Nata Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Vglavnon, vidin ka ste neka omejnili zimsko pomursko-motosvetovsko srečanje.. .) Heh, pa je rejsan tradicionalno.. :OK: Jah, kak skous- predlagajte termine. Lokacijo man. Kmejčka oštarija v Soboti, z najboukšo trenutno dobljivo kavo v sloveniji- baje :BUA: :grim mesta je zadosta.. Nucamo samo interesente. Vrejdi termin se mi zdi drujgi petek ali soboto- je pred zaključkami pa pejnez še do te nemo vseh zapravili.. :OK: ... pridem ... :grim kak je zaj ? smo si ži kaj zgučali ali še nej ??? ... trbej prle povedati, ka eni si moremo planejrati fraj cajt, pa 200 km se moremo pelati, či vas ščemo viditi ... :) toti vikend ali naslednji? kak van paše ?
smrobi Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 ja glede poligona san ge opito, ce vozilo ne brni z vec kak 40 dB se lejko vozite, drugace pa ne :OK: te pa jaz ziher moren iti se malo zapelat po poligoni :grim
jose Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 samo mija.. :wub: :lol: :nono: nikaj se tij ne veseli ka buš san z Nato :D .....mo prišli svejčo držat :P
jose Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 :OK: te pa jaz ziher moren iti se malo zapelat po poligoni :grim tij nesmiš, ka de što mislo ka se tanki vozijo :lol1: :P
Nata Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 pa ka zaj ??? ... :eek: :eek: :eek: ... se zgučijmo kaj, ali te samo tü notri rajši nakladali ... :eek: :eek: :eek:
jose Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 jes tüj čakaj ka de što vouščo rejč :rolleyes:
krava Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 ka če bi si rajši zgučali v kaki privat štalci?? :whistle: No,....domu de malo težko priti...isti večer ne... O:-)
krava Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 ...jah no, jaz se nen gli kak sila...še nesen domači... :blush: naj neke tudi drugi rečejo, ali ka je zaj vse tiho... :blink:
Vojč Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 (popravljeno) ... pridem ... toti vikend ali naslednji? kak van paše ? naslednji vikend tüdi je prijden, če bo kaj :grim :yea1: Popravljeno November 30, 2005. Popravil Ventil
krava Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Jah, kak skous- predlagajte termine. Lokacijo man. Kmejčka oštarija v Soboti, z najboukšo trenutno dobljivo kavo v sloveniji- baje :BUA: :grim mesta je zadosta.. Nucamo samo interesente. Gi pa je to?? :cry: 1. Krava pride! 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. :yea1:
krava Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Jaooo, gučin si san sebof.... :yea1: MUREKI ALERT!!! Če bi mi kdo gnes pivo kupa,:grim me najde od cca. 16.30 do 17.05 v BTCju, f' kafiči...(tam prek Lota) Ka te vedli, kerega za rokof pocukati, črna šilt kapica,(dainese(mičken trikotnik napre)) pa temno siva bunda-približno) :kva2:
Nata Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 (popravljeno) evo - situacija naslednja : datum srečanja : sobota 3. december 2005 !!! kraj srečanja : nigi v M. Soboti - Grennninja ima podrobnosti ... :D glede ure, pa se lahko še malo tukaj nabija do sobote ... :fredy: pa dajte prosim vse ostale, ki semkaj redko gledajo obvestit ... dobrodošli vsi, ni nujno, da so tukaj prijavljeni kot motosvetovci ... .) torej - pridemo: 1. Grenninja + Decaf ... :wub: 2. Nata + moj lubi ... :004 3. Tina RR + lepša polovica ... :P 4. Jose 5. Staff 6. Krava 7. Potač 8. Red 9. Smrobi 10. Ventil 11. Popravljeno November 30, 2005. Popravil Nata
TinaRR Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 evo - situacija naslednja : datum srečanja : sobota 3. december 2005 !!! kraj srečanja : nigi v M. Soboti - Grennninja ima podrobnosti ... :D glede ure, pa se lahko še malo tukaj nabija do sobote ... :fredy: pa dajte prosim vse ostale, ki semkaj redko gledajo obvestit ... dobrodošli vsi, ni nujno, da so tukaj prijavljeni kot motosvetovci ... .) torej - pridemo: 1. Grenninja + Decaf ... :wub: 2. Nata + moj lubi ... :004 3. Tina RR + lepša polovica ... :P 4. Jose 5. Staff 6. Krava 7. Potač 8. Red 9. Smrobi 10. Ventil 11. Ja, jaz moren biti že ob 8.45 zaran v Murski zavolo šole. Problem pa je ka moj dela celi den od 7 do 19 tak ka mo jaz šla še isti den nazaj negi ob 17.00 tak ka či de negi bar ob 16 de vredi :OK: :OK:
jose Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 ...prijden....či nede kaj nepričakovanoga vmes spadnolo :closedeyes:
krava Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 hvala za :beer1: ... :xx: Ker mi ga je ploča? :cry: Sen si ne zapomna imena... :evilgrin: Čute, ka zaj, če mo meli mi zmenkarije?? :inlove: :bounce:
Vojč Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Ja, jaz moren biti že ob 8.45 zaran v Murski zavolo šole. Problem pa je ka moj dela celi den od 7 do 19 tak ka mo jaz šla še isti den nazaj negi ob 17.00 tak ka či de negi bar ob 16 de vredi :OK: :OK: te bi že lejko tak, ka bi kosilo meli vküper :grim :P
Vojč Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 naslednji vikend tüdi je prijden, če bo kaj :grim :yea1: fack, san zdaj kumaj opazo, ka je tauv ti vikend :( ali nega datuma, ka bi vsen odgovarjal :nono: normalno .)
smrobi Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 fack, san zdaj kumaj opazo, ka je tauv ti vikend :( ali nega datuma, ka bi vsen odgovarjal :nono: normalno .) sorry delan :baa:
jose Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 sorry delan :baa: fraj si zrihtaj :rolleyes:
Gregs Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 WOW WOW WOW!!! Ne pozabit name!!! Gregs tudi pride... :grim Samo kdaj pa kam TOČNO povejte... ker ne vem, kje je Nigi v MS.... :blush: Pa Grenki se bom moral opravičiti, bom šel na kolena in prosil odpuščanja... :whistle: PS: A lahko kdo pove, kje bi se dalo prespati, če bo to bolj pozno zvečer... :whistle: Lahko tudi kje v Moravskih ali Radencih, kakšno plavanje in savnanje drugi dan ne bi bilo slabo... :grrr
greenninja Objavljeno December 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2005 @gregs: opravičit za? :hmm: nigi = nekje (po naše) .) Heh, banda.. Situacija je taka; naju z Decafom možno da nebo. Še sporočiva. Glede placa pa - če so interesenti, ni probljema, zrihtamo kjer sem mela v mislih. No panic ;) Podrobnosti sledijo... Lp, GREENNINJA
krava Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 :OK: vse bliže smo dnevi... :yea1: To bi se naj zgodlo vujtro, a nerod še neve gi... :lol: :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se