smrobi Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 :hmm: ke je mureki, še se vozite kej? :naughty:
krava Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 :grim do včeraj. Zaj pa v štampeti z gripo (samo da ni najhuša) :lol: LP vsem Pomurcem... :yea1:
stuhec Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 :friend1:...:P ka zdaj to pomeni ? ka san bojgi keri ide krv dat v MS ?
jose Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 keri ide krv dat v MS ? v začetki januara
krava Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 A smo zato, da se še nekje na hitro dobimo in, naredimo skupni brnout show za mimoidoče?? :hmm: :kva2:
jose Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 A smo zato, da se še nekje na hitro dobimo in, naredimo skupni brnout show za mimoidoče?? :hmm: :kva2: ....škoda gum, ži tak je prehitro poberi, zaj pa ka bi je šče brez veze küro :nono:
krava Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 :hmm: hmm, ka pa vem no, mogoče ti pa dam delno prav.... :grim Če pa eni pravijo, ka več kak 1.5 mesca nesmeš meti iste gume gor.... :lol: :whistle:
jose Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 ...sicer pa Kavva, či maš slučajno vijška gum, samo povej pa prijdemo pa odpelamo s prikolico :whistle: O:-)
krava Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 :grim muuuuuuuučo gum :OK: samo take...veš, nelegalne. Pa na silos, tam za šttalo si jih pridi iskat.
Moto32 Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Ahoj prekmurci! :yea1: Mi je prišlo na ušesa,da tam prek Mure sneguje... :xx: Bo počas treba dat motorinote spat al pa na gorenjsk konc pridet,kjer imamo tko lep sončen dan,da je kar muka bit v službi. :lol:
krava Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 jah, ka češ, nič nemreš.... pred pol ure še je pripekalo, zdaj, pre par minutkami pa se je res vlilo...pa postalo temno, kak na sodni dan.. A o "snegovanju" še tukašnji možje ne razmišljajo... :grrr
smrobi Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 jah, ka češ, nič nemreš.... pred pol ure še je pripekalo, zdaj, pre par minutkami pa se je res vlilo...pa postalo temno, kak na sodni dan.. A o "snegovanju" še tukašnji možje ne razmišljajo... :grrr :hmm: v Maribori in Lenarti baje sneguje.
krava Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 hmmm, do Vidma ob Šč. še ni prišlo. Dežuje bolj na izi. Res pa je, da je nebo na enem koncu...svetlo, sije ko pri norcih, nad nami pa kot sem napisal..ko da bi bil sončni mrk... :grim
smrobi Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 hmmm, do Vidma ob Šč. še ni prišlo. Dežuje bolj na izi. Res pa je, da je nebo na enem koncu...svetlo, sije ko pri norcih, nad nami pa kot sem napisal..ko da bi bil sončni mrk... :grim Pri Vidmi ste še malo bolj odzaja :lol1:
krava Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Ja pa ja, da ne... Vi že znaste nej, prekmurci, zamejski Slovenci... :lol: Narodna manjšina :grim :lol1:
Vojč Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 (popravljeno) Ja pa ja, da ne... Vi že znaste nej, prekmurci, zamejski Slovenci... :lol: Narodna manjšina :grim :lol1: ... :hmm: smrobi, nevem če je ravno prekmurec O:-) je bolj vaš napol "toti" :grim .......hmmm....pa bil je eden glavnih pobudnikov za preimenovanje iz prekmurske v pomursko :yes: B) Popravljeno November 18, 2005. Popravil Ventil
jose Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 ... :hmm: smrobi, nevem če je ravno prekmurec O:-) je bolj vaš napol "toti" :grim sakšoga pa rejsan ne zememo med sebi :devil: :P
krava Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 .......hmmm....pa bil je eden glavnih pobudnikov za preimenovanje iz prekmurske v pomursko :yes: B) ...in sem uspel brez javnega referenduma. To je moč Štajerske besede. Kar se reče, to vela, potem zgodi... Hja, sej vete kak je tan...na Kubi...dik, dik, dik.... :grim :devil: sakšoga pa rejsan ne zememo med sebi :devil: :P To pa resno ja. Jaz sen mojo bivšo, kar tan pusta... :grim :yea1:
jose Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 ..To pa resno ja. Jaz sen mojo bivšo, kar tan pusta... :grim .....ali te je pa una zbrcala nazaj prejk Müjre :lol1: :P
krava Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Nej, nej,...neje bila z Dokležovja, pa s Petanjec tudi nej... :OK: Malo od dale, taka je nej mele teko moči, ka bi me prejk brcnila.... :lol1:
Vojč Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 ...in sem uspel brez javnega referenduma. To je moč Štajerske besede. Kar se reče, to vela, potem zgodi... Hja, sej vete kak je tan...na Kubi...dik, dik, dik.... :grim :devil: To pa resno ja. Jaz sen mojo bivšo, kar tan pusta... :grim :yea1: ....ja referenduma :lol1: ....a zdaj je že pomurje štajerska :kva2:
krava Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Eh, če glih se man jaz za Prleka.... :OK:
smrobi Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Ja pa ja, da ne... Vi že znaste nej, prekmurci, zamejski Slovenci... :lol: Narodna manjšina :grim :lol1: sakšoga pa rejsan ne zememo med sebi :devil: :P ....ja referenduma :lol1: ....a zdaj je že pomurje štajerska :kva2: Eh, če glih se man jaz za Prleka.... :OK: :nono: alo alo, jaz sen ne šteja nekših "nacionalnih " sporov sprožiti. Negda sen jaz tudi precik po Vidmi hoda, pa ven, ka tan ob petkih četrtkov večer poslušate :whistle: Pa jaz se na tvojen mesti nebi špila z ejnimi, toti vkuper stopijo, te pa.... :yea1: Dobri si moremo biti, ka mo se morti le enkrat na spomlod kon vkuper pelali. Če bomo se enkrat, de to že več kak letos. O:-)
krava Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 :nono: alo alo, jaz sen ne šteja nekših "nacionalnih " sporov sprožiti. Negda sen jaz tudi precik po Vidmi hoda, pa ven, ka tan ob petkih četrtkov večer poslušate :whistle: Pa jaz se na tvojen mesti nebi špila z ejnimi, toti vkuper stopijo, te pa.... :yea1: Dobri si moremo biti, ka mo se morti le enkrat na spomlod kon vkuper pelali. Če bomo se enkrat, de to že več kak letos. O:-) Ja Robi, če pa se samo hecamo, no...... :cry: To bi pa lejko vedo.... :cry: Eh, zaj pa sen žalosten..... :cry: Pa jaz ne poslušam tega, kar oni v Vidmi... :cry: Moje baze so drugje... :cry: Eh no, kak si te tega ne ti zastopa, če ostali so....eh ali.... :cry: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :cry:
Vojč Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 ...ej vüva prleka ne delajta tuge :grrr ... :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se