jose Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Ventil tij ne buš šou, saj pa si itak gor v LJ :hmm:
jose Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 V Račkem vrhu na območju Gornje Radgone se je ponoči zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl voznik motornega kolesa. Z OKC-ja Murska Sobota so sporočili, da je 50-letni voznik motornega kolesa med vožnjo najverjetneje padel, poškodbe ob padcu pa so bile tako hude, da je umrl na kraju nesreče. zna što kaj več o tun :? :(
TinaRR Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 zna što kaj več o tun :? :( pizdarija to je ena ves dale od mene :(
Vojč Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Ventil tij ne buš šou, saj pa si itak gor v LJ :hmm: pri meni je december precej zasedeni, tüdi 17 :grim B)
Gregs Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Alo alo mureki, da vas vidim, kako boste dirkalil na kartingu... če ne, pa vsaj na zabavo pridite... :grim Če ne bo več placa v BIT Hotelu, pa lahko zvrnete spalke pri meni doma... :D No, za dve deklici bo že prostora v postelji... :whistle: ... pa ker sem dobra duša, lahko eno moško bitje prespi na kavču... :D
jose Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 No, za dve deklici bo že prostora v postelji... :whistle: ... pa ker sem dobra duša, lahko eno moško bitje prespi na kavču... :D Gregs tvojoj dobroti nega kunca pa kraja :grrr :lol1: :P ..na žalost nemrem na zabavo službapress :glare: :( ......mejte se fajn :yea1:
Gregs Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Gregs tvojoj dobroti nega kunca pa kraja Dobrota sirota.... v stiski rad vzamem dve, če ju zebe... :whistle:
jose Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Dobrota sirota.... v stiski rad vzamem dve, če ju zebe... :OK:
stuhec Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Dobrota sirota.... v stiski rad vzamem dve, če ju zebe... :whistle: mene ze zebe :yes:
stuhec Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Štuhi :slap: :grrr ka je spet ? :?
jose Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 nikaj, nikaj, fajn san se nasmejau ob tvojoj izjavi :D ;)
stuhec Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 nikaj, nikaj, fajn san se nasmejau ob tvojoj izjavi :D ;) :hmm: sam zakoj pri tej izjavi ? saj ge se vcasih tudi moram :D
Nata Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 štuhi - saj smo vsi preko tvojih izjav skapirali, ka si malo toplo zmeden ... :lol1:
stuhec Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 štuhi - saj smo vsi preko tvojih izjav skapirali, ka si malo toplo zmeden ... :lol1: :hmm: toplo
TinaRR Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 :hmm: toplo Štuhi daj še 1x si pomalen preberi ka je Gregs napisa včera, te pa pogledni kaj si mu ti odgovora :kva2:
Gregs Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 mene ze zebe :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Štuhi, saj si fejst fant, ampak tako ti povem: TOPLA VODA JE DOBRA SAMO V TUŠU IN JACUZZIJU!!! :grim :grim :grim Tako da boš moral iskati grelec kje drugje... sprejemam samo ŽENSKE! :grim :lol1: jaooooo štuhi... res slabo bereš... :lol1: :lol1: :lol1:
stuhec Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Štuhi, saj si fejst fant, ampak tako ti povem: TOPLA VODA JE DOBRA SAMO V TUŠU IN JACUZZIJU!!! :grim :grim :grim Tako da boš moral iskati grelec kje drugje... sprejemam samo ŽENSKE! :grim :lol1: jaooooo štuhi... res slabo bereš... :lol1: :lol1: :lol1: :D :D :D :lol1: saj zato sem glih napisa :OK:
TinaRR Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) :D :D :D :lol1: saj zato sem glih napisa :OK: jao jao štuhi :slap: , meni se zdi ka ti je še zaj ne jasno :grrr Popravljeno December 8, 2005. Popravil TinaRR
krava Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Štuhi je pač fant od fare....(njegove) :grim Vi ga le zajebavlite, samo drugo leto, pa de vas na Marofi vse nažgal!!! Go Študi!! :yea2: :yea2: :yea1:
stuhec Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 jao jao štuhi :slap: , meni se zdi ka ti je še zaj ne jasno :grrr :lol1: :lol1: :D
Gregs Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Al Štuhi razumevlje al ne, glavno, da ne pristane v moji postli... :lol1: :lol1: :lol1: :whistle:
jose Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Gregs naslednjič pa malo bole pazi koga buš v svojo postelo vabo :evilgrin: :lol1: :P
stuhec Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Al Štuhi razumevlje al ne, glavno, da ne pristane v moji postli... :lol1: :lol1: :lol1: :whistle: zdaj te je pa ze strah bilo :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se