Vojč Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 Vrejdi termin se mi zdi drujgi petek ali soboto- je pred zaključkami pa pejnez še do te nemo vseh zapravili.. :OK: :D ..če de petek san poleg :grim ... :hmm: ..v soboto bole žmetni oz. sploh nej .) :beer1:
stuhec Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 O:-) jaz sen čisti kej se :drunk: tiče že en lep cejt. :hmm: za Štuhija pa glih nebi da roke v ogenj... :lol1: brez besed .) glede srecanja, ok samo dajte neke termine: npr. 27,11 nedeljo, al pa nasljedno nedelo
Vojč Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 s@Stuhec nej nedelo :grrr ..se nemren te napiti :P B)
stuhec Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 s@Stuhec nej nedelo :grrr ..se nemren te napiti :P B) pa te napiti se treba .) zakoj le :hmm:
Vojč Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 zakoj le :hmm: pravi sprašüvle :lol1:
krava Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 :lol: ...kak je "Štuhija" fajn čitati.... :lol: :grrr :yea1:
TinaRR Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 Vrejdi termin se mi zdi drujgi petek ali soboto- je pred zaključkami pa pejnez še do te nemo vseh zapravili.. :OK: bar 1 teden pret povejte ka si ven malo planirati, ka se jaz moren 250 km do Sobote prpelati :)
Vojč Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 (popravljeno) bar 1 teden pret povejte ka si ven malo planirati, ka se jaz moren 210 km do Sobote prpelati :) ka je pa te tauv tej 200km :P "pičkin dim :grim če je vola je vse :yes: pa znan ne nameravleš iti z Cbr-o :o :eek: Popravljeno November 24, 2005. Popravil Ventil
jose Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 Nucamo samo interesente. Vrejdi termin se mi zdi drujgi petek ali soboto- je pred zaključkami pa pejnez še do te nemo vseh zapravili.. meni v bistvi paše kda koli, samo trbej zadosta prle povedati, ka si te fraj zrihtan :D .....aja pa več nas je takšij ka si moremo fraj rihtati, tak ka računajte s ten ;)
stuhec Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 pravi sprašüvle :lol1: pa nej je vsikdar tak kavva: zokoj je te mene fajn citati :?
TinaRR Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 (popravljeno) pa znan ne nameravleš iti z Cbr-o :o :eek: :grrr :grrr :grrr - neje registrirana, mrzlo je pa sneg ide :unsure: , drugo leta pa riden s cbr-o :grim Popravljeno November 25, 2005. Popravil TinaRR
krava Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 kavva: zokoj je te mene fajn citati :? ...pač, si eden izmed redkih, ki me vedno nasmeji... :yea1: Štuhi, s tem ne mislim nič slabega, temveč vzemi to kot kompliment. btw. maš pa dugega kačuna... :kva2:
jose Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 ....nej nedelo :grrr ..se nemren te napiti :P B) kak te nej :D ....buš te v pondejlek na faksi lejko malo :zzz: :P
Vojč Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 kak te nej :D ....buš te v pondejlek na faksi lejko malo :zzz: :P faks rišijmo :grim nej problem :grrr ali je se še moren pripelati do faksa :P
jose Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 se jes javin prostovolno ka mo te odpelau v žabarijo, tak ka buš lejko brez skrbij :beer1: .)
Vojč Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 zguvčano :grim ali s ten se še zavižeš, ka še do "faksa" spraviš 4 moje redne stranke :grim :D
Red Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 @Kavva: si se razstavil v galeriji in vidim, ka mi je komplet (moped+kombić) precej znan iz Ljutomera, sem te večkrat videl križariti.... No, me zanima nekaj v zvezi izpuha (saj je Remus?) - povej :rolleyes: ......je logotip na zaključku lonca (izhodu) ali ne?
Red Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 se jes javin prostovolno ka mo te odpelau v žabarijo, tak ka buš lejko brez skrbij :beer1: .) Verjetno z Yamaho :grim......ne čakaj na maj s preizkusom .) ...... Sicer pa ni dvoma, da smo visoko qvalificirani mehaničari :whistle: @Ventil: Sma se zmenila z Ata najhitrejšim, da probamo samo s pucanjem pri stricu v LJ, te pa ga naj kar pošlje na šivaje.....tak so izrazili željo Ata :grim . Se vidimo, LP!
krava Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 @Kavva: si se razstavil v galeriji in vidim, ka mi je komplet (moped+kombić) precej znan iz Ljutomera, sem te večkrat videl križariti.... No, me zanima nekaj v zvezi izpuha (saj je Remus?) - povej :rolleyes: ......je logotip na zaključku lonca (izhodu) ali ne? Red; sva se midva slučajno pogovarjala pred čacom cca. 1mesec nazaj, pred gostilno Šadl v Križevci?? Oba v bojni odpravi sevede??? :hmm:
jose Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 zguvčano :grim ali s ten se še zavižeš, ka še do "faksa" spraviš 4 moje redne stranke :grim :D no problemo :D
jose Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 @Ventil: Sma se zmenila z Ata najhitrejšim, da probamo samo s pucanjem pri stricu v LJ, te pa ga naj kar pošlje na šivaje.....tak so izrazili željo Ata :grim . :slap: jao jes san pa včera ranjeni žakel od njega odpelau, pa zaj pri meni zasmraja :lol1: ......jes nemo več posrednika špilau, dajta vüva tou med sebof rejšit.........Ventil friško prijdi pa odpelaj žakel :D
Red Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 Red; sva se midva slučajno pogovarjala pred čacom cca. 1mesec nazaj, pred gostilno Šadl v Križevci?? Oba v bojni odpravi sevede??? :hmm: :grrr ....sem te kvečjemu videl poleti, ko si užival na enoslednem vozilu, jaz pa v moji drvarnici na 4 potače.... .) :slap: jao jes san pa včera ranjeni žakel od njega odpelau, pa zaj pri meni zasmraja :lol1: ......jes nemo več posrednika špilau, dajta vüva tou med sebof rejšit.........Ventil friško prijdi pa odpelaj žakel :D :whistle: ......ti ga samo sprobaj po mili voli, či misliš Spyk-a küpiti :P :devil: :lol1: takšega se ne da dobiti v prosti prodaji :D
krava Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 Viš, pa jaz sem enkrat enega vido, ko se je vozil po dveh, jaz pa mimo njega z Golf 2, bele barve, dizel, brez pete brzine.... :yea1: PS mopek ni od "njega" .)
krava Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 move your body it's one o'clock... :kva2: :kva2: :kva2: Alo, Venil, Red, Jose....čujem, da si nekaj med seboj podturavlete enoga Spajka...Naprodaj??? :whistle: Rabil bi enega, že malo zdelanega, tak bolj za valjati se po cesti...... :grim Nebi lih mojega nuco zato... :hmm: saj lehko malo smrdi, nič nej to... :OK:
jose Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Kavva te, ka se ga vsi otepamo, je glij pravi :D ....či je pa naprodaj :hmm: hja či daš kakšij 500 ojrof bi si lejko zgučali :naughty: :devil: ....imidž tüdi nikaj šte......do pupike čistak znorele kda do te v njen vidile :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se