jose Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Štuhi svojoga 'hišnoga ljubljenčka' bi tüdi s sebof zeu v Gregsovo postelo :lol1: :devil:
stuhec Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Štuhi svojoga 'hišnoga ljubljenčka' bi tüdi s sebof zeu v Gregsovo postelo :lol1: :devil: a mojco ljubco pa njemi ne dam, bi ga ge zacala objemat .)
Vojč Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 a mojco ljubco pa njemi ne dam, bi ga ge zacala objemat .) ovijat :grim štuhi, kelko meri ta tvoja lubica v dolžino? :naughty:
jose Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 meter cvancig.....brez repa :devil: :lol1: :P
Vojč Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) @jose: če imel opravka z njo, ka znaš mere :naughty: Popravljeno December 8, 2005. Popravil Ventil
jose Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 :nono: se bojin kač :xx: :blush:
Vojč Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) :nono: se bojin kač :xx: :blush: ali ka bi rajši mel v postli??? lubico ali njenoga lastnika :naughty: :? :P Popravljeno December 8, 2005. Popravil Ventil
krava Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... kakšne koplejo.... :kva2: :kva2: :grrr :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ej, Štuhi, ka maš ti mogoče na avtoji, na zadni šajbi napis "Remu" ?? :hmm: Če ja, bi ti gnes večer v Soboti, skoro zadni desni blatnik seuf vzel... :grim :OK: :kva2:
stuhec Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... kakšne koplejo.... :kva2: :kva2: :grrr :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ej, Štuhi, ka maš ti mogoče na avtoji, na zadni šajbi napis "Remu" ?? :hmm: Če ja, bi ti gnes večer v Soboti, skoro zadni desni blatnik seuf vzel... :grim :OK: :kva2: "Remu" ? ne, kaj pa naj bi to pomenilo ? :nono: se bojin kač :xx: :blush: pa ja nejsi picka :hmm:
krava Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 "Remu" ? ne, kaj pa naj bi to pomenilo ? Ja ka pa jaz vem, ka bi naj to pomenilo. :grrr Jaz samo pitan, če maš... :blush:
jose Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 pa ja nejsi picka :hmm: :nono: samo kače pa seedno ne obožavlen .)
Vojč Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 :nono: samo kače pa seedno ne obožavlen .) picke pa :naughty: :grim :P
jose Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 picke pa :naughty: :grim :P :blush: :whistle: O:-)
smrobi Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 alo Krava! Kaj si se ti vozil včeraj po Ljutomeru z motorom? :?
krava Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 alo Krava! Kaj si se ti vozil včeraj po Ljutomeru z motorom? :? Da da!! :OK: 120 sem jih prevozil, ker je blo tak toplo....:yea1: Gi pa sen bija videni? :hmm:
smrobi Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Da da!! :OK: 120 sem jih prevozil, ker je blo tak toplo....:yea1: Gi pa sen bija videni? :hmm: malo pred Ljutomerom sem te prehita. Pr ene 140 z Cezanjevske strani. Zeleni Chrysler Stratus, z črnimi šajbami, či se spomniš. Pa LP do naslednjič. :P
smrobi Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 malo pred Ljutomerom sem te prehita. Pr ene 140 z Cezanjevske strani. Zeleni Chrysler Stratus, z črnimi šajbami, či se spomniš. Pa LP do naslednjič. :P :hmm: moš pa jejca, v takšen vremeni..... :OK: Či pa še jaz z mojin ne vuplen na cesto(ktm), ti pa........................(cbr) :lol1:
jose Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 ka pa či ma zimske gumije gor :whistle: :rolleyes:
smrobi Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 ka pa či ma zimske gumije gor :whistle: :rolleyes: možno, možno :hmm:
krava Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 :hmm: moš pa jejca, v takšen vremeni..... :OK: Či pa še jaz z mojin ne vuplen na cesto(ktm), ti pa........................(cbr) :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: BUDALAAAAA !!!!!! :OK: Veš ka se spomnim, tik pred mostom, pred "novim" naselljem v Lotmerki.... Veš kak sen se straša... :grim Nemam gor špeglov, pa kar enkrat, tik iznenada, nepričakovano ... Nesem navajeni, ka me kdo z avtom prehiti... :grrr Tu sem moga zeloooo počasi, ker je cesta bla vsa mokra, spoolzka.... :huh: Prokleto dobro se spotim Stratusa :grim :lol1: :lol1: :lol1:
Gregs Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Veš kak sen se straša... :grim Nemam gor špeglov, pa kar enkrat, tik iznenada, nepričakovano ... Nesem navajeni, ka me kdo z avtom prehiti... Tu sem moga zeloooo počasi, ker je cesta bla vsa mokra, spoolzka.... : Noooorciiiii!!!! Banda motoristična huliganska... :lol1: :lol1: :lol1: O:-)
smrobi Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Noooorciiiii!!!! Banda motoristična huliganska... :lol1: :lol1: :lol1: O:-) :? Pa glih ti boš pameten, ki se lehko celo leto voziš. :fredy: Pridi malo k nam z motorom v toten cajti, boš vida, kakšni junaki so tisti motoristi, ki jih srečaš na/pod/ob cesti. :P nišalamala Ne, Krava, prehitel pa sem te zato, ker sem hotel videti, kaj je to ob tem času na cesti :P aja, pa še v službo se mi je mudilo :whistle: Pa sorry Pa špegle si namontirej ;)
Gregs Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Pa glih ti boš pameten, ki se lehko celo leto voziš. Pridi malo k nam z motorom v toten cajti, boš vida, kakšni junaki so tisti motoristi, ki jih srečaš na/pod/ob cesti. :eek: :eek: :eek: Smrobi, a si malo pomučkal?! :grim :grim :grim Moj motor je že nekaj časa odjavljen, smučke pa pripravljene za delo do spomladi... ;) (Gregs je, BTW, iz žabarije, kar pomeni, da imamo ravno tak mraz, kot ga imate vi... ;))
smrobi Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 :eek: :eek: :eek: Smrobi, a si malo pomučkal?! :grim :grim :grim Moj motor je že nekaj časa odjavljen, smučke pa pripravljene za delo do spomladi... ;) (Gregs je, BTW, iz žabarije, kar pomeni, da imamo ravno tak mraz, kot ga imate vi... ;)) Ma ne ne ne :P nič nisem pomučkal. Gregs napravi 30-40 km, pa je že nekje na Primorskem, tam pa se mi le zdi, da je klima malo bolj motoristom prijazna :P mam res?
jose Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Moj motor je že nekaj časa odjavljen, smučke pa pripravljene za delo do spomladi... ;) no te pa vableni v naše planine na smuko :devil: :whistle: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se