krava Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 500 ojrof...:eek: :grrr :lol1: Madona ej, ka če je v keren žepo pozaba 400ojrof... :OK: No, ... resno bi me zadeva zanimala,...ker sem mel občutek, ka se ga nemrete znebiti.... Samo "Ata" so malo veki, ha?? Nosijo 50 št?? :whistle: :yea1:
jose Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Samo "Ata" so malo veki, ha?? Nosijo 50 št?? :whistle: :nono: ...velikost je 56 ....glede toga či je naprodaj ali nej pa se buš mogel z lastnijkon zmejniti, mij vsi ostali smo samo posredniki, ka pobiramo procente vkraj :naughty: :whistle:
Vojč Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 (popravljeno) Alo, Venil, Red, Jose....čujem, da si nekaj med seboj podturavlete enoga Spajka...Naprodaj??? :whistle: Rabil bi enega, že malo zdelanega, tak bolj za valjati se po cesti...... :grim Nebi lih mojega nuco zato... :hmm: saj lehko malo smrdi, nič nej to... :OK: ......do pupike čistak znorele kda do te v njen vidile :grim :wub: No, ... resno bi me zadeva zanimala,...ker sem mel občutek, ka se ga nemrete znebiti.... Evo ti slike :) Za cejno boš pa še enkrat mogel iti v Desperado in Ato opijtati pošto evrov :grim B) :naughty: ali pa njegovega uradnega posrednika na MS (red) O:-) B) Popravljeno November 27, 2005. Popravil Ventil
jose Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Ventil ka müva neva nikaj za ležarijno računala :hmm: :lol1: :whistle:
krava Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 :kva1: :xx: :xx: :xx: Ajjjjjj, :OK: totega "kombiča", lehko vi pustite tam za BTC-jom, v onem kontejneru...za siromake! :grrr Paziii, ata pada.... :yea1:
Vojč Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 @Kavva nej si resen :P :grrr ka si čakal novega O:-) :o Ventil ka müva neva nikaj za ležarijno računala :hmm: :lol1: :whistle: :grim prej ga tak ne dava iz rok :nono: moja ležarijna nede mala :nono: dva tedna v Ljubljani :hmm: :yes:
jose Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 ...jes bun si pa še prevozne strouške zaračunau :naughty: :whistle:
krava Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Pubeci, "uan kveščen"!?? :kva2: Zanima me, (in sploh ne dvomim, da tega nebi vedli), keko je zakup, recimo enega popoldneva, tam v začeku sezone (marec, april) poligona v M.Soboti?? :hmm: :whistle: :yea1:
Vojč Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 mislim, da nebi smelo biti problema .) čez teden je kar precej Avtošol, čez vikend je še verjetno lažje :) Najboljše, da zavrtiš telefon in povprašaš točno kako in kaj!! ....in kake namene imaš..? :? :hmm:
krava Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Ja, skozi teden je itak kritično zaradi avtošol, saj v bistvu sem mislil vikind.. .) Hja, kake namene... :hmm: Ne jaz, brat...(zadnje čase fejst hodi na obiske v Motor-Jet-a):yea1: :devil: ...no, malo pa bi tudi minimoto žgali kaki vikend.... :blush: :whistle:
stuhec Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Pubeci, "uan kveščen"!?? :kva2: Zanima me, (in sploh ne dvomim, da tega nebi vedli), keko je zakup, recimo enega popoldneva, tam v začeku sezone (marec, april) poligona v M.Soboti?? :hmm: :whistle: :yea1: a ti b rad celi poligon za sebe mel ? saj vcasih pa nega skoraj nikoga, pa je boksa za enoga placati
krava Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Yo, Štuhi, ja, celega bi meja zasebe ja...če maš ga lehko tudi pol? :hmm: Hmmm, ka si to misli, ka včasih nega nikoga, pa je boljše za enoga plačati?? :hmm: :whistle:
stuhec Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 ja tak, da ni guzva gor, malo ali pa tudi nobenga da bi se vozo lejko pa ti ge iden pitat kak je kaj s tem
krava Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 :rtfm: :rtfm: :rtfm: :kva2: nede NIČ!! Nede nič, tudi mogoče z dirkami za Državno prvenstvo!!! :kva2:
jose Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 ge ste vsi, ka ste tak zmantrani od metanja snejga :grrr
krava Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 eh, kaki sneg...tu smo!!! :lol1:
krava Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 mater, srečen sem kak mali otrok, kda dobi lizo-mizo joj, nove smeške sem pogrunta....treba zadevo malo slikovito popestriti...
jose Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Kavva idi malo vö pa se ohladi :P
stuhec Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 :rtfm: :rtfm: :rtfm: :kva2: nede NIČ!! Nede nič, tudi mogoče z dirkami za Državno prvenstvo!!! :kva2: a ti si tisti ka je ze veckrat zvao za tej poligon ? sto pa je mel KTM 640 v Lendavi ? ga je vido sto ? p
krava Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Nej nej, Štuhi, jaz sem klical enkrat in edinkrat in, še to včeraj.
krava Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 nič, zaj pa idemo migat. gremo malo prijateljice kravice pa bikece poglednit, jih futer zrihtati za večer pa zaron, pa tako dale. bog vas živi, do večera, ko se pa snidemo
stuhec Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 ja glede poligona san ge opito, ce vozilo ne brni z vec kak 40 dB se lejko vozite, drugace pa ne
jose Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 iz srečanja bou zaj kaj ali nej :hmm: ....Greenka buš kaj povejdala :rolleyes:
krava Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Jah, jaz itak še nobenege ne poznan osebno....samo vas bi moga, ne...če mo drugo leto vkup "brusili"... Samo neke mi ne ide v "slamjačo",...če mo resno samo štirje :doze: ...no, to pa predvidevam, ka v toto sekcijo pišejo samo štirje, mogoče pet...ali? :whistle: Ka je to dejanska cifra, keko pomurcev je na motosveti??? ...kar prekleto dvomim!! ...ali se kakšni sramuvlejo, pa rajši pišejo, pa se družijo z Gorenci! :grim
krava Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 ...in vse tiho je bilo... O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se