stuhec Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 gor vstante medvedi, konec zime bbrrrrrrrrrrrrrrrrrm bbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmm bbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmm
stuhec Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 Štuhi ne nori srejdi zijme :D :P ooooooooo eden je vstano, ali se lezi pa pozabi na zimo
Red Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 Vse naj naj v letu 2006 - nizke cene bencina, visoke popuste pri zavarovalnicah in nobenih kazenskih točk !!! Vračam želje, Kawaman in comp.- da bi si lahko po mili volji ftrgali čas za svoje Ljubljene........... dvokolesnike :) Kar se zavarovalnic tiče, menda smo poslej v istem zosu..... ali razredu. Gremo dale za večje pare :devil: :yea1: .
jose Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 Kar se zavarovalnic tiče, menda smo poslej v istem zosu..... ali razredu. ...kakši tišučak na vidiki mugouče :hmm: :rolleyes:
Red Objavljeno Januar 7, 2006 Opozori Objavljeno Januar 7, 2006 ...kakši tišučak na vidiki mugouče :hmm: :rolleyes: Ka pa vem.....naše čebelce bojo manj iskane, vsi bojo vozli Jurja....ehh, ne bo zanimivo. :hmm: :whistle: Pridem kmali na Polano, sej veš - pa prednje stojalo rezerviraj, či gdo pita za jega ;)
jose Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 Pridem kmali na Polano, sej veš - pa prednje stojalo rezerviraj, či gdo pita za jega ;) :huh: :unsure: nikaj ne razmin :hmm:
Gregs Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 Ka pa vem.....naše čebelce bojo manj iskane, vsi bojo vozli Jurja....ehh, ne bo zanimivo. :hmm: :whistle: Pridem kmali na Polano, sej veš - pa prednje stojalo rezerviraj, či gdo pita za jega ;) Daj daj Red, ne bljuzi! :P Kako ne bi vozili naših čebelic, če so pa taaaaaak vredi... ;) Pa naperejo marsikaterega junaka na tisočki s ta pravim voznikom... :naughty: .) Raje sneg spucajte z Marofa, pa gremo... :yea2: Moja je že pripravljena za boj... :OK:
jose Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 Moja je že pripravljena za boj... :OK: gume majo zadosta profila oznakaM+Spress :hmm: :lol1:
Red Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 :huh: :unsure: nikaj ne razmin :hmm: Vidim ka vse RAM-e namenjaš izpiti :evilgrin: - zmenjena sva za polnilec O:-) . Mislil pa sem na stojalo za mopek, ne za Ursusa :devil: ...
Red Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Daj daj Red, ne bljuzi! :P Kako ne bi vozili naših čebelic, če so pa taaaaaak vredi... ;) Pa naperejo marsikaterega junaka na tisočki s ta pravim voznikom... :naughty: .) Raje sneg spucajte z Marofa, pa gremo... :yea2: Moja je že pripravljena za boj... :OK: Dobro......se prepričamo letos. Upam, da se pridružiš na utrki .)
stuhec Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 in dragi m., naredimo eno malo srecanje na 2 dl piva ?
Guzzila Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 in dragi m., naredimo eno malo srecanje na 2 dl piva ? Daj bodi ded in določi datum Štuhec !!!
stuhec Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 zgucano, samo meram prej malo prestuderat lokacija pa je lejko ista kak je bila ? lani
Vojč Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 zna što kaj več, što v M.Soboti organizejra avtobus naslednjo soboto v Padovo(Italijo) na Sejem?? :? :)
Gregs Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Dobro......se prepričamo letos. Upam, da se pridružiš na utrki Emmm... utrka? :hmm: Kako? Na čas, na nož, v smrt ali kako drugače? :P Ma saj veš, da sem zmeraj za akcijo... :yea2:
Red Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Emmm... utrka? :hmm: Kako? Na čas, na nož, v smrt ali kako drugače? :P Ma saj veš, da sem zmeraj za akcijo... :yea2: Vsakega po malem ja, kot si napsal........ V sklopu Đuro cup-a naj bi se odpelala 1 tudi na Marofovem, bomo vidli :bounce: . Pa ne okol govort ;) .
jose Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 ka ži bi dirkali :grrr vöni pa -10 :wacko: :nono:
Red Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 (popravljeno) Jaz sem že v mičkeni krizi....gnes sem jo malo na lüft spüsta :) . @Jose, zaj ko si rešo velko zadevo, boš verjetno spüv eeeno pivo (Štuhi rihta :OK: )? Popravljeno Januar 11, 2006. Popravil Red
Gregs Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 @Jose, zaj ko si rešo velko zadevo, boš verjetno spüv eeeno pivo (Štuhi rihta :OK: )? A je rešo? Pa piz*ek sploh ni poklical, ko je bil v Ljubljani... ga bom za ušesa, ko ga vidim... :lol1: :lol1: :lol1: Jose, kje si bil, jebotebog?! Nisi nič poklical... si jo podurhal nazaj domov, a?! :P :P :P Vsakega po malem ja, kot si napsal........ V sklopu Đuro cup-a naj bi se odpelala 1 tudi na Marofovem, bomo vidli Pa ne okol govort ;) . :yea2: ...ne bom govoro... :whistle:
Burnout Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 ...ne bom govoro... :whistle: Je že kasno...... jst že vem :P :kva2: :lol: Hkrati pa pozdravljam vse pomurce... sem prišel mal smetit .) Lp Burnout
jose Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 @Jose, zaj ko si rešo velko zadevo, boš verjetno spüv eeeno pivo (Štuhi rihta :OK: )? znaš ka bun :yes: A je rešo? Pa piz*ek sploh ni poklical, ko je bil v Ljubljani... ga bom za ušesa, ko ga vidim... :lol1: :lol1: :lol1: Jose, kje si bil, jebotebog?! Nisi nič poklical... si jo podurhal nazaj domov, a?! :P :P :P :yea2: Gregs včera san biu v takšon stanji panika, živčnost, strah, jeza..... ka san nej za sebi znau, buš drgouč doubo :beer1: :P
stuhec Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 povejte keri den je boksi: petek ali sobota, ali nedelja :hmm:
jose Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 pondejlek :devil: :P ..meni je vseedno, samo te malo prle povedati, ka si fraj zrihtan, či mo slučajno delau .)
Vojč Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 ..meni je vseedno, samo te malo prle povedati, .) ja ja samo prle povedati :grim ka mu znali, ka nemo čez vikend v žabariji :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se