005. Popravil Ventil
jose Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 pri hiši naj bauv vsaj ducat žensk, da jose prijde kurblat :grim itak pa tebi bun s sebof vzeu, či nemo vse san ladau :D :P Tak da prevzemi in shrani zaenkrat :), lastnik de se že odduža! ka pa jes nemo nikaj ležarijne doubo, ka zaednouk je 'ranjeni žakel' šče izda v mojon prtlažniki :lol1:
Vojč Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 (popravljeno) ka pa jes nemo nikaj ležarijne doubo, ka zaednouk je 'ranjeni žakel' šče izda v mojon prtlažniki :lol1: de se njemi rejsan splačalo bole novi žakelj küvpiti, ka tü se stroški hitro kopičijo :grim Popravljeno November 10, 2005. Popravil Ventil
Gregs Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Ma kdo bi vas razumel... :rolleyes: pa ne jezika... teh "zagonetk".... ranjeni žakelj? :hmm: PS: Jose: jutri dobiš darilo.... :naughty: :whistle: .)
Red Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 vse po navodilih vas, stric Red ..ampak mojstri v Vranskon morejo prej "žakelj" videti in oceniti škodo oz. popravilo , tauv pomejni ka trbej "stvar" ta spraviti ali še malo počakati :? ...sicer de pa zijma duvga Za to, da bojo kaj vidli, bomo poskrbleli mi......pelam jaz na toto exkurzijo :D . Ma kdo bi vas razumel... :rolleyes: pa ne jezika... teh "zagonetk".... ranjeni žakelj? :hmm: PS: Jose: jutri dobiš darilo.... :naughty: :whistle: .) Si že videl ta žakelj :lol: :P ....kar ugibaj, pa boš našel odgovor :grim :P
jose Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 PS: Jose: jutri dobiš darilo.... :naughty: :whistle: .) :yea1: se ti ob priložnosti oddolžin :beer1:
Vojč Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 :yea1: se ti ob priložnosti oddolžin :beer1: bo bolj zadovoljen oz. zadovoljen, če bo zopet tvojo R6 po marofu :naughty:
jose Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 (popravljeno) bo bolj zadovoljen oz. zadovoljen, če bo zopet tvojo R6 po marofu :naughty: ..Gregs ma rajši hondo :( Popravljeno November 10, 2005. Popravil jose
smrobi Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 halo Mureki ge se skrijvlete ka naša sekcija ži par dnij mirüvle :hmm: :D ojla! Bil na Mađarskem, Slovaškem, Češkem, Poljskem in obratno :OK:
Gregs Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 bo bolj zadovoljen oz. zadovoljen, če bo zopet tvojo R6 po marofu No, vsekakor sem bil z njo zadovoljen... :whistle: ..Gregs ma rajši hondo :friend1: ...ma saj veš.... je vseeno moja... moja srebrna prasička.... :naughty:... ali pa kakšna druga... je vseeno CBR.... :whistle:
jose Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 :D ojla! Bil na Mađarskem, Slovaškem, Češkem, Poljskem in obratno :OK: službeno potovanje mugouče :hmm: :P
jose Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 je ge prinas zaj za vikend organizejrano kakšo dobro martinovanje :?
Vojč Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 (popravljeno) je ge prinas zaj za vikend organizejrano kakšo dobro martinovanje :? :beer1: lejko bi povabo bando z MotoSveta v Gorice :grim nej še kesno :grrr :naughty: Popravljeno November 11, 2005. Popravil Ventil
jose Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 letos je bijla bole slaba letina....te pa za meni nede nikaj ostalo, či prijdete pa vse poločete :whistle: O:-) :lol1: :P
smrobi Objavljeno November 12, 2005 Opozori Objavljeno November 12, 2005 (popravljeno) jezus kak me glova boli :xx: Popravljeno November 12, 2005. Popravil smrobi
jose Objavljeno November 12, 2005 Opozori Objavljeno November 12, 2005 jezus kak me glova boli :xx: :hmm: od martinovanja mugouče :whistle: :lol1:
smrobi Objavljeno November 12, 2005 Opozori Objavljeno November 12, 2005 :hmm: od martinovanja mugouče :whistle: :lol1: ja kakpa. :(
Vojč Objavljeno November 12, 2005 Opozori Objavljeno November 12, 2005 mrzim vse kosmate zivali :? zakuj... :hmm: malo več ovadi :naughty:
stuhec Objavljeno November 12, 2005 Opozori Objavljeno November 12, 2005 zaka, mogoce zato ka san se malo navodo lastnosti mojga pajdasa zdaj pa je bila koplja cez rob; v avti mi je raz. motor, san skup naredu pa ne vzge :headbang: pop. na ne ven zaka :hmm:
smrobi Objavljeno November 13, 2005 Opozori Objavljeno November 13, 2005 zaka, mogoce zato ka san se malo navodo lastnosti mojga pajdasa zdaj pa je bila koplja cez rob; v avti mi je raz. motor, san skup naredu pa ne vzge :headbang: pop. na ne ven zaka :hmm: :hmm: Štuhi, zej pa se lepo pomiri, pa dvakrat globoko vdehni, te pa še enkrat napiši ke si misla, ke ne ven če te je što kej razma. :fredy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se